• Stránka 1 z 1
[V] Bez dôvodné mi nadáva tento plešaty dedko na steame
Nick na STEAME:PaT
STEAM ID:STEAM_0:1:482150603
Popis Situacie:PaT ma volal 1v1 aby som išiel ale napísal som mu ze je moc hodin ze nejdem ale furt nedal pokoja ten starý dedko plešaty.
Dôkaz:hádam nemusím keď bude treba dám ale radšej to popíšem prepáčte mi za chyby ktoré budem písať moja gramatika je celkom trash
. Ale idem ku veci.Takže PaT mi furt píše samé nezmysli furt mi nadáva že som piča,kokot
a takéto podobne nezmysli.Povedal som mu ze tak to by sa admin nemal správať ani na steame a kdekoľvek inam.Tak som mu napísal ze ho pôjdem sem nahlásiť ako hriešnika admina.Furt mi pisal o Katijke jak moc by chcel trtkat atď...Som si myslel ze sa zadrhbem keď počuje Katijku je to pre mňa toxicