I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Stalky/TT1

Příspěvekod YeaZ » 06 úno 2021, 13:02 VIP

Zdravim

chcel by som dat menšiu stiažnost na admina stalkyho ktory nema rovnaky meter na každeho hrali sme malu de elderado ja som napisal slovne spojenie drž hubu stalky a dostal som kick dalšiu mapu cs family guy admin sa somnou začal hadat upozornil ma za nič proste ked som mu chcel vysvetlit že slovo drž hubu možem normalne použivat no a ptm ma llentak upozornil nechal som to tak ale pripojily sa tam iny hrači ... hrač s nevhodnym nickom hrač ktory nadava a hrač ktory roznaša osobne udaje ani jeden z tyhto hračov nedostal upozornenie kick a furt mi pride nenormalne ma kicknut že napišem drž hubu napriklad ok beriem upozornenie nevie že to možem použivat ale typek napiše do chatu koko t a nedostane kick /warn ? typek ma nevhodny nick ani ho neupozorni ked mu to napišem ... a ptm hrač ktory roznaša osobne udaje nič ? nepride mi to okay
pridavam svoj hlstats ako dokaz že som napisal len drž hubu predtym nič za čo by som mal dostat kick bez upozornenia
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_137090 ... layer=2254
hlstats hrača z osobnim udajom
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_137090 ... layer=9153
hrač z nevhodnym nickom+ v tom chatu vidiet nadavky proste ja som nenadval bol som slušny a dostanem kick bez upozornenia
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_137090 ... layer=1219
hlstats hrača ktory napisal koko t a nedostal upozrnenia
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_137090 ... layer=2060
hlstats stalkyho na cs family guy upozornoval iba mna ale ostatnych hrača nie nepride mi to vhodne aby stalky takto sa spraval na serveri voči mne ...
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_137090 ... layer=3061
vidiet že tam neni žiadne upozornenie na nadavky iba na mna za niaku hlupost
https://www.sendspace.com/file/b3ir1u demo kde mi dal kick za slovo drž hubu nemal ale on ho dal doda kedže som zapol demo až po tom čo mi dal kick ...
7:15 udaje
13:27 hrač sa napoji z nickom debyl a stalky sa len smeje + hned zatim su aj nadavky bez upozornenia
asi všetko.

peace
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

[Zamítnuto] Stalky/TT1

od Rumcajz » 06 úno 2021, 13:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stalky/TT1

Příspěvekod Stalkyy01 » 06 úno 2021, 13:31 VIP

Nazdar sotva netva neco napisem okamzite zacnes neco takove rikat a provokovat me :D radsi uz sem ti te pak odebral ze steamu nebo prvne si byl jeste v pohode pak si zacal tohle delat stale ja ti taky nerikam at drzis hubu apod :D takze mas smulu mas se chovat normalne a ne tak jak se chovas a ano kcik si dostal :) nemas mi co psat a vsichni co psalo uz na mape crackhouse nebo jak se jmenu tak uz i zetroxe jsem upozornil na mape family sem taky vsechny upozornil a navic pak dva hraci dostali kick oba dostali kick ostatni sem vsechny upozornil :D
2021-02-06 12:41:58 klud. Gamesites.cz ^Trouble in Town 1 cs_familyguy tu sem pak upozornil nekoho dalsiho ten dostal kick a uz se nenapojil jako ten dalsi
Hrač s nickem debyl na to si zas mel nejake kecy ze to neresim DOBRA BEREM
Nevidel sem ze by nekdo neco psal s tvojim jmenem nebo tak takze nwm o co ti porad jde , za sve chovani si muzes sam zacal si ty hned provokovat :D a ostatni psali taky at uz ti dam mute :) maj sa
Stalkyy01
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Dandeenka » 06 úno 2021, 15:43 VIP

Zdravím,
podívám se na to zítra, dnes jsem už mimo domov. Díky za pochopení.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod 420420420 » 06 úno 2021, 22:56

jooo stalky je magor dajte mu prec prava
420420420
Amatér
Amatér

Příspěvekod YeaZ » 06 úno 2021, 22:58 VIP

420420420 píše:jooo stalky je magor dajte mu prec prava

takto by som sa nevyjadroval osobne proti stalkymu nič nemam ale to čo dnes previedol mi neprišlo normalne kedysi sme sa zo stalkym bavily den čo den a hrali zombie takže nemam mu čo vyčitat za srpavanie poznam ho a ani to nemam v plane tak se nevyjadrum kam nemaš dakujem
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Dandeenka » 07 úno 2021, 21:35 VIP

Zdravím, vezmu to v bodech:
  • Kick za slovní spojení "drž hubu Stalky"
    Pokud provokuješ admina tímto už delší dobu, měl bys vědět, že se mu to nebude líbit a určitě ti muselo být jasné, že dostaneš kick, pokud budeš podkopávat autoritu adminovi.
  • "nevhodný nick" debyl
    Toto mi přijde v pořádku, za slovo debil nebo blbeček v chatu se taky netrestá.
  • Osobní údaje
    Na demo jsem se dívala, ale žádné použití osobních údajů jsem tam neviděla. Buď mám nedostatek informací nebo to nebylo tak hrozné a spíš jsi na to už stahovačný.
  • Nadávky bez upozornění
    Admin hráče upozornil, stejně jako to udělal hráč kendo.
  • Provokace
    Sice jsem si nepouštěla celé demo, ale všimla jsem si tam jistých provokací z tvé strany. Vyhrožovat adminovi, že bude mínus určitě není okey, ještě když si plní co má. :?

Stížnost zamítnutá.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod YeaZ » 07 úno 2021, 21:46 VIP

Dandeenka píše:Zdravím, vezmu to v bodech:
  • Kick za slovní spojení "drž hubu Stalky"
    Pokud provokuješ admina tímto už delší dobu, měl bys vědět, že se mu to nebude líbit a určitě ti muselo být jasné, že dostaneš kick, pokud budeš podkopávat autoritu adminovi.
  • "nevhodný nick" debyl
    Toto mi přijde v pořádku, za slovo debil nebo blbeček v chatu se taky netrestá.
  • Osobní údaje
    Na demo jsem se dívala, ale žádné použití osobních údajů jsem tam neviděla. Buď mám nedostatek informací nebo to nebylo tak hrozné a spíš jsi na to už stahovačný.
  • Nadávky bez upozornění
    Admin hráče upozornil, stejně jako to udělal hráč kendo.
  • Provokace
    Sice jsem si nepouštěla celé demo, ale všimla jsem si tam jistých provokací z tvé strany. Vyhrožovat adminovi, že bude mínus určitě není okey, ještě když si plní co má. :?

Stížnost zamítnutá.

v nicku použivat nadavky ti pride v poradku tak ptm prečo dostane niekto kick mute ked napšie na admina že je debyl ? ved tak už sa rozhodnite je to nadavka neni nevhodny nick neni každy hovori niečo ine thats all
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy