• Stránka 1 z 1
[Stížnost oprávněná] Fury simpuje mimku ??
Zde máte pěkné videjko, jak pan admin Fury nadržuje mimce. Ve videu, které jsem si půjčil od Hyssiho můžete vidět jak Fury dal kick jen jedné slečně a mimce nedal. Já napíšu do chatu kuna a dostanu ban na 12 hodin a zde slečna mimka nadává tak moc že by měla dostat minimálně jeden den a fury to neřeší.
Videjko: https://youtu.be/HroPoEWhFos
Videjko: https://youtu.be/HroPoEWhFos
-
Pawel - Amatér
[Stížnost oprávněná] Fury simpuje mimku ??
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Fury simpuje mimku ??
Ahoj, není to tak že bych nadržoval mimce
Mimka se připojila do CT, no hned po té ji PikaPika začala urážet ikdyž k tomu neměla sebemenší důvod. I Mimce jsem vysvětlil že se takto chovat nebude. 

-
FuryY - CS:GO Admin
Takže mimka tam nadává do “pica,stetka” a move nikde, fury si asi otevřel u Toho mimky ig a viděl jak se tam vystavuje, tak chápu ze nedal move, každopádně ani neocekavam ze tohle hlsa potrestá,jedinej atilos by tohle řešil jak chlap
ok forko
-
jeyS - Amatér
Takže mimka nadávala vlastně méně ? Chápu to dobře ? Šaškárna, nic víc. To že adminovi řekne ať mlčí je normální a že tam uráží lesby atd. také v pohodě, dále nadává do štětk* atd. Simpsites jede 

-
Pawel - Amatér
Ahoj,
v první řadě bych chtěl říct, že jsem rád, že jedinci, kteří porušují pravidla už jsou na takové úrovni, že dokážou řešit stížnosti od jiných.
Co se týče stížnosti jako takové, tak není podle vzoru, tudíž bych to vůbec nemusel řešit, protože vás tu nechci rozmazlovat, ale udělám výjimku. Příště to bude hezky se vzorem.
Teď už k problému. Fury si nechal hodit na hlavu pěknej bobek. Vůbec nechápu, proč Mimka zůstala u CT, když tam neměla po téhle události co dělat. Jakmile se tam začaly obě nějak více hrotit, měl přijít aspoň přehoz pro obě, aby se umožnila hra klidnějším hráčům. Dovolil bych si říct, že PikaPika by si zasloužila minimálně 12h mute a Mimka měla také dostat aspoň 10 minut na uklidnění, určitě by to totiž neuškodilo.
Admin bude potrestán.
Stížnost oprávněná
PS: Hyssi mi napíše do SZ zde na webu důvod jeho vyjádření.
v první řadě bych chtěl říct, že jsem rád, že jedinci, kteří porušují pravidla už jsou na takové úrovni, že dokážou řešit stížnosti od jiných.
Co se týče stížnosti jako takové, tak není podle vzoru, tudíž bych to vůbec nemusel řešit, protože vás tu nechci rozmazlovat, ale udělám výjimku. Příště to bude hezky se vzorem.
Teď už k problému. Fury si nechal hodit na hlavu pěknej bobek. Vůbec nechápu, proč Mimka zůstala u CT, když tam neměla po téhle události co dělat. Jakmile se tam začaly obě nějak více hrotit, měl přijít aspoň přehoz pro obě, aby se umožnila hra klidnějším hráčům. Dovolil bych si říct, že PikaPika by si zasloužila minimálně 12h mute a Mimka měla také dostat aspoň 10 minut na uklidnění, určitě by to totiž neuškodilo.
Admin bude potrestán.
Stížnost oprávněná
PS: Hyssi mi napíše do SZ zde na webu důvod jeho vyjádření.
gotta make it outta here, make it out alive
-
Heppsak - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1