Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] SamuraiSWF 侍 / Public

Příspěvekod StreetWolF » 19 úno 2021, 17:17

Nick na serveru: SamuraiSWF 侍 ...a podobně.
Steam ID: STEAM_1:0:46635517
Sekce, na které chci práva: Public
Věk: 30 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=254295

Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS):

Nevím o žádném.

Něco o mně:
Zdravím. Moje jméno je Martin a jsem z Plzeňska. Jsem bývalý aktivní PG hráč, a závislák... na hrách samozřejmě. Mám rodinu, malou holčičku a po 3-4 letech, jsem se loni vrátil k hraní her (Měl jsem PC ve sklepě)... Samozřejmě bylo otázkou, kdy se k CS zase vrátím, ale jelikož už nehraji na úrovni, na které jsem byl kolem roku 2013, chci hrát Publikově. Vrátit se ke kořenům, kde se začínalo. Pamatuji ty časy na serverech, v hernách atd... Counter Strike jsem hrál jak Publikově, tak i na PG scéně od roku 2001 až do roku 2015. Dokonce jsem byl zde i adminem v CS 1.6, ale je to dávno... Jinak jsem byl i vášnivý hráč World of Tanks a jiných her. Aktuálně jsem i vášnivý hráč Pokemon GO, ale zahraju si cokoli. Jinak jsem normální, slušný člověk, který má stále svou velkou vášeň v hrách. Někdy se sice hádám, ale za pravdu, nebo pořádek. A proto, bych byl rád oporou, pomocnou rukou, a vrátil se tam, kde jsem býval. Proto žádost o Admin pravomoce. Rád pomůžu z chodem serveru a rád pomůžu zdejší komunitě.

Zkušenosti s CS:GO:
Od podzimu roku 2012, co CS:GO vyšlo... do prosince 2015... jsem nahrál přes 4,1k hodin. V té době jsem měl v přátelích jen jednoho člověka co měl více, a to byl tehdy KAPARZO s 5k :D... Tak jak v CS:GO, tak i v 1.5 až 1.6 jsem se vždy snažil být nejlepší, ostatně to v každé hře. Nějaké úspěchy na malé PG scéně byly... Hard Clan, ROCCAT Team... work pro nEophyte, práce ve Fraternitas... bylo toho mnoho za těch 14 let hraní. Někteří si mě možná pamatují z komentování CS zápasů s kolegou jAPKEm. Pohyboval jsem se v CS jako hráč, správce komunit, až po CM ve společnostech jako je třeba ROCCAT. Nyní, už jen 4Fan play a užívání si hraní. Toť asi vše.

Dodám... Pokud budete chtít vědět ještě něco, stačí se zeptat zde, nebo v soukromé. Děkuji za přečtení.

SamuraiSWF
SamuraiSWF aka Samurai StreetWolF
Obrázek
DS https://discord.gg/CGVX8E9
Twitch https://twitch.tv/SamuraiSWF
Obrázek
StreetWolF
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] SamuraiSWF 侍 / Public

od Rumcajz » 19 úno 2021, 17:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SamuraiSWF 侍 / Public

Příspěvekod polskasila » 06 bře 2021, 23:19 VIP

Ahoj,
předem se omlouvám za pozdější vyjádření, je nás tu teď poměrně málo na velký počet žádostí. Každopádně pokud máš o práva ještě zájem, potřeboval bych od tebe pár nahlášení do PP, věřím, že to pro zkušeného hráče nebude problém a za pár dní to máš hotové, jde spíše o formalitu (práce s HLStats, demy).

Pokud chceš, najdi si mě na Steamu a přidej, až nahlášení splníš, můžeme se domluvit dále.

V řešení.
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Nábory Adminů