• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] CallMeJhonny
neche sa mi hladať demo ak si ho chcete pozrieť bolo to na Minecraft mape cca 1 hodinu dozadu http://dwandy.sdilej.eu/dema/index.php? ... JailBreak5 asi to bude toto 25.08.2021 19:13:12 ba_jail_minecraftparty_v6
No a ide o to, že kým Simon tam vyberal družstvá na futbal ja som pred tým futbalom skákal na tých ceduliach a on ma potom grabol a povedal, že by som sa nehral a ja som mu povedal, že má Admina 2 mesiace a ide mi hovoriť a potom som dostal insta move... Viem, že egá a osobnosti väčšiny Adminov sú krhké ako snehové vločky ako napríklad Twixo38 či jak sa volá ale podľa mňa je to zneužívanie práv keď ma moovne za nič v podstate.
To je všetko ako to budete riešiť je mi jedno veď toto je gamesites.cz tu sa skoro nič nerieši ale tak no... Len tým chcem povedať, že by sa admini mohli trochu zamyslieť pred tým ako niečo urobia lebo niekedy to je fakt akože celkom zaujímavé...
No a ide o to, že kým Simon tam vyberal družstvá na futbal ja som pred tým futbalom skákal na tých ceduliach a on ma potom grabol a povedal, že by som sa nehral a ja som mu povedal, že má Admina 2 mesiace a ide mi hovoriť a potom som dostal insta move... Viem, že egá a osobnosti väčšiny Adminov sú krhké ako snehové vločky ako napríklad Twixo38 či jak sa volá ale podľa mňa je to zneužívanie práv keď ma moovne za nič v podstate.
To je všetko ako to budete riešiť je mi jedno veď toto je gamesites.cz tu sa skoro nič nerieši ale tak no... Len tým chcem povedať, že by sa admini mohli trochu zamyslieť pred tým ako niečo urobia lebo niekedy to je fakt akože celkom zaujímavé...
-
Tatara - Kolemjdoucí
[Zamietnuté] CallMeJhonny
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CallMeJhonny
Čau, hele nevidím na tomto nic špatného, dostal si upozornění a místo toho, aby jses omluvil a šel hlídat simona, tak si byl arogantní a jen si provokoval. Zbytečně bereš čas nejen sobě, ale i SA+, kteří musí tuto stížnost zkontrolovat. Takže pro příště se více rozmysli, jestli to vůbec má cenu psát. 

Moje dlouhodobá paměť je krátkodobá, a krátkodobou mám dlouhodobě v p*deli.

-
CallMeJohny - Pokročilý
Popravde jhonny drž piču to že to ty berieš ako útok na teba je tvoja vec a to že to ty riešiš keď sa to týka teba je divné takže nech to posúdi dakto iný.
-
Tatara - Kolemjdoucí
Tatara píše:Popravde jhonny drž piču to že to ty berieš ako útok na teba je tvoja vec a to že to ty riešiš keď sa to týka teba je divné takže nech to posúdi dakto iný.
Já jako admin na kterého je tato stížnost se mohu vyjadřovat. A každý admin by tě hned movnul, kdyby si mu na to odvětil to, co si odvětil... (je to jako když se zeptám hráče, proč někoho zabil a on mi na to řekne, ať jdu do prdele)
Moje dlouhodobá paměť je krátkodobá, a krátkodobou mám dlouhodobě v p*deli.

-
CallMeJohny - Pokročilý
Ostré reči si nechaj pre kamarátov, ak Ti to tolerujú. Jediná správna reakcia na upozornenie admina by bolo zobrať do ruky zbraň a brániť Simona, čo je Tvoja jediná úloha ako CT. Dúfam, že to Tvoje ego unesie.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1