Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Žádost o Unban

Příspěvekod Vacicaak » 14 led 2021, 23:05

Mirage Only #1
STEAMID: STEAM_1:1:58435355
Odkaz https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... mid&Submit
Popis Nejmenovaný Admin BLACKorGRAY, mi udělil pernamentní ban, udajně za cheaty...
Po udělení banu, jsem zjistil, od známých, kteří také byli na serveru, že na mě mluvil Admin, o čemž nevím.. protože použivám STFU scrip , kdy jsi mutnu hráče, třeba v situaci 1v3 kdy nechci aby mě někdo rušil, a tady tohle jsem měl zapnuté.. proto jsem neměl jak reagovat na jeho volání na mě.. a tudíš jsem se neměl jak bránit.. Kdyby admin byl přítomen i minulou hru, kdy tam byl Admin tuším že Girl, nebo tak nějak.. který měl možnost mě poskoumat, a nejspíš tak i udělal, a neuznal mě za vynného z použivaní softwaru třetích stran. Admin k banu bohužel nedal ani demo, u kterého bych se mohl obhájit.. takže.. jsi spíš myslím, že to je chyba Admina, kdy nejednal správně, nebo spíš nejednal čestě, ve smyslu, že jsem neměl možnost se nějak obhájit.
Můžete namítat , že je moje chyba, že mám mutnuté spoluhráče.. ale když se tryhardí tak se spoluhráčí mutujou.., proto bych chtěl dostat možnost, se aspoň obhájit. K neopravněnemu banu. Děkuji, a přeji všem kdo si to dočetl až sem, krásný zbytek dne, a mnoho hlav v csgo :) Dobrou noc.
S láskou Vačice :P
Vacicaak
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 5
Registrován: 14 led 2021, 20:52

[V] Žádost o Unban

od Rumcajz » 14 led 2021, 23:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Žádost o Unban

Příspěvekod Vacicaak » 14 led 2021, 23:14

Odkaz na ten BAN je zde.. nevím proč se to tak potentilo
https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... id&Submit#
Vacicaak
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 5
Registrován: 14 led 2021, 20:52

Re: Žádost o Unban

Příspěvekod ImTheProblem » 15 led 2021, 01:24 VIP

Ahoj,

Já jsem byl na serveru pod jménem [G]irl jelikož na mojem učtě sem tam si zahraje i moje přítelkyně. Ale dneska jsem byl celou dobu u ní a já jsem na tebe nemluvil/nepsal/nedal ban.
Banujcí admin je BLACKorGRAY nikoliv já.
Já jsem s tebou neměl nějaký extra problém, jen sem tam ti někdy vypadlo sprostější slovo. Počkej si kdyžtak až se ti vyjadří banujcí admin.

Snad jsem ti odpověděl na jednu z mála otázek, kdyby něco, stačí napsat.

[G]lock ;)
Nejpřísnější Administrátor (;) |✔|
Admin co si nenechává sr*t na hlavu ;) |✔|
...............................................................................
[26 dub 2017]
[31 pros 2020] Counter-Strike: Global Offensive ☞ Administrátor |✔|
[7 led 2021] Pořadatel Soutěží ☞ YouTube Master
Uživatelský avatar
ImTheProblem
CS:GO Admin
CS:GO Admin
 
Příspěvky: 41
Registrován: 19 dub 2017, 14:11
Bydliště: Ostrava

Re: Žádost o Unban

Příspěvekod BLACKorGRAY » 15 led 2021, 16:44

No takže kde začať :? . Ty ako hráč nemáš právo sa obhájiť , pokiaľ ti chce dať ban proste ho dostaneš , to že já ešte prídem do tímu kde si je len tak môj spôsob zábavy kedže poslúchať vtipné a nezmyslené výhovorky je celkom zábava :D , ty ako hráč máš možnosť si požiadať o unban ako si to urobil aj v tomto prípade TU , tak isto aj demo sa posiela sem do žiadosti o UB. Čiže to či som urobil chybu v tvojom prípade posúdi CHH sekcia ;) . K tvojmu banu , ban si dostal za multihack kedže podľa mňa okrem WH používaš aj Bhop kedže je tam vela momentov kedy urobíš Bhop bez menšej chyby , vlastne si za cele demo co mam ani raz bhop nepokazil :D čo samozrejme môže aj nemusí byť náhoda .

