• Stránka 1 z 1
[Nedostatečné] Novvy021 / Nadávky - střední / JB#4
Nick: Novvy021
SID: STEAM_1:1:571864964
SSID: klik
HlStats: klik
Čas: 13:05 +-
Server: JailBreak #4
Popis: Nadává.. Celé video, sice sem tam, ale nadává.
Důkaz: klik
Poznámky: Sry za vodoznak, popřípadě za bratra.
Děkuji za přečtení
SID: STEAM_1:1:571864964
SSID: klik
HlStats: klik
Čas: 13:05 +-
Server: JailBreak #4
Popis: Nadává.. Celé video, sice sem tam, ale nadává.
Důkaz: klik
Poznámky: Sry za vodoznak, popřípadě za bratra.
Děkuji za přečtení

Ex CSGO admin
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
-
Wawle - Kazatelův učeň
[Nedostatečné] Novvy021 / Nadávky - střední / JB#4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Novvy021 / Nadávky - střední / JB#4
Kdybych byl na serveru, tak bych ho upozornil a přestal by nadávat. Ty jsi ho neuklidnil a mně osobně přišlo, že jsi ho trochu provokoval, abys ho mohl dát na fórko. Jak říkám ty nadávky byly jen občas a myslím si, že by byl ban na 12 hodin trochu přehnaný.
Nedostatečné
Nedostatečné
-
Evangelista - CS:GO Admin
Re: Novvy021 / Nadávky - střední / JB#4
Evangelista píše:Kdybych byl na serveru, tak bych ho upozornil a přestal by nadávat. Ty jsi ho neuklidnil a mně osobně přišlo, že jsi ho trochu provokoval, abys ho mohl dát na fórko. Jak říkám ty nadávky byly jen občas a myslím si, že by byl ban na 12 hodin trochu přehnaný.
Nedostatečné
Popravdě nechápu, proč bych ho měl provokovat. Forko nehuntím a když někoho nahlásím, tak mám automaticky nedostatečné od tebe.. Třeba viz zde. Potom přišel Akoo a normálně ho zabanoval.. Můžeš lock.
Ex CSGO admin
A život jde dál..
A život jde dál..
-
Wawle - Kazatelův učeň
Re: [Nedostatečné] Novvy021 / Nadávky - střední / JB#4
A ano, vím, že tam je čeká se, ale kde mám vzít video v lepší kvalitě když ho mám normálně natočené v 720p a potom začnete mluvit o nějakem vzoru, no každopádně vám to nevyšlo.. Nevím, zda-li je lepší zabanovat týpka který cheatuje, nebo ho nechat jít ať cheatuje dál.

e.Evangelista: Jak jsem ti dal čeká se, tak nechci banovat týpka z videa (+ když je v kvalitě 720p), protože tam je to holt nepřesné a bylo by to hodně, jak to říct "neprofesionální". Chtěl jsem, ať to bereš jako ponaučení pro příště, že je na cheatera (pokud se tam netočí a nerozdává hlavy) potřeba tvoje vlastní POV demo, které si mohu zpomalit atd. To, že to Akoovi ze server dema stačí je jeho věc, ale já nebudu banovat cheatera u kterého si nejsem jist. Pokud máš pocit, že jsem si na tebe zasedl, nebo tak něco podobného, můžeme se pobavit na TS, ale já osobně s tebou problém nemám.
Lock

e.Evangelista: Jak jsem ti dal čeká se, tak nechci banovat týpka z videa (+ když je v kvalitě 720p), protože tam je to holt nepřesné a bylo by to hodně, jak to říct "neprofesionální". Chtěl jsem, ať to bereš jako ponaučení pro příště, že je na cheatera (pokud se tam netočí a nerozdává hlavy) potřeba tvoje vlastní POV demo, které si mohu zpomalit atd. To, že to Akoovi ze server dema stačí je jeho věc, ale já nebudu banovat cheatera u kterého si nejsem jist. Pokud máš pocit, že jsem si na tebe zasedl, nebo tak něco podobného, můžeme se pobavit na TS, ale já osobně s tebou problém nemám.
Lock
Ex CSGO admin
A život jde dál..
A život jde dál..
-
Wawle - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1