Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Re: Politika JB A-teamu vůči neschopným CT

Příspěvekod AwpOnly » 21 čer 2021, 19:19 VIP

KiziaR píše:Ty tedy usiluješ o co? Chceš být Akademik.. V tom případě tvá cesta končí a šanci určitě už nedostaneš.


Preco napises toto, miesto toho aby si priznal pravdu, ze to tak je? Nevidim v tomto ziadny súvis s akademiou. A ak ta sprava vyznela nejak zle, tak to nebolo myslené na vsetkych akademikov ale na zopár jedincov. :roll:
"mali by ste si to logo zmeniť na With you we will be the best. Lebo doteraz som nevidel že by sa niekto stal lepším človekom vďaka GS ale videl som ako sa GS vďaka pár jednotlivcom niekde posunulo." -ŽB
Uživatelský avatar
AwpOnly
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1653
Registrován: 17 dub 2019, 21:21

Re: Politika JB A-teamu vůči neschopným CT

od Rumcajz » 21 čer 2021, 19:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Politika JB A-teamu vůči neschopným CT

Příspěvekod Aldies » 21 čer 2021, 20:18


Muzete si to prebrat jak chcete, berte to jako radu, nebo jako urazku vasich postupu, je mi to jedno.


KiziaR píše:Vy, kteří chodíte po serverech dělat bordel, chcete rušit ostatní Adminy, protože banují nebo nebanují podle vaší představy. Přijdete na server, uděláte bordel, dostanete ban a následně jdete brečet na fórum aby daný Admin byl potrestán. Všichni víme, že nic takového by se řešit nemuselo, kdyby po serverech neběhali hříšníci. :)


Projizdel jsem reporty na adminy na subforu: Stiznosti na adminy. Za posledni dva mesice to je 25 reportu a to nejen ve veci JB. Polovina z nich je mimo vzor a daji se uzavrit v ramci 15 vterin, tretina je opravdovy problem ktery treba resit, Zbytek je opravdova adminova chyba. Zas tolik casu to nevezme.


Aldies píše:Z toho důvodu se ptám, nechtěl by Admin team více tlačit a vystupovat proti neschopným Simonům ať už za pomocí CT banů, nebo alespoň častějších movů z CT?

Kiziar píše:My zatlačíme a budete psát stížnosti..

Nebylo by vhodne, aby si Admini udelali nejake limity pro to, co je prijatelne a co prijatelne u simona v CT neni, aby se pripadne stiznosti daly resit? Nezavedete kodex pro Simona, jak by melo vypadat idealni simonovani? Chapu, ze posuzovani toho jestli je simon dostatecne dobry na to aby simonoval bude castecne subjektivni, ale nepovede to k vetsi kvalite hry? Mate alespon zajem tuto moznost testovat, nebo je to povazovane za zbytecny plan?
Osobně když vidím hráče se zamotávat, zkusím ho navést na správnou cestu.. Pokud mu to stále nejde, movnu ho ať se to doučí v T. (Ban je poslední cesta) Nejsem samozřejmě jediný Admin, který takhle řeší situace. Je nás spousta.

Srozumeno.
Admin dělá chyby, hráči dělají chyby. My bohužel musíme každou vteřinu hlídat váš krok, protože si následně budete stěžovat, že Admin pootočil hlavou a neviděl FK.

Mimo tema.

Např. hráč se omluví v PP a dostane unban. Pokud to je tedy jasná omluva.. U Admina to platit nemůže? Máme je rovnou rušit?
V případě stížnosti na Deepa.. Video vidělo více adminů a byli jsme zmatení všichni. Na první pohled každý nedokáže říct, zda to je smysluplná atrakce.

Budiz no, kdyz to tak citi i zbytek A-Teamu, prekousnu to.