demá sú v poradí len zostrihané :)

demo 1 - nič zvláštne dal som to sem len skrz ďalšie kolo

demo 2 - beriem že asi nechceš ísť znova under skrz minulé kolo aj keď je divné že tam nejdeš akonáhle tam nikto nieje, ďalšia vec je že absolutne ignoruješ mid tak isto aj začiatok B appov a vlastne celý T spawn plus tam dáš Bhop a aj keď nemáš ako vedieť o Tčku ktoré ide skontrolovať chrbát príde mi že si ho prefireneš a potom tam 2 krát za mňa zvláštne predmieriš

demo 3 - znova nič úplne prevratné , ale príde mi divné absolutne ignorovať asi 3 krát schody a vždy mieriť kde je enemy hráč ( demo je podstatné skrz nasledujúce demo)

demo 4 - tuto podľa mňa vieš o enemy AWP preto asi moc nepushuješ a ešte dáš aj shoulderpeek

demo 5 - znova nikto nieje na B ty si dáš Bhop na shorte mid kukneš aby sa nepovedalo a dáš prefire na enemy na schodoch aj ked ho myslím ani nepočuješ , nehovoriac o tom že si zvláštne mieriš .

demo 6 - toto kolo vyzerá že chceš ísť pushovať mid lenže ty si zrazu zmyslíš že ideš na B kde následne enemy počuješ ,ale neskontroluješ si či tam náhodou niekot nepozerá schody ani či tam nieje ešte jeden , čo je ale znova divné je ,že akonáhle to vyzerá že Tčko ťa ide peeknuť ty sa prestaneš hýbať a ešte si upravíš cross na jeho hlavu , potom znova úplný ignor midu či T spawnu ani palac si nekukneš znova Bhop , následne mi príde divný len prefire na CT a na konci vie kde je posledný sam to ešte povie ....

demo 7 - znova absolunte neskontroluješ či tam náhodou neni Tčko oneskorené proste instatne ideš po tych v appoch ,potom znova absolutný ignor Tspawnu midu nič si tam nepozrieš , divný je ale posledný prefire na enemy v connectore aj ked bolo za stenou a zbraň si videl až chvílku čo si vystrelil ( obávam sa že táto posledná situácia bude asi sekať čiže ak bude potrebné pokúsim sa dodať demo z mapy )
Uživatelský avatar
BLACKorGRAY
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 50
Registrován: 12 srp 2019, 18:26

Re: Žádost o Unban

Příspěvekod Vacicaak » 15 led 2021, 18:53

Dovol mi to okomentovat.

1. Demo... tam není nic viditelné také jsi to psal. Čistě reflexi, které mi nepomohly stejně jsem umřel.
2. Demo.. ten Bhop se povedl to nepopírám. Ovšem i to se může stát. A pokud se nesnažíš Bhopovat mezerníkem což je nesmysl.. D: a Bhopuješ přes kolečko.. tak je to lehčí.. Dále pokud máš na hře víc jak 3.5k hodin, myslím jsi.. že za tu dobu se i něco naučíš. Dále, k tomu midu, ten knife switch tam byl kvůli tomu, že jsem si neuvědomil , že nemám flash , který bych použil. Dále, kdyby tam někdo byl, z velké pravděpodobnosti by dupal, v případě , že by walkoval, jsem mrtví. Ten prefire do rampy, je z důvodu infa od teamu, kdy bylo řečeno , že je to Ačko.. a když koukneš na minimapu v postavení teamu, a enemy, tak logicky budou hráči v rampě nebo paláci.
3. Demo.. když máš rush gunu, tak logicky rushuju ne? A nebudu se s tím hrát jako s M4/AK , dále jsem nemířil na enemy hráče.. vždy tam teprve na něj ten cross v běhl až když jsme ho viděl. A pokud si dobře všimneš, tak druhé tt házelo flash který byl krásně vidět, proto mi bylo jasné že tam je. Kdyby někdo byl na schodech nejspíš by jim šel dávno pomoct. Kdy by v tuto dobu byli slyšet kroky.
4. Demo.. O AWP hráči vím, protože se přestřelovali přes zeď v apartech s teamatem se scoutou co můžeš slyšet. Dále vidíš, že nemám rush gunu ale M4, takže zase proč pushovat tak moc? Zaseknutí vysvětlím tím, že mi zrovna bzučel budík na telefonu. Proto jsem stál s uspčkem v zadu u rohu. A není tam nic prokazatelné ohledně WH, z důvodu toho že jsem střílel až jsem viděl enemy.
5. Demo... Když se podíváš zpomaleně, začal jsem střílet, až když jsem hráče na schodech viděl. To že jsem pak dostal flash a zabil jej, byla čistě náhoda, páč když se podíváš, tak je jasné jak letí a kam. + vzhledem k tomu, že jsem byl se známým na discordě, tak mi řekl že to vypadá na Ačko.. proto ten rychlej rotate. Mluvíš li ale o tom hráči co skákal na schody, tak toho je krásně slyšet jak skáče na schody.. a právě z toho důvodu prefire. A ze záznamu jde vidět, že jsem začal střílet hned jak jsem jej slyšel, páč jsem tušil , že mě vyběhne.
6. Demo... Celou dobu jsem měl v plánu jít na B přes tunel, protože na B byl jenom jeden spoluhráč (CT) , hráče v apech jsem slyšel, schody jsem si zkontroloval uplně stejně jako v demu 1. , situace kdy víš, že hráč ti musí prolést přes krosem, tak proč ho rushovat s zbaní která na to není určená? Popošel jsem níže, aby byla nižší šance mě trefit. Kdy jsem si uvědomil, že je třeba dát cross víše, protože jsem byl s postavou níže. Hráč na CT když se koukneš zdělil jsem to až po napsáni do chatu od mrtvého spoluhráče, což se počítá jako info, které jsem zopakoval pro hráče, kteří by jsi nečetli chat.
7. Demo... vyběhl jsem schody jako mnoho kol předtím, hráče oba slyším, člověk co slyší, tak slyší že jsou 2 :)) , prefire žádný nebyl, střílel jsem až poté co byli oba hráči vidět. A viužití granátu pro můj prospěch je čistě využití situace. Situace v connectoru, hráč s deaglem mě střílel z okna, o tom vím.. když jsi všimneš můj teammate na ct stahoval do save pozice, co z toho logicky posoudíš? Že je nepřítel na blízku, proč by ct teammate stahoval, kdyby byl někde u ninji? O hráči v okně vím, střílel do mě pár vteřin předtím. Kdyby se ti nesekl obraz, tak by jsi viděl, jednak , že hráč dupal, čiže byl slyšet, prefire byl do conu z důvodu , že jsem myslel že mě rushuje, a pak dostal další prefire až poté co mu bylo vidět AK


To by bylo vše k mému gameplayi, pokud ti mé hraní přišlo divné, zajímalo by mě, co by pro tebe znamenali profesinální hráči. Neřikám, že jím sem, ale mám na té hře, už víc jak 3.5k hodin, movement je v pohodě, a když použiváš všechny smysli u té hry, + mozek ,tak některé věci jsou logické. Nedivil bych se, kdyby jsi měl pod 1k hodin, a myslel jsi si , že je toto průkazné.. ovšem je to tvoje volba. Já jsi stojím za tím, že je BAN udělen neprávem, a že by se na to měli podívat hráči , kteří na tom mají nahráno více hodin ( Nahráno, ne naafkováno). Toď vše, nemám s tebou žádný problém, jenom jsi myslím, že tady si se zachoval trošku zaujatě. V případě, že by jsi si koukl předminulou mapu, tak by jsi viděl, že prefiry jakožto 2/3 nabojové byli do všech rohů které jsem potkal. Toď vše, a jak psal [G]lock, žádný problém se mnou neměl.
Vacicaak
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 5
Registrován: 14 led 2021, 20:52

Re: Žádost o Unban

Příspěvekod BLACKorGRAY » 15 led 2021, 20:28

Ďakujem za nočné čítanie :roll: ďalej to nechaj na CHH .
Uživatelský avatar
BLACKorGRAY
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 50
Registrován: 12 srp 2019, 18:26

Re: Žádost o Unban

Příspěvekod AltairGS » 17 led 2021, 02:31 VIP

Ahoj,

Máš dočasný unban. Ak sa preukáže, že si cheatoval, ban sa ti obnoví.
Uživatelský avatar
AltairGS
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 832
Registrován: 31 říj 2016, 16:11

Re: Žádost o Unban

Příspěvekod NESTON » 17 led 2021, 23:47

Než se začneš nesmyslně vyjadřovat ké svému unbanu, zkusil bych si zopakovat pár tříd základní školy, protože "smysli", nedává smysl:) Smysl je rod mužský neživotný. Pokud toto neovládáš, dovolil bych si odhadnout, že je ti cca 14-15 let, a jestli si odehrál 3,500hodin na csgo, tak to hraješ od kolébky? A dejme tomu, že takový účet máš, proč tedy na něm nehraješ:)
Obrázek[/url]
Uživatelský avatar
NESTON
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 24
Registrován: 20 srp 2019, 11:49

Re: Žádost o Unban

Příspěvekod Vacicaak » 18 led 2021, 00:47

Odpovím ti stručně, to že ne každý umí česky jazyk dokonale a plynule, může mít více důvodu , je plno " nemocí " jako je dyslexie , dysgrafie, apod.. a odpověď proč nehraju na tom účtu je jednoducha, vzhledem k tomu, že jsem potřeboval peníze.. tak jsem ten účet prodal. Proto mám teď nový, je mi jasný , že na to odpovíš, ale to by mohl říct každý, proto ti klidně pak předložím důkaz o tom, že jsem jej prodal, budeš li o to mít takový zájem.

PS: koupený prime a operace , tak proč na tom cheatovat? To je úplná blbost, a zbytečnost přijít o money.
Vacicaak
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 5
Registrován: 14 led 2021, 20:52

Re: Žádost o Unban

Příspěvekod NESTON » 18 led 2021, 01:48

Vacicaak píše:Odpovím ti stručně, to že ne každý umí česky jazyk dokonale a plynule, může mít více důvodu , je plno " nemocí " jako je dyslexie , dysgrafie, apod.. a odpověď proč nehraju na tom účtu je jednoducha, vzhledem k tomu, že jsem potřeboval peníze.. tak jsem ten účet prodal. Proto mám teď nový, je mi jasný , že na to odpovíš, ale to by mohl říct každý, proto ti klidně pak předložím důkaz o tom, že jsem jej prodal, budeš li o to mít takový zájem.

PS: koupený prime a operace , tak proč na tom cheatovat? To je úplná blbost, a zbytečnost přijít o money.


Dobrý večer pane Vacicaaku,

Tomu rozumím, může být hodně důvodů proč to bylo špatně napsané, s tím naprosto souhlasím, pokud takovou poruchou trpíte, tak se tedy omlouvám. No to máte pravdu, toto může říct opravdu každý. Takže když mi doložíte důkaz o provedení této operace, mohu to přiložit do spisu.

PS: To se dá koupit x krát :)
Obrázek[/url]
Uživatelský avatar
NESTON
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 24
Registrován: 20 srp 2019, 11:49

Re: Žádost o Unban

Příspěvekod ImTheProblem » 18 led 2021, 02:49 VIP

Vacicaak píše:Odpovím ti stručně, to že ne každý umí česky jazyk dokonale a plynule, může mít více důvodu , je plno " nemocí " jako je dyslexie , dysgrafie, apod.. a odpověď proč nehraju na tom účtu je jednoducha, vzhledem k tomu, že jsem potřeboval peníze.. tak jsem ten účet prodal. Proto mám teď nový, je mi jasný , že na to odpovíš, ale to by mohl říct každý, proto ti klidně pak předložím důkaz o tom, že jsem jej prodal, budeš li o to mít takový zájem.

PS: koupený prime a operace , tak proč na tom cheatovat? To je úplná blbost, a zbytečnost přijít o money.

Ahoj, ještě se tady trošičku vyjádřím, no jestli trpíš těmito "nemocemi" tak je mi to líto, ale.... na serveru jsi mi vůbec nepřipadal jak jsi psal nebo mluvil že těmito "nemocemi" trpíš :)

Vacicaak píše:PS: koupený prime a operace , tak proč na tom cheatovat? To je úplná blbost, a zbytečnost přijít o money.

To že máš koupený prime a operaci nic neznamená, viděl jsem už i hráče cheatovat s nožem a plno dalšími drahými věcmi.

Vacicaak píše:[b] Kdyby admin byl přítomen i minulou hru, kdy tam byl Admin tuším že Girl, nebo tak nějak.. který měl možnost mě poskoumat, a nejspíš tak i udělal, a neuznal mě za vynného z použivaní softwaru třetích stran.

Nezkoumal jsem tě, nebyl nějak extra důvod, měl jsem tady přítelkyni a věnoval jsem se spíš jí a pak hrála ona:

Vacicaak píše: Admin k banu bohužel nedal ani demo, u kterého bych se mohl obhájit.. takže.. jsi spíš myslím, že to je chyba Admina, kdy nejednal správně, nebo spíš nejednal čestě, ve smyslu, že jsem neměl možnost se nějak obhájit.

Ty jako hráč nemáš právo se obhájit přímo ve hře, ty si můžeš maximálně takto přes forum požádat o UB + vydání dema. Demo se do banlistu nedává.

[G]lock
Nejpřísnější Administrátor (;) |✔|
Admin co si nenechává sr*t na hlavu ;) |✔|
...............................................................................
[26 dub 2017]
[31 pros 2020] Counter-Strike: Global Offensive ☞ Administrátor |✔|
[7 led 2021] Pořadatel Soutěží ☞ YouTube Master
Uživatelský avatar
ImTheProblem
CS:GO Admin
CS:GO Admin
 
Příspěvky: 41
Registrován: 19 dub 2017, 14:11
Bydliště: Ostrava

Re: Žádost o Unban

Příspěvekod Vacicaak » 18 led 2021, 08:27

Do extrému, že mám tito "nemoce" ,jakože bych předložil i papíry s tím, že toto mám, jsem se rozhodl , že je zbytečný to dokazovat, každopádně to s prodejem učtu najdu, vyscreenuju a přiložím zde. Věci mimo.. myslím si, že se tak nějak jakože můžeme domluvit v klidu a míru.. což by byla ta nejlepší možnost, protože mi přijdete jako fajn lidi. xD
Po škole, najdu tu konverzaci s kupcem a přiložím vám ji sem.

Přeji krásný zbytek dne.
Vačičak

PS: O tom, jak to funguje nebo nefunguje se teprve učím, protože celkově na Komunitní servery mě dotáhl známý, a nemám úplně tušení jak to chodí a nechodí :D Takže za případné, moje neznalosti se omlouvám.
Vacicaak
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 5
Registrován: 14 led 2021, 20:52

Re: Žádost o Unban

Příspěvekod AltairGS » 18 led 2021, 08:29 VIP

Priložené videá od admina sú v CHH sekcií a neostáva ti nič iné, len počkať na verdikt.

Do tej doby lock.
Uživatelský avatar
AltairGS
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 832
Registrován: 31 říj 2016, 16:11

Re: Žádost o Unban

Příspěvekod ericek111 » 18 led 2021, 08:50

V žiadosti o zrušenie banu za cheating skúmame len jedno -- dôkazy predložené adminom usvedčujúce z cheatingu. Admini NESTON a Problem mi pošlú do PM postup, ako v ich príspevkoch nájsť predmetné dôkazy. Asi som príliš hlúpy, aby som ich pochopil sám, pretože jediné, čo tu vidím, sú nevyžiadané komentáre na adresu sťažovateľa. Potom si prečítajú oznámenia od vedenia svojej sekcie a kontaktujú HLSA, ideálne s názvom choroby, ktorá môže za kompulzívne vyjadrovanie sa do UB žiadostí, ktoré sa ich netýkajú.

CheatHunteri preskúmajú demá. Verdikt bude v tomto topicu. V prípade dokázania cheatingu sa Ti Ban obnoví. UB už máš, vďaka za trpezlivosť.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Uživatelský avatar
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin
 
Příspěvky: 1418
Registrován: 21 kvě 2017, 12:01
Bydliště: /home/erik

Re: Žádost o Unban

Příspěvekod KondomfromCTF » 20 led 2021, 00:21 VIP

Hi,

na demu cheating, ban ti byl obnoven.

Tvá možnost: chces-unban-ihned-t185980.html

Vyřešeno.
https://steamcommunity.com/id/dancuspicus/
Uživatelský avatar
KondomfromCTF
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin
 
Příspěvky: 789
Registrován: 12 črc 2015, 09:23


Zpět na Unban Žádost

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků