Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] DaddyFoxy_ 1V1 ARENA #1#2

Příspěvekod ManncomCZE » 02 čer 2021, 16:39

Nick na serveru: DaddyFoxy_
Sekce, na které chci práva: 1V1 ARENA #1#2
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=18227
Bany, které jsem dostal: žádné pouze, mute za sprosté slovo, poté se to již neopakovalo

Něco o mně: Jmenuji se Denis, je mi 16 let bydlím kousek od Kladna, studuji v Praze policistu. Rád hraju fotbal jezdím na motorce a hraju na PC, jsem milý a velmi upřímný člověk, pokud se mi něco nelíbí nebo s tím nesouhlasím ozvu se. Také velmi rád píšu slohové práce, někdo si asi řekne, že jsem divný, ale mě to baví. I kámošům ze třídy píšu slohové práce, které mají vždycky ehm... za 1 :D. Zapomněl jsem dodat, že rád cvičím, běhám prostě na sobě tvrdě pracuji. Potřebuji to do školy, abych se úspěšně dostal do dalšího ročníku.

Proč právě já: Proč právě já? už jsem žádal jednou o admina na této sekci, ale bohužel mi nebyl přidělen z důvodů, malého věku a málo nahlášených lidí. Před 2 dny jsme měli cheatera na #1, tak jsem to šel řešit, bohužel jsem našel pouze admina JB který se napojil a chvíli pozoroval a potvrdil, že cheaty má, poté přišel admin a dal mu ban, nepamatuji si jméno admina se kterým jsem to řešil, bylo to strašně na rychlo. Zkušenosti s pravámi už mám, byl jsem admin 2x a ztížnosti na mě nebyly jenom pochvali, a také můžu říct, že jsem v tom byl dobrý.

Zkušenosti s CS:GO: CS:GO hraji od roku 2016 mám přes 1440h, hrál jsem všemožné sekce JB, 1v1, SURF RPG, Combat surf...

Případné poznámky: jestli by, bylo možné nějak zvýšit aktivitu adminu z arén na TS3, když právě jsem hledal admina, abych nahlásil hráče, tak my řekl, že tam nejsou

Děkuji za přečtení, hezký den
Uživatelský avatar
ManncomCZE
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 6
Registrován: 30 črc 2017, 18:00

[Zamítnuto] DaddyFoxy_ 1V1 ARENA #1#2

od Rumcajz » 02 čer 2021, 16:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: DaddyFoxy_ 1V1 ARENA #1#2

Příspěvekod tibcrois » 02 čer 2021, 18:18 VIP

Zdravím,

Achjo, já doufám, že někdy potkám někoho, kdo doplní hlstats správně... Každá sekce ( JB - AIM - TTT) má svůj hlstats, ten co jsi poslal je na JB, ty potřebuješ svůj na AIMu to jest tento.

Takže 0nahlášeních a v chatu nadávky + nesplňuješ aktivitu.

Pokud vidíš, že je na serveru cheater máš možnost ho nahlásit do pp (čímž ukážeš, že se umíš orientovat na forku + dokážeš to, že umíš pracovat s demy), druhá možnost je to, že máme funkci !report, kde stačí aby 2hráči reportli hráče, který porušuje pravidla a všem online adminům (kteří tam mají práva samozřejmě) se ukáže message, přes kterou se mohou napojit na server a vyřešit prohřešek a třetí možnost je to, že si můžeš přidat nějakýho admina.

Já jsem na ts skoro každý den od 16 - 2h do rána a nikdo mi nenapsal a admini tam jsou aktivní taky, takže jsi pravděpodobně špatně hledal.

Když opomenu tvoji gramatiku, tak tu máš jisté nedokonalosti, které lze zlepšit. Dám ti měsíc, abys dohnal aktivitu, zlepšil vyjadřování na serveru a nahlásil aspoň 3 hříšníky do pp, poté se uvidí co bude dál.

V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat buď zde na webu či na steamu.

Zamítnuto.
Obrázek
Uživatelský avatar
tibcrois
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin
 
Příspěvky: 438
Registrován: 08 srp 2020, 22:14


Zpět na Nábory Adminů

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků