• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Toxic Admin
Chtěl bych se zeptat, proč admin Guláš musí být tak toxic? Hrál jsem na jb. Byl tam admin Jacob, nikomu nevadilo tak jak mluvim i sám Jacob to rekl. Gulášovi jako jedinému to vadilo. Movnul mě pryč. Když jsem se tam ale napojil znova a chtěl jsem mluvit normálně a nešeptat, řekl mi že ho to nezajímá, následně se ho CT na něco zeptalo a on jen odsekl: CO CHCES? Tak jsem mu napsal proč je toxic a jestli nemá jít příkladem a on řekl že ho to nebaví a dal mi mute na 10 minut. Nechápu.. Řekl že ho tím provokuju.
- charodey
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté] Toxic Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Toxic Admin
Nejdřív bych ti doporučil udělat stížnost podle voru ---> podani-stiznosti-na-administratora-t77999.html
A jestli chceš vyjádření... Nelíbilo se mi, že si šeptal, nechápu ani důvod toho proč si naschvál šeptal i když jsem ti řekl, ať už nešeptáš. Já ti třeba moc nerozumněl.. Potom si se napojil znovu, tak jsem tě přehodil, protože se nemáš přehazovat nazpět.
A co jiného by jsi měl na práci, než mě provokovat v chatu, místo toho, aby sis uvědomil chybu viď
.
Myslím si že 10 minut na sklidnění stačilo a nebylo to nic hrozného.. Jestli ne tak se ti tedy omlouvám ale nemám rád lidi co dělají naschvály nebo nějak trolí hru.. nemám za potřebí řešit něco ve stylu.. ale simone já jsem ti nerozumněl.
Toť vše
A jestli chceš vyjádření... Nelíbilo se mi, že si šeptal, nechápu ani důvod toho proč si naschvál šeptal i když jsem ti řekl, ať už nešeptáš. Já ti třeba moc nerozumněl.. Potom si se napojil znovu, tak jsem tě přehodil, protože se nemáš přehazovat nazpět.
A co jiného by jsi měl na práci, než mě provokovat v chatu, místo toho, aby sis uvědomil chybu viď

2021-02-24 23:13:24 Nemas jit prikladem Gulasi?.
Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_vipinthemix_gs2
2021-02-24 23:13:16 kamo ty jak jsi toxic.
2021-02-24 23:12:21 objednavam oktagon k?.
2021-02-24 23:11:47 Aby ti ty prava sebrali komouši.
2021-02-24 23:07:42 dostanu proste slay za to ze oznamim proc T nemohlo mluvit, to je pristup.
2021-02-24 23:06:26 toxic admin.2021-02-24 22:58:53 jsi proti me zaujatej?.
2021-02-24 22:58:49 lady.
Myslím si že 10 minut na sklidnění stačilo a nebylo to nic hrozného.. Jestli ne tak se ti tedy omlouvám ale nemám rád lidi co dělají naschvály nebo nějak trolí hru.. nemám za potřebí řešit něco ve stylu.. ale simone já jsem ti nerozumněl.
Toť vše
CSGO JB,TTT, Admin
JB PP -> nějaký problém - napiš mi PM tady na forku
https://steamcommunity.com/id/GSgulasek/

JB PP -> nějaký problém - napiš mi PM tady na forku
https://steamcommunity.com/id/GSgulasek/
-
LadyGulage - CS2 Admin
To nebylo naschvál duvod jsem uvedl Jacobovi, ze to jinak nejde. ROzumet mi bylo i presto to zrovna TOBE vadilo.
- charodey
- Kolemjdoucí
Jen chci říct k tomu že Admin Jacob opravdu není admin, to jsem tam byl já ten Jacob a jen ses mě ptal jestli mi to nevadí že budu šeptat a názorně si mi ukázal jak se šeptáním simonuješ a bylo to v pohodě slyšel i zřetelně, možná ses ptal všech ted si už nevzpomínám ale Admin nejsem a ani jsem se za Admina nevydával
To jak si to už vyřešíte je vaše věc, jen jsem chtěl zde říct že Admin Jacob není ale jen Jacob ::D

„Pamatujte na úctu k sobě, úctu k druhým a odpovědnost za vaše konání.“
-
Jacobb - Pokročilý
Já osobně jsem zde nebyl ale myslím si že když tě admin upozorní na to aby jsi při simonování nešeptal tak to prostě nemáš dělat to že ty dle toho co jsem pochopil jsi šeptal dál je tvoje chyba tímto jsi ho jenom vyprovokoval k tomu co admin (Gulášek<3) udělal .. a když tě přehodil k tčkám tak sis měl aspoň uvědomit proč, né mu tam nadávat do "komouše" jak je zde:
2021-02-24 23:07:42 dostanu proste slay za to ze oznamim proc T nemohlo mluvit, to je pristup.
A ty se potom všem ještě divíš proč si dostal mute na 10 minut?
Toď vše
A ty se potom všem ještě divíš proč si dostal mute na 10 minut?
Toď vše

-
Kroker - Drbna
charodey píše:Když jsem se tam ale napojil znova a chtěl jsem mluvit normálně a nešeptat...
Vďaka za úprimnosť. Ak Ťa admin prehodí od CT, nemáš sa tam znovu v danú mapu čo pojiť späť. Zároveň si nám potvrdil, že hovoriť nahlas môžeš.
Prvé upozornenie:
[Gang Evoken] Lady Gulage (guláš) : mluv nahlas
Po asi ďalších troch odšepkaných vetách do voice chatu (~11:00, bol si Simon a nebolo Ti dobre rozumieť) prišlo rázne upozornenie od Gulage do voicu. Na to si úplne normálnym a zrozumiteľným hlasom odvetil "nemůžu". Dostal si move, keď si sa ďalej hádal v chate (ak som to z dema správne pochopil).
Po druhom move (stále bez banu!) si začal provokovať a nadávať v chate.
charodey píše:kpt. charodēy : je mi zle
kpt. charodēy : vyhul
Tu si sa po TRETÍ raz napojil do CT, odkiaľ Ťa Guláš prehodil, stále bez banu. Ak sa napojíš do CT po prehodení adminom, prináleží Ti ban na jednu hodinu do CT podľa banovacieho poriadku. Guláš Ti dokonca povedal, že ďalšiu mapu môžeš ísť znovu k CT. Neskutočná trpezlivosť s očividným provokatérom.
charodey píše:*DEAD* kpt. charodēy : Chtel jsem mluvit normalne
*DEAD* kpt. charodēy : a dostanu jen tak move?
*DEAD* kpt. charodēy : tak to jo.
*DEAD* kpt. charodēy : Aby ti ty prava sebrali komouši
[SM] ADMIN: Kicked kpt. charodēy
Stále len kick! Bez banu, ďalšiu mapu si mohol ísť k CT. Ale nie, Ty si mal ďalej zbytočné reči, za čo si dostal krátky mute na 10 min.
Sťažnosť zamietnutá.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS2 Admin
• Stránka 1 z 1