I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Re: staznost na admina

Příspěvekod Stalkyy01 » 22 pro 2020, 09:09 VIP

Dobré poslední vyjádření tady mas doložit důkazy o mojem pochybení a ne tu vypisovat nesmysly začal by som stim ze jeden z vás chce demo ty ho zas nechceš nelíbí se ti to ? Mám radsej hrát ale tvoj kolega zas píše ze tady teamuju nebo co vlastně ? Dohodneme se už tedy co kdo chcete nebo jste se zle domluvili spis věc provokaci a spam bany ? No když se podíváš na vady Nicky s kterými ste tam přišli a pokaždé začínáte provokovat vy nediv se ze budou přicházet :) Nebo to chceš připomenout jeden jak druhy ? Aaa jestli vám teda přijde normální pomalu každé kolo co jeden z vás je last vyhodit infu jenom tak do pryč tak dobra tedy :)
Stalkyy01
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

od Rumcajz » 22 pro 2020, 09:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Selenka » 22 pro 2020, 10:03 VIP

Rada bych sa vyjadrila k tomuto topicu aj ja, kedze som do toho stale zatahovana a ocividne sa ma to tyka
420, po druhe podavas staznost, po druhe bez zmysluplneho dokazu
Som rada ze v casti o mne si rad vymyslas, tak ku vcerajsej situacii sa vyjadrim osobne ja, ak sa mylim tak dufam ze nie- boli to 2min a pol do konca kola, ani som nevedela kde kempil kedze k nemu zm nechodili, infu som kupila min pred koncom kola s tym ze som mu ju aj hodila, aj ked par sec pred tym koncom, a v com je rozdiel, ze ja infu nekupujem za umyslom ju vyhodit len tak do vzduchu, neviem komu ju ty hadzes, asi duchom, ale rozhodne to nie je prvykrat co si to urobil, ja mu ju v konecnom dosledku aspon hodim
Krakow, neviem z coho si vyvodil, ze si hrac moze hrat ako chce, to z Generalovej spravy ani nevyplyva, opat nic iba taranina
Co sa tyka mojho "nechavania", mozem za seba povedat ze ja s nikym netimujem a ten kto tvrdi opak nerozumie vyznam slova.. raz som dostala upozornenie od Generala lebo som ho nenakazila ked som bola first (wow aka nahoda ze to bol zrovna stalky ze), je to moj styl hrania, niekedy si s ct rada pohram, nakazila bych ho ja alebo ostatni skor ci neskor, a ten kto by si dal tu namahu ma spectovat by vedel, ze to tak je, vacsinou ma infikovany vysmeje, to je sranda co..
Dalej k tymto staznostiam na mna a stalkyho, ziadna nikdy nepresla, pretoze nikto zo stazujucich si nedal nikdy namahu ist do toho spectu, a nezacal natacat to demo, aka zlozita zalezitost ze
Vacsina tychto stazujucich, podava staznosti len z jedneho jedineho dovodu, a to z toho, ze len PREDPOKLADAJU, ze sa nechavame, ale opat sa zopakujem, ze ani jeden z nich, si nikdy nedali namahu na to, ist do toho spectu a kukat sa
Ked vam to tak vadi, tak si chod za tym so zdravym ludskym rozumom,
Je mi luto, ze ludia ktorych nieco trapi, nejdu po zmysluplnom rieseni, tak preboha ak sa mi nieco nezda, idem do toho spectu zapnem demo screenujem ak je nieco podozrive idem s tym na forko idem si po vysvetlenie, ale ak nic z toho neurobis, preco sa bezhlavo ides stazovat, bez dokazov, bez nicoho, nepochopim
420 a krakowkrakow, toto divadielko ktore tu stvarate, toto timovanie ktore videlo cely server, ze vam nie je hlupo, robite len ako odplatu za to, ze s prazdnou hlavou predpokladate, ze ja so stalkym sa nechavame,
nie ste prvi ani posledni, kto to robi, ale je len vasa hlupost, ze si nedokazete, aj ostatni co sa stazovali, zaobstarat tie tupe dokazy zaznamy screeny a co ja viem co ine, stalky to narodziel od vas ma, hlavne to demo na mill kampe, kde je pekne vidiet to ako ste sa nechavali ked bol 420 nemesis, a ty sa ides stazovat? ved vy si s tymto, idete sami po ban, sami si jamu kopete chlapci moji
Nabuduce, ak sa tak chcete mstit, tak aspon predstierajte ze sa nenechavate, ale to by uz potom asi nemalo vyznam, a s tou infou, sa aspon rob, ze AKOZE joj omylom si hodil..

Este vzkaz pre oboch, 420 a krakow, tie nicky ste si mohli odpustit, mladi pani, inak vsetko..
Krakow:
1 urcite selenka
2 je jedine selenka
3 uz nas dohana
4 krakowkrakow
5 pess
6 shemale selenka
8 selenka ta kunda
9 selenka kunda
10 selenka ta mala kunda
11 selenka tasmatlava kunda
12 pespes
13 je selenka ta mala k*rva
14 je selenka ta mala kurva
15 selenka(stalkyhodevka)
16 selenka (stalkyho devka)
17 (K.K.T.7) (((venom)))
18 (K.K.T.7) (((venom)))
19 (K.K.T.7) ( ( (venom) ) )
20 usaty piker stalky
21 fetak stalky

420:
5 Selenka je
4 Stalkyho ludra
7 STALKYY JE SMAZKA

Nabuduce ak si budete podavat staznost, poprosim aj z DOKAZOM, INAK JE TO K NICOMU, dakujem, velice rada si to pozriem
Selenka
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 22 pro 2020, 10:26

Dobre už by stačilo tých príspevkov, verím, že všetko dôležité odznelo...

ZM servery nie sú natáčané automaticky, takže hráč musí dodať vlastný dôkaz ku sťažnosti - 420 alebo krakow, prosím dodajte nejaké demo alebo screen, ktoré by podložili vašu verziu :)
Bez dôkazov však budeme veriť adminovi, pretože už len z vášho hlstats vyplýva jasná provokácia voči adminovi a hráčom...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod eXtr3mer » 23 pro 2020, 10:49

Ako som už spomenul, dôkazy sú nutné, inak nemáme inú možnosť ako veriť adminovi :) Dávajte si obaja pozor na svoje správanie voči adminovi...
Zvyšok sa vyriešil v ďalšej sťažnosti - staznost-na-admina-stalky-zombie-chronic-1-t235929.html

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené]staznost na admina

Příspěvekod krakow » 23 pro 2020, 18:46

Berem to tak ze je nafetovany takze uz to nebudem riesit
Přílohy
132733984_141400334426206_6590257404810996030_n.png
krakow
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Selenka » 23 pro 2020, 19:01 VIP

Pridam sa, aby kazdy videl aki ste kreativni chlapci, to ma byt asi vasa vizitka
Přílohy
20201223170252_1.jpg
20201223170125_1.jpg
Selenka
Amatér
Amatér

Příspěvekod Niggas » 23 pro 2020, 19:09

Momentálne berem túto ságu ako uzavretú, ale pokial zas sa kumne dostanú dokazy ako niekto provokuje adminov, alebo hráčov (myslím tým aj takéto debilné spray logo), tak rozdám bany ja a budú podstatne prísnejšie a bude mi jedno kto to bude. Ked už sa na servery nemusíte, tak sa ignorujte a hrajte normálne...
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Předchozí

Zpět na Stížnosti na Adminy