• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]žiadosť o práva Public
Nazov: Cs 1.6 Public / york
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na cs 1.6 public.
Nick v hre : york
Nick na fóre : york
Vek : 35
Steam nick : york
Steam ID : STEAM_0:1:523871090
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=72375
Hru hrávam od jej vzniku (samozrejme s prestávkami), minulosti aktívne aj na súťažiach a lan party, kde som bol aj Adminom. V živote som žiadny ban nikde za nič nemal.
Niečo o sebe : takže volám sa Andrej, mám 35, žijem v zahraničí. Mám rád šport všeobecne, hudbu. Viem sa s každým o všetkom otvorene porozprávať a vyriešiť veci.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Prečo chcem práva?, Hrávam od rána cca 09.00 ako sú hráči, a vtom čase tu žiadny admin nie je a tým pádom na public je to nekedy katastrofa. Chápem že chodia do práce úplne, ale do tej 15.00 sa niekedy nedá hráť, buď su tam vulgárni ľudia, alebo čítri ( ale že all inclusive) alebo blokeri čo to robia naschvál všetkým zúčastením a tým pádom aj škoda serveru keďže sa ľudia radšej odhlásia. ide mi o to aby sa dalo hrať aj doobeda, poobede už prichádzajú iný aj admini.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
S pozdravom Andrej
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na cs 1.6 public.
Nick v hre : york
Nick na fóre : york
Vek : 35
Steam nick : york
Steam ID : STEAM_0:1:523871090
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=72375
Hru hrávam od jej vzniku (samozrejme s prestávkami), minulosti aktívne aj na súťažiach a lan party, kde som bol aj Adminom. V živote som žiadny ban nikde za nič nemal.
Niečo o sebe : takže volám sa Andrej, mám 35, žijem v zahraničí. Mám rád šport všeobecne, hudbu. Viem sa s každým o všetkom otvorene porozprávať a vyriešiť veci.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Prečo chcem práva?, Hrávam od rána cca 09.00 ako sú hráči, a vtom čase tu žiadny admin nie je a tým pádom na public je to nekedy katastrofa. Chápem že chodia do práce úplne, ale do tej 15.00 sa niekedy nedá hráť, buď su tam vulgárni ľudia, alebo čítri ( ale že all inclusive) alebo blokeri čo to robia naschvál všetkým zúčastením a tým pádom aj škoda serveru keďže sa ľudia radšej odhlásia. ide mi o to aby sa dalo hrať aj doobeda, poobede už prichádzajú iný aj admini.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
S pozdravom Andrej
-
york - Sponzor
[Zamítnuto]žiadosť o práva Public
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o práva Public
Ahoj, nejsem proti, ale moc Tě neznám
Admini mi tedy mohou psát reference...v řešení 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [V řešení]žiadosť o práva Public
Žadatel chce svou žádost zrušit. Zamítnuto tedy...
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1