• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o Admina / JailBreak
Nick ve hře: PoppinXan
Nick na fóru: PoppinXan
Profil na fóru: PoppinXan
Věk: 18
Steam nick: PoppinXan -案-
Steam ID: STEAM_0:1:666666666
Hlstats: Nenimam
!Nějaké bany nebo prehrešky:! Bany ne ale trasne činy ano nevadi som slušny človek
iNěco o sobě: Zdravím volam sa Paul mam 18 rokov zarabam tažke peniaze nedavno som vyšiel z basy teraz som zmenil život a už aj robim kokain namiesto travy ale travu mam taky koniček a predavam po meste za dobre peniaze a kvalitu. No vo voľnom čase si dam Piko sadnem si na zahradu a pozeram do neba. A za 1 rok sa stahujem do New Jersey do USA a tam si najdem čaju ktoru si zoberiem a budem hovorit ake na sk a cz su sračky dakujem za pochopenie a na ig mam 45k flws a idem pridať prispevok aky gamesites je shit portal chudobny
?Proč by sem chtěl na GS adminovat:? Chcem pomoct portalu lebo vidim že adminy robia bordel a daktory ani nestihaju takže poriadky porobit viem a ešte viem aj porozpravat protidrorgovom konani zadarmo
)
Nick na fóru: PoppinXan
Profil na fóru: PoppinXan
Věk: 18
Steam nick: PoppinXan -案-
Steam ID: STEAM_0:1:666666666
Hlstats: Nenimam
!Nějaké bany nebo prehrešky:! Bany ne ale trasne činy ano nevadi som slušny človek
iNěco o sobě: Zdravím volam sa Paul mam 18 rokov zarabam tažke peniaze nedavno som vyšiel z basy teraz som zmenil život a už aj robim kokain namiesto travy ale travu mam taky koniček a predavam po meste za dobre peniaze a kvalitu. No vo voľnom čase si dam Piko sadnem si na zahradu a pozeram do neba. A za 1 rok sa stahujem do New Jersey do USA a tam si najdem čaju ktoru si zoberiem a budem hovorit ake na sk a cz su sračky dakujem za pochopenie a na ig mam 45k flws a idem pridať prispevok aky gamesites je shit portal chudobny
?Proč by sem chtěl na GS adminovat:? Chcem pomoct portalu lebo vidim že adminy robia bordel a daktory ani nestihaju takže poriadky porobit viem a ešte viem aj porozpravat protidrorgovom konani zadarmo

:)
-
PoppinXan - Zkušený
[Zamítnuto] Žádost o Admina / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Admina / JailBreak
Tak mega vtipná žiadosť o práva, koho si ňou chcel rozosmiať kamarátov zo školy? Hej Maťo, pozri aký som im tam nasekal debakel, hlsačka sa trasú od strachu, určite ma prijmu. Popritom ti mamka internet odpája keď riady neumyješ
hahahahahahaha joker.
Zamietam gg
hahahahahahaha joker.
Zamietam gg
-
poops - Kolemjdoucí
Re: Žádost o Admina / JailBreak
Jestli to mělo být vtipné, tak nevyšlo.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha