Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V]Neoprávněný ban k CT

Příspěvekod Pomoctemiprosim » 12 led 2021, 13:57

Ahoj, výpis z konzole seženu až za par hodin, nejsem doma. (Ban od admina SupreRer)
Dostal jsem ban na 2 dny, většinou se dává na 1 den, za MFK.

Chápu, že jsem MFK dal, ale stalo se to proto, že mi jedno CT říkalo, že jsem neřekl sloveso v příkazu, druhé ct mi říkalo opak.
Prvnímu CT jsem nevěřil, protože mi nadávalo a dělalo hluk, dostal potom i vote,
Druhému ctčku jsem věřil, protože bral simona, simonovat uměl a protože dokázal v pohodě snést nadávky na rodinu,
tak jsem radši věřil někomu, kdo neškodil, spíš pomáhal, než abych věřil někomu, kdo škodil.

Rád bych sem poslal vyčasované demo, ale bohužel časuji více dem, kde FREW zneužívá práva a nejen to.

Kdyby mi druhé CT řeklo, že jsem to neřekl se slovesem, věřil bych mu to a příkaz bych zopakoval.
Měl jsem za to, že jsem sloveso řekl, ale Steam verze hry má problémy s voicem, to určitě ti zkušenější admini ví.
Uvědomuji si, že jsem dal MFK, ale ne moji vinou, ale vinou jiného CT.
Pomoctemiprosim
Amatér
Amatér

[V]Neoprávněný ban k CT

od Rumcajz » 12 led 2021, 13:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neoprávněný ban k CT

Příspěvekod Pomoctemiprosim » 12 led 2021, 18:36

Čekám fakt dlouho na odpověď, hlavně že ban byl ihned...
Pomoctemiprosim
Amatér
Amatér

Příspěvekod SupreRer » 12 led 2021, 18:51 VIP

Ahoj,

Byl jsi nahlášen zde v PP.

Jak jsem psal, jediný příkaz, který měli byl pustit klávesnici a myš. Pak jsi akorát řekl "K zadní stěně boxu." což už příkaz není.
Jak jsi sám napsal, jedno CT ti řeklo, že ti nebylo rozumět, druhé, že bylo.
Pokud si ty nejsi jistý, co jsi dal za příkaz a názory CT jsou odlišné, tak je blbost, aby jsi zabíjel. Místo toho radši zopakuješ příkaz tak, aby ti bylo rozumět. Nehledě na to, že i to CT, co potvrdilo tvůj výrok, očividně taky neposlouchalo, protože řeklo úplně něco jiného než jsi řekl ty.

Každopádně všechno bych řešil i jinak, kdyby jste tam po sobě neřvali, nenadávali si a hráli normálně. Všichni jste byli potrestáni tak, jak jste si to vysloužili...

A nevím, kde jsi přišel na to, že za MFK je 1 den.

P.S: Ne každý sedí celý den u PC jako ty... Já jsem šel ve 14:00 práce a odpověď píšu z mobilu.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Taco » 12 led 2021, 22:28

Chybu jsi si uvědomil, to, že na JB vypadne mikrofon se někdy stane. Věřím, že se tomu příště pokusíš předejít.

Máš UB, můžeš jít hrát.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Unban Žádost