• Stránka 1 z 1
[V]jb1/suprerer
1. JB1/Suprerer/Wojcek
2.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: SupreRer
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 1440 minut
[=] Duvod trestu: Zakaz k CT [Neschopnost Simona/
[=] Zabanovany nickname: wojcek
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:533063557
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
3. Simon byl Martinson a já se jej zeptal, zda mohu na chvili pustit hudbu, ten mi to dovolil, za chvíli jsem jí samozřejmě vypnul.
Předtím byl simon můj kamarád Slovácko který mi to taktéž dovolil. Nevidím důvod zde hned banovat. Nevidím důvod dostat ban když jsem se slušně optal a bylo mi to dovoleno, a deklaruji že to bylo opravdu chvíli. Poté jsem je nechal normálně simonovat.
2.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: SupreRer
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 1440 minut
[=] Duvod trestu: Zakaz k CT [Neschopnost Simona/
[=] Zabanovany nickname: wojcek
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:533063557
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
3. Simon byl Martinson a já se jej zeptal, zda mohu na chvili pustit hudbu, ten mi to dovolil, za chvíli jsem jí samozřejmě vypnul.
Předtím byl simon můj kamarád Slovácko který mi to taktéž dovolil. Nevidím důvod zde hned banovat. Nevidím důvod dostat ban když jsem se slušně optal a bylo mi to dovoleno, a deklaruji že to bylo opravdu chvíli. Poté jsem je nechal normálně simonovat.
- wojcekk
- Amatér
[V]jb1/suprerer
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jb1/suprerer
Zde je demo.
Točil jsem ho z Non-Steamu, takže je tam nějaký problém se zvukem. Snad se to nějak vyřeší O.o
Není to poprvé, co pouštíš písničky na serveru.
Připojil jsem se a po chvilce jsi pouštěl písničky. V chatu nic o dotázání není, mohl ses ho zeptat normálně, to nevím.
Po pár kolech se připojil admin Smouky, do té doby jsi byl v klidu. Hned jak se Smouky odpojil, začal jsi opět pouštět písničky, tentokrát ses nezeptal ani ve voicu, ani v chatu.
Jak říkám, není to poprvé, co děláš takhle bordel a už mnohokrát ses banu vyhnul. To že se připojím a hned ti dám ban, neznamená, že jsem tam nemohl být i předtím.
Pokud by to demo byl závažný problém, dodám HLSA HLTV.
Točil jsem ho z Non-Steamu, takže je tam nějaký problém se zvukem. Snad se to nějak vyřeší O.o
Připojil jsem se a po chvilce jsi pouštěl písničky. V chatu nic o dotázání není, mohl ses ho zeptat normálně, to nevím.
Po pár kolech se připojil admin Smouky, do té doby jsi byl v klidu. Hned jak se Smouky odpojil, začal jsi opět pouštět písničky, tentokrát ses nezeptal ani ve voicu, ani v chatu.
Jak říkám, není to poprvé, co děláš takhle bordel a už mnohokrát ses banu vyhnul. To že se připojím a hned ti dám ban, neznamená, že jsem tam nemohl být i předtím.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
SupreRer píše:Zde je demo.
Tak to je úplně nejvíc smutné brácho že toto děláš

peace
- wojcekk
- Amatér
SupreRer to ze si cez ten NS cheatoval uz je druha vec
- jcobjw
- Amatér
jcobjw píše:SupreRer to ze si cez ten NS cheatoval uz je druha vec
Nech tak je zaujaty vuči nám

- wojcekk
- Amatér
Tady nejde o to, jestli jsem zaujatý. Tady jde o to, že když na serveru není admin, tak si tam klidně děláš bordel. Když admin přijde, tak jsi úplně v klidu, ale jak zas odejde, tak děláš zase bordel.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
SupreRer píše:Tady nejde o to, jestli jsem zaujatý. Tady jde o to, že když na serveru není admin, tak si tam klidně děláš bordel. Když admin přijde, tak jsi úplně v klidu, ale jak zas odejde, tak děláš zase bordel.
Tak je asi logické ze se zeptám a pustím hudbu když tam není admin, protože když jsem viděl tvoji reakci včera, tak se nemůžeš divit ze jsem to vypl před vama

- wojcekk
- Amatér
Admin měl zvolit mírnější trest. Ban na 24 hodin je přehnaný.
Máš UB.
Vyřešeno.
Máš UB.
Vyřešeno.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1