• Stránka 1 z 1
[V]FanWest / TTT
Nick hráče: FanWest
SID hráče: STEAM_0:1:84513050
Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=102578
Přibližný datum a čas: 10.04.2021 / 12:15
Popis situace: Baitil , Randomoval , dával info na své Tčko , Tazenul vlastní Tčko
Důkaz: http://sharegadget.com/123456789
ČASOVÁNÍ : 03:36 fanwest hází do chatu info na své Tčko , přestože on sám je Tčko
07:05 FanWest ( Tčko semnou ) Se mě snaží TAZEnout , nevím proč ?
07:25 FanWest bere mojí původní mikrovlnku a bezdůvodně jí hazí dopryč
20:00 FanWest se pokouší střelit hráče MP9 (baití) já naběhnu do roomky , zabiju ho a byl Innocent.
SID hráče: STEAM_0:1:84513050
Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=102578
Přibližný datum a čas: 10.04.2021 / 12:15
Popis situace: Baitil , Randomoval , dával info na své Tčko , Tazenul vlastní Tčko
Důkaz: http://sharegadget.com/123456789
ČASOVÁNÍ : 03:36 fanwest hází do chatu info na své Tčko , přestože on sám je Tčko
07:05 FanWest ( Tčko semnou ) Se mě snaží TAZEnout , nevím proč ?
07:25 FanWest bere mojí původní mikrovlnku a bezdůvodně jí hazí dopryč
20:00 FanWest se pokouší střelit hráče MP9 (baití) já naběhnu do roomky , zabiju ho a byl Innocent.
Yesterday is history, tomorrow is a mystery
-
Dotty - Amatér
[V]FanWest / TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FanWest / TTT
Yesterday is history, tomorrow is a mystery
-
Dotty - Amatér
Re: FanWest / TTT
Hráč zabanovaný za Úmyselné kazenie hry.
Ďakujeme za nahlásenie.
Ďakujeme za nahlásenie.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
-
erwin - Spamerův sluha
Re: [V]FanWest / TTT
ČASOVÁNÍ : 03:36 fanwest hází do chatu info na své Tčko , přestože on sám je Tčko ------> Info na svoje Tčko som v žiadnom prípade nedal lebo vzadu mohlo byť všade neudal som nick ani kde vzadu.
07:05 FanWest ( Tčko semnou ) Se mě snaží TAZEnout , nevím proč ? -----> Je pravda že som ťa označil ale za prvé nikto tam nebol za druhé neni to prezrádzanie T lebo ťa to neprezradilo dlhodobo max 5s aj to tam nikto nebol a kolo vyhrali Tčka.
07:25 FanWest bere mojí původní mikrovlnku a bezdůvodně jí hazí dopryč ----> Mikrovlnka bola moja nie tvoja.
20:00 FanWest se pokouší střelit hráče MP9 (baití) já naběhnu do roomky , zabiju ho a byl Innocent.----> Mám problem s myškou a náhodou som missclikol ospravedlňoval som sa v chate pokiaľ nečítaš chat neni to môj problém a bolo to mimo hráčov do steny našťastie.
Ospravedlňujem sa hráčovy Dotty za (porušenie pravidiel) ak som porušil pravidlá ban uznám. dúfam že sa nedorozumenia (porušenie Pravidiel ) nebudú opakovať.
-----
07:05 FanWest ( Tčko semnou ) Se mě snaží TAZEnout , nevím proč ? -----> Je pravda že som ťa označil ale za prvé nikto tam nebol za druhé neni to prezrádzanie T lebo ťa to neprezradilo dlhodobo max 5s aj to tam nikto nebol a kolo vyhrali Tčka.
07:25 FanWest bere mojí původní mikrovlnku a bezdůvodně jí hazí dopryč ----> Mikrovlnka bola moja nie tvoja.
20:00 FanWest se pokouší střelit hráče MP9 (baití) já naběhnu do roomky , zabiju ho a byl Innocent.----> Mám problem s myškou a náhodou som missclikol ospravedlňoval som sa v chate pokiaľ nečítaš chat neni to môj problém a bolo to mimo hráčov do steny našťastie.
Ospravedlňujem sa hráčovy Dotty za (porušenie pravidiel) ak som porušil pravidlá ban uznám. dúfam že sa nedorozumenia (porušenie Pravidiel ) nebudú opakovať.
-----
- marek123456
- Amatér
Re: [V]FanWest / TTT
Hráč po konzultácií dostáva ub.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
-
erwin - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1
Zpět na Trouble in Terrorist Town