Zaverem: Furt tu chybi unifikovany soupis pravidel pro JB, sepsat je by trvalo tak 30-40 hodin, tak kdyz je vas plny kotel adminu na JB a kazdy si rozdeli cast pravidel, kterou sepise, mate praci na jednotlivce v radu hodin. Par hodinek pak vezme revize pravidel. Kdyz uz kontrolujete dlouhe hodiny hrace na serveru, nebude lepsi tech par hodin investovat do sepsani pravidel? To by vedlo k efektivnejsim resenim problemu na forku a lepsi herni zkusenosti.
Zahrajte si Stronghold Crusader, nebudete litovat.
Uživatelský avatar
Aldies
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 34
Registrován: 28 pro 2017, 13:08

Re: Politika JB A-teamu vůči neschopným CT

Příspěvekod KhalDenny » 21 čer 2021, 20:35 VIP

Ahoj,
ako sa už milión krát písalo, pravidlá sa spisovať nebudu.
Keď pridem domov sa ti vyjadrím aj k ostatným veciam.
Uživatelský avatar
KhalDenny
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1667
Registrován: 03 pro 2016, 00:19

Re: Politika JB A-teamu vůči neschopným CT

Příspěvekod KhalDenny » 22 čer 2021, 08:44 VIP

Aldies píše:Dneska bych rád rozebral problematiku neschopných simonů, a to hlavně z pohledu adminů. Za posledních pár dnů jsem se setkal se situacemi, kdy kompletně zmatení simoni zdržující hru řídili kolo. Všechno trvalo strašně dlouho, neuvědomovali si pravidla, nebyli schopní dát jedinou atrakci v řádku několika minut. Admin na tyto jevy nereagoval a nechal je v klidu simonovat


Ak to takto naozaj je, na to sú tu sťažnosti na admina, pretože admin v tejto situácii by mal moovnuť simona. Ale jasne, že záleží na situácii.

AwpOnly píše:Podla toho co je aktualne v A-TEAMe nemozes cakat nic. Su to proste useless admini, ktorí dostali prava z jedineho dovodu a tym je akademia. V roku 2018 bol ten admin team dost kvalitny a dokazal by som povedat ze pod 16 rokov tam nebol nikto. Kazdopadne som nechcel nikoho nejak urazit, ale vsetci vieme aka je pravda.


No práva vďaka akadémii nedostali, tiež museli prejsť testami ako každý ostatní, nechápem tieto narážky na vek, niekto v 14 vie lepšie rozmýšľať ako nejaký 20 ročný týpci, ale je to všetko o indivíduu => Dávame šancu všetkým, ak ale vidíte, že to admin na serveri nezvláda tak ho máte nahlásiť do sťažnosti, ale zas nie za každú hlúposť.
Ako už písal Twixo, vždy boli admini pod 16 rokov, aj keď som tu bol pred 3/4 rokmi tak tu boli mladší admini.

AwpOnly píše:Davat staznost na to, ze admin pochybil a staznost sa vyriesi tak, ze bol admin zmateny z uplne basic situacie a nebude potrestany je nezmysel..


Musíš pochopiť, že aj admini sú len ľudia a môžu sa zamotať do niečoho, alebo niečo zle pochopiť, preto nebudeme trestať adminov za každú hlúposť + každý hráč ich normálne sleduje a keď urobia len čo malinku chybu tak už idú písať sťažnosť.

Aldies píše:Hlavne ze si tam banuje za sprosta slovicka na nametagu.

Áno, admini za to majú banovať. Ak budete tie nametagy zneužívať tak, že tam budete hráčom nadávať/používať nadávky, tak sa to odoberie a bude vyriešené.

Aldies píše:Nebylo by vhodne, aby si Admini udelali nejake limity pro to, co je prijatelne a co prijatelne u simona v CT neni, aby se pripadne stiznosti daly resit? Nezavedete kodex pro Simona, jak by melo vypadat idealni simonovani? Chapu, ze posuzovani toho jestli je simon dostatecne dobry na to aby simonoval bude castecne subjektivni, ale nepovede to k vetsi kvalite hry? Mate alespon zajem tuto moznost testovat, nebo je to povazovane za zbytecny plan?


Bude to totálne zbytočne podľa mňa.

Uzatváram tuto debatu, ak by boli ešte nejaké otázky tak mne do PM.
Lock.
Uživatelský avatar
KhalDenny
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1667
Registrován: 03 pro 2016, 00:19

Předchozí

Zpět na JailBreak Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků