I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

STOORYYYY OOOHOOHOHOHOOOOO / Zneuzivanie prav

Příspěvekod AwpOnly » 01 úno 2021, 22:33 VIP

Název tématu [Server / Nick admina] : STOORYYYY OOOHOOHOHOHOOOOO

Odkaz na Steam Admina : https://steamcommunity.com/id/30kgcementunaksichte

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!] : Hrac to nijak netrollil, pocas celej hry neskakal simonovi do reci a hral podla pravidiel. Neskor sa hraci presuvaju smerom na tower jump na mape minecraftparty, spomínany hrac si pomyli prikaz admin ho bez hocijakeho upozornenia grabne a povie mu, ze hovori len on aj ked mu cicina nijak do reci neskakal.. Za mna bol tento grab zbytocny zo strany admina.

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: demo

Cas na deme: 27:15+

Stalo sa to asi pred tyzdnom ale bol som lenivy ho nahlasit :(:(
AwpOnly
Spamer
Spamer

STOORYYYY OOOHOOHOHOHOOOOO / Zneuzivanie prav

od Rumcajz » 01 úno 2021, 22:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: STOORYYYY OOOHOOHOHOHOOOOO / Zneuzivanie prav

Příspěvekod Seso » 01 úno 2021, 23:10

Hráč sa šiel hádať so simonom ohľadom jednej situácie. Preto som hráča grabol, aby vedel, že som admin, veril mi a poprípade sa normálne spýtal. Tak aj učinil, keďže tomu normálne nepochopil. Simon Ludva mu situáciu perfektne vysvetlil a ja aby som im do toho neskákal som iba počúval a poprípade čakal aby som simona opravil. To ale nebolo potreba a všetko bolo v pohode.
Admin je na serveroch od toho, aby dával pozor na situácie a hneď využíval svoje prostriedky na to aby bol chod hry čo najplynulejší a najpohodlnejší pre hráčov. Ak ti toto príde ako zneužívanie práv, tak sa vôbec nečudujem tvojmu zamietnutiu :)
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod alahferda » 01 úno 2021, 23:35

:shock:
Sawo nechápuuuuu :D
alahferda
Amatér
Amatér

Příspěvekod AwpOnly » 02 úno 2021, 00:10 VIP

Grabovat hraca aby vedel ze si admin je nezmysel :lol: :lol:
AwpOnly
Spamer
Spamer

Příspěvekod ericek111 » 02 úno 2021, 09:49

Samozrejme, že to nie je nezmysel. Má sa radšej naťahovať s hráčom o tom, či je admin? Grab je mimoriadne efektívny a všeobecne známy prostriedok. Admin je (pre potreby hry v danom momente) finálna autorita, rozhoduje o postupe hry a výklade pravidiel.

Ak by mu hráči neverili a presvedčení o svojej pravde by sa s ním hádali, zase by bola sťažnosť, že zdržuje hru alebo dáva unáhlené movy... Nikdy nebude dobre. Jeden krátky grab a hra môže pokojne ďalej pokračovať.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy