Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Žádost o práva na mirage only #1 a #2

Příspěvekod andr3w521 » 25 črc 2021, 01:25

Nick na serveru: andrƐw

SID: andr3wCZECH

Sekce, na které chci práva: only mirage #1 a #2

Věk: 19

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=146734

Bany, které jsem dostal: Mám, dostal jsem jeden ban, který jsem se snažil dohledat ale nezdařilo se mi to. Každopádně jsem tenhle ban řešil přes sz s Gustikem, byl to problém spíš AC než toho že bych měl nějaký programy 3 strany, tak snad někdo bude schopný ho dohledat...

Něco o mně: Jmenuju se Ondřej, je mi 19 let a obecně jsem takovej pepega, rád hraju csgo, ikdyž třeba ne tak dlouho jako ostatní. Stále se učím plno věcí ale neřekl bych o sobě že jsem úplnej trash, každopádně jsem přátelský, dá se semnou bavit a jsem extrovert takže nemám skoro s nikým problém, jediná věc kterou nesnesu jsou lidi který si myslí že jsou godi v goučku po tom co si stáhnou cheaty, ty bch pálil :D. (jo a neumim vyslovit ř kdyby to někoho zajímalo KEKW)

Proč právě já: Nejsem tady kvůli tomu abych si naháněl ego tím že si budu hrát na boha při hraní, jsem tu kvůli velký abici, tou je bezmoc, kterou sem zažíval a i teď občas zažívám při hraní na gamesites.cz. Jde mi o to že nikdo nemá rád cheatry a nesnáším když chci někoho reportnout a server mi nahlásí že jsou všichni admini zrovna off, já chci aby se všichni mohli bavit bez toho aby to někdo kazil :). Proto chci bejt admin, chci aby na serverech byl trochu pořádek, jestli se to dá tak říct :D.

Zkušenosti s CS:GO: CS:GO hraju cca rok, jo já vím né moc dlouhá doba lae já tu hru miluju, stejně jako gamesites, když sem objevil co všechno můžou nabídnout comunitní servery tak sem se neudržel :D a teď hraju prakticky jen komunitňáky nebo faceit na mm už ani nešahám, pokud nehraju s kámošema nebo s lidma z gamesites.

Případné poznámky: Všechno sem uvedl, teď je to na vás, díky že tu jste.
Uživatelský avatar
andr3w521
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 3
Registrován: 19 dub 2021, 20:21

[Z] Žádost o práva na mirage only #1 a #2

od Rumcajz » 25 črc 2021, 01:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Žádost o práva na mirage only #1 a #2

Příspěvekod KondomfromCTF » 25 črc 2021, 11:27 VIP

Hi,

nesplnuješ základní podmínky pro přijetí do řad A-týmu, jmenovitě:

· Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel.

Kdyžtak správné HLStats - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=301589 , ty cos poslal jsou z JB.

nesnáším když chci někoho reportnout a server mi nahlásí že jsou všichni admini zrovna off, já chci aby se všichni mohli bavit bez toho aby to někdo kazil


Tak toto využij pro nahlášení 5 hříšníků do sekce PP. Přece není možné, aby daný hříšník mohl na serveru nadále porušovat pravidla, i když jsou zrovna všichni admini off, v takových situacích musíš takovéto hráče přeci nahlásit a nenechat je dál porušovat pravidla na serveru, přes ten web ho tu je v brzkých hodinách schopný potrestat PP admin.

Chatlog máš v pohodě.

Spln podmínky pro přijetí a za měsíc, tj 25.8.2021, to můžeš zkusit znovu. Každopádně ještě větší radost bys mi udělal, kdyby jsi byl schopný v budoucích 14 dní mít průměrně 1 nahlášení/den, v takovém případě jsem ti ochotný za projevenou aktivitu sám ozvat a tvou žádost opět obnovit, záleží na tobě :idea:

Zamítnuto.
https://steamcommunity.com/id/dancuspicus/
Uživatelský avatar
KondomfromCTF
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin
 
Příspěvky: 789
Registrován: 12 črc 2015, 09:23


Zpět na Nábory Adminů

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků