Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Novinky?? BB - NEW ??

Příspěvekod Junkiell » 27 bře 2021, 21:37

Dobrý den
Rád bych se zde chtěl vyjádřit k problémům, které se nacházejí na JB,BB serverech. Nechci Vás zde nějak pranýřovat nebo stahovat z kůže, ale chtěl bych se dozvědět kdy hodláte pracovat na novinkách, které slibujete už řadu let. Ano bohužel po cca. 7 letech se nic nezměnilo, až na pár nových map. :cry: To nemyslíte vážně? V roce 2014 jsem si zakoupil EVIP na JB 2, musím říci, že zde byla opravdu zábava, rád na ty časy vzpomínám, ale to je tak asi všechno. :(

Dále bych Vás chtěl požádat o vysvětlení k BB serverům?
Proč držíte BB Fast - jako aktivní server. Neviděl jsem tam za poslední měsíce nikoho aktivně hrát? Je opravdu zapotřebí, aby zde takový server byl? :oops:

Dále bych chtěl vědět zda hodláte nějakým způsobem se starat o velice kvalitní BB NEW. Musím říct, že novinky, které jste provedli byli opravdu dobré. Ovšem bez hráčů, to nemá smysl dále hrát? Myslíte si, že když uděláte jednou za rok restart serveru (obnovení statů) přinese to, to správné ovoce? Nový hráč se přihlásí a za půl hodiny je pryč a už ho nikdy nikdo neuvidí. Nový hráč zde nemá absolutně šanci si tu hru zahrát a to důležité bavit se. Velice rád bych viděl servery plné, konkurence už moc není tak proč je to takové jaké to je? Myslím si, že velice velká skupina aktivně hrajících včetně mně by rádo uvítalo restart alespoň 2-3. za rok. :oops:

Dále bych se chtěl zeptat na Váš Marketing (Reklamy)
Nedivím se, že aktivita upadá. Vaše snaha nabrat nový hráče zůstává na bodu mrazu. Myslím si, že nová generace hráčů se opravdu nepřipojí, když ani neví, že Váš portál existuje. Myslím si, že zainvestovat do nějaké té reklamy by také nebyl špatný nápad. Hlavně že vybíráte sponzorské dary a snahu tu zde opravdu nevidím. A stejně jako minule nebudu sám kdo to tak vidí.
PS: Existuje YT,FB,Instagram :?: :?:

Děkuji
Uživatelský avatar
Junkiell
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 24
Registrován: 17 úno 2016, 20:52
Bydliště: České Budějovice

Novinky?? BB - NEW ??

od Rumcajz » 27 bře 2021, 21:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: České Budějovice

Re: Novinky?? BB - NEW ??

Příspěvekod Edenno » 27 bře 2021, 21:48

Dobrý večer. Chtěl bych se přidat k tomuhle názoru co se týče BB serveru. Poslední týden furt vypadává a 3/4 dne je prázdnej. Jsem hráč která hrával v roce 2013-14 BB3 a změn je spousta. Ale o ty změny až tak nejde spíš jak o to že nemůžete se divit že server je prázdný. Příjde nový hráč který to chce vyzkoušet a jak psal nade mnou během 30 minut je pryč protože nemá šanci si zahrát a věřím a dokonce bych si troufl říct že vím o dost lidech co čeká na právě zmínovaný restart. Další věc. Od té doby se toho změnilo hodně jak styl hraní nějaké novinky ale také i pravidla. Věci které jsou prktotiny jste zakázali a věci kvůli kterým se nedá hrát normálně jsou povolené. Taky bych chtěl poprosit aby se o ten server trochu staralo a ne že ledajaký admin tam příjde odehraje 2-3 kola a jde pryč. Stejně vlastně nic neudělá a jediné co udělal je že grabují lidi do tunelu. přes den tam nebylo víc lidí jak 12 což mi přijde jako smutný. Je na čase s tím něco udělat. Basheef.
Edenno
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 5
Registrován: 27 bře 2021, 21:43

Re: Novinky?? BB - NEW ??

Příspěvekod eXtr3mer » 29 bře 2021, 16:02

Ahoj, budem reagovať len stručne...

Na úpravách jednotlivých serverov sa postupne pracuje, bohužiaľ nejde o vec, ktorú by sme vedeli nejako urýchliť vzhľadom na celkový počet serverov a na množstvo úprav, ktoré je potrebné urobiť :)

BB Fast je unikátny server, zatiaľ však hráči neobjavili jeho čaro ;)

Resety bývajú viackrát do roka, práve na BB dokonca častejšie než na zvyšných serveroch :)

Marketing je dôležitý, o tom sa baviť nemusíme, každopádne tým, že podporujeme aj niektoré warez verzie hier, tak to úplne nemôžeme preháňať. Ak však máš nejaký zaujímavý nápad na propagáciu, tak mi ho môžeš napísať napr. do správy ;)

Edenno píše:Věci které jsou prktotiny jste zakázali a věci kvůli kterým se nedá hrát normálně jsou povolené. Taky bych chtěl poprosit aby se o ten server trochu staralo a ne že ledajaký admin tam příjde odehraje 2-3 kola a jde pryč

Môžeš byť prosím trochu konkrétnejší a napísať, v akých pravidlách vidíš problém a naopak aký problém nie je ošetrený pravidlom? Písať všeobecne totiž nepomôže tebe ani nám... Čo sa týka adminov, tak ich počet je pomerne stabilný a vyhovujúci, pričom ich aktivitu pravidelne kontrolujeme.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
Uživatelský avatar
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin
 
Příspěvky: 8121
Registrován: 16 bře 2013, 11:51

Re: Novinky?? BB - NEW ??

