Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] iXair/žiadosť o práva/JB

Příspěvekod iXair493 » 06 úno 2021, 18:58

Nick na serveri: iXair493
SID:STEAM_1:1:562241417
Sekcia, na ktoré chcem práva: JailBreak
Vek:18
Moje HlStats: https://bit.ly/2N0FilM
Bany, ktoré som dostal: žiaden
Niečo o mne:Volám sa Oliver ,mám 17 rokov ,bývam v Seredi(medzi Trnavou a Nitrou).Navštevujem Gymnázium Vojtecha Mihálika ,som v 3. ročníku , po strednej škole sa chcem venovať investíciam a vyštudovať ekonómiu .Hrával som Basketbal 10 rokov,ale minulý rok som musel prestať kvôli zdravotným dôvodom, rád čítam knihy ,samozrejme mám v obľube pozerať seriály,samozrejme moja srdcovka je hudba počúvam najmä rock-rap a metal.
Prečo práve ja:Veľmi rád by som dané situácie riešil rovno na serveri , rád robím poriadok , som dosť confident že by som dokázal si poradiť s bremenom byť Adminom.
Skúsenosti s CS: GO: V minulosti som už bol pokročilým akademikom , samozrejme ako mnohý som pred dlhými rokmi trávil čas na 1.6 kde som sa zoznámil s JB.

Prípadné poznámky: https://ctrlv.sk/gvXE
"Dreams can become true"
Hollywood Unded<3
Ice Nine Kills<3
Crown The Empire<3
Black Veil Brides<3
FFDP<3
2+2=5
iXair493
Zkušený
Zkušený

[Zamietnuté] iXair/žiadosť o práva/JB

od Rumcajz » 06 úno 2021, 18:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: iXair/žiadosť o práva/JB

Příspěvekod ericek111 » 07 úno 2021, 02:35

iXair493 píše:Vek:18

iXair493 píše:Volám sa Oliver ,mám 17 rokov

Obrázek
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: iXair/žiadosť o práva/JB

Příspěvekod KhalDenny » 27 úno 2021, 18:27 VIP

Ahoj,
bohužiaľ to u teba ešte na admina nevidím, dal by som tomu ešte mesiac.
Zamietnuté.

PS: Bol by som rád, keby si mi do PM vysvetlil ten vek.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů