• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Kapitán (:FaFniF:) Bezdak
Nick na serveru: Kapitán (:FaFniF:) Bezdak
SID: STEAM_0:0:580341711
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 15 brzo mi bude 16 4 měsíce
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=356602
Bany, které jsem dostal: myslím že jen jeden a to permu na mirage only za hacky ale to jsem dělal hlouposti a teprve začínal na gamesites a uvědomil sem si své chyby .
Něco o mně: Já jsem Jakub jsem z pardubického kraje stále chodím na základní školu mam rád techniku/filmy a v plánu jít na elektrikáře a rád dělám dobré věci je mi 15 let a mam teď dost času co se tyká hraní na serveru .
Proč právě já: Protože mam hodně zkušeností s lidmi kteří neumí pravidla nebo jen dělají bordel a mam i dost dobrou aktivitu na serveru a chci zamezit co největší % lidi kteří dělají na serveru bordel.
Zkušenosti s CS:GO: csgo hraju už několik let asi 4 a jsme teď bez bohužel bez ranku protože jsem si udělal novy acc. asi rok už hraju komunitní servery jako gamesites možná déle a malé zkušenosti s roli admina na jiných serverech.
SID: STEAM_0:0:580341711
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 15 brzo mi bude 16 4 měsíce
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=356602
Bany, které jsem dostal: myslím že jen jeden a to permu na mirage only za hacky ale to jsem dělal hlouposti a teprve začínal na gamesites a uvědomil sem si své chyby .
Něco o mně: Já jsem Jakub jsem z pardubického kraje stále chodím na základní školu mam rád techniku/filmy a v plánu jít na elektrikáře a rád dělám dobré věci je mi 15 let a mam teď dost času co se tyká hraní na serveru .
Proč právě já: Protože mam hodně zkušeností s lidmi kteří neumí pravidla nebo jen dělají bordel a mam i dost dobrou aktivitu na serveru a chci zamezit co největší % lidi kteří dělají na serveru bordel.
Zkušenosti s CS:GO: csgo hraju už několik let asi 4 a jsme teď bez bohužel bez ranku protože jsem si udělal novy acc. asi rok už hraju komunitní servery jako gamesites možná déle a malé zkušenosti s roli admina na jiných serverech.
- Fafnifmore
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Kapitán (:FaFniF:) Bezdak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kapitán (:FaFniF:) Bezdak
Ahoj,
dovolil jsem si upravit formát tvé žádosti, protože se v ní nedalo orientovat.
Bohužel jsme se rozhodli tvou žádost zamítnout z následujících důvodů:
Znovu si můžeš požádat až dosáhneš požadovaného věku 16 let.
Zamítnuto.
dovolil jsem si upravit formát tvé žádosti, protože se v ní nedalo orientovat.
Bohužel jsme se rozhodli tvou žádost zamítnout z následujících důvodů:
- Nemáš dostatečný věk.
- Styl, kterým jsi napsal žádost, je pro admina nepřípustný. Admini GS reprezentují a pokud neumí napsat správně ani jednu větu, tak to není v pořádku. A to i s ohledem na tvůj věk.
- Poslal jsi HLStats z JB namísto TTT.
Znovu si můžeš požádat až dosáhneš požadovaného věku 16 let.
Zamítnuto.

-
eNcoo - CS2 Admin
• Stránka 1 z 1