Příspěvekod Junkiell » 29 bře 2021, 20:55

Děkuji ti za odpověď, ale s tvým tvrzením, že upravujete více serverů? Tak s tím můžete víte kam? Co opravujete co vylepšujete? Však jsem se přihlásil po x letech a celý Váš portál je neustále stejný. Tvrzení, že máte plno serverů, které chcete vylepšovat? Jo to se čte moc dobře, ale vy vylepšujete servery, kterou jsou absolutně mrtvé.

BB Fast? Jak tam může hráč najít to svoje, když tam ten hráč není a nikdo tam aktivně hrát nikdy nebude? Zde bohužel musím napsat, že zákon padajícího hovna zde platí. Ano jsme rádi, že něco takového jako Gamesites funguje jíž řadu let, ale pravidla jsou snad jasná? Nebo to snad vidím jen já, že Vaše servery jsou řadu let furt stejné?(Nemyslím mapy a menší upgrady např. BaseBuilder)

Neustále čtu, že hráči po Vás chtějí změny ( restart ..) a Vaše odpověď je ta, že nestíháte? To je snad vtip? Zde platí jen jedno pravidlo pokud chcete mít výsledky musíte také mít dostatek lidí. Vaše odměna by byla mít plné servery, a k tomu i zisk z VIP nebo EVIP? Když se tak zamyslím, proč to teda děláte ? Proč to teda vylepšujete ? Nemáte čas na nic, ale zaplatit si od hráčů necháte.

Nemyslím si, že je dobré cesta zlepšovat něco a držet některé hry, servery aktivní, když některé hry a servery nenavštíví hráči jak je rok dlouhý.

Proč máte GTA V, GTA SAMP, Minecraft a další ? Když to nikdo nehraje? Proč to tu nabízíte? Proč? Já Vaše myšlení tedy teď myslím vedení toho portálu nechápu. Proč to dělat jednoduše když to jde složitě že?


Tak teda přeji hodně štěstí a plno nových hráčů, i když asi všichni víme, že to tak nebude.
Uživatelský avatar
Junkiell
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 24
Registrován: 17 úno 2016, 20:52
Bydliště: České Budějovice

Re: Novinky?? BB - NEW ??

Příspěvekod eXtr3mer » 31 bře 2021, 20:46

Najprv píšeš, že sa nič nevylepšuje a potom zase, že vylepšujeme mŕtve servery... To si trochu protirečíš, nie? :)
Prihlásil si sa po x rokoch a možno sa ti zdá, že niektoré veci sú rovnaké, no niektoré sa dosť zmenili. Kritiku samozrejme rešpektujem a sám viem, že niečo by mohlo byť lepšie, ale nejde to tak ľahko ako si každý predstavuje...

Prečo ti BB Fast tak vadí? Ten server neplatíš, nestaráš sa o neho iba ti proste vadí, že ho máme. Tomu nerozumiem. A povedať, že BB dostal "menší upgrade", to nemôžeš ani myslieť vážne. Zmenilo sa tam neskutočne veľa a ďalej sa tam dopĺňajú rôzne veci.

Junkiell píše:Neustále čtu, že hráči po Vás chtějí změny ( restart ..) a Vaše odpověď je ta, že nestíháte?

Áno súhlasím, že hráči často žiadajú resety, ale resety sú vždy dané na určité obdobie počas roka a v prípade náhlych udalostí ako napr. lockdown, vieme hráčom dopriať aj pár resetov navyše. Celkom by ma zaujímalo, kde si čítal, že "nestíhame"...

GTA V a GTA:SA už na GS nemáme, ostali po nich len nejaké odkazy na stránke. Na MC je stabilný počet hráčov, ale z technických dôvodov sa ten počet neukazuje na stránke správne :) Ale ako vidíš, toto je CS1.6 sekcia, kde sa rieši len to :)

O nedostatku ľudí som nikde nepísal, aj keď uznávam, že aktívnych a spoľahlivých ľudí nie je veľa, no o to viac si ich vážime. Rovnako tak ani dobré nápady nerastú na strome a napriek ťažkej kritike a silným slovám si tiež neuviedol ani jeden :) Ty myslíš, že to robíme zložito, ja si myslím, že to vidíš príliš jednoducho. Alebo teda ešte lepšie povedané, nevidíš do toho vôbec...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
Uživatelský avatar
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin
 
Příspěvky: 8121
Registrován: 16 bře 2013, 11:51

Re: Novinky?? BB - NEW ??

Příspěvekod McEcKo » 02 dub 2021, 07:56

Hail Géčko! Pomůžu tady extremerovi s tím že tento reset jsem se připojil poprvé za cca 6 let byla to pro mě nová věc a byl jsem šťastný když jsem viděl že Gamesites udělalo nějakou změnu za ty léta, ale z 8mi bodu za kill dostávat až 240 bodu? To už je moc chce to zase zmenšit ty bodíky protože jak říkali chlapy nademnou tak přijde nový hráč a neužije si to tu protože hráči jako ná LoF Horalka a 90% Top15 když jim jdeme hlavou tak umřou a odpojí to protože jsme moc silní, a ne nechat ho nemuzeme protože pravidla :) 1) dohoda (ZM nezabiji CT a ZM se nezastavuje v tunelu) a nebo taky pravidlo číslo 2) ZM si plní svoje povinosti, server umřel, před měsícem a půl až dvěmi měsíci byl server dokonce i každý den večer plný ale prostě ty lidi to nebavi když maji tak high státy tak rychle...zamyslete se nad tím
Ano mám RNko, AimBot, WallHack, SH, KB a všechny cheaty co Vás napadnou :)))^^
Obrázek
Uživatelský avatar
McEcKo
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 83
Registrován: 08 črc 2015, 10:47


Zpět na Zombie Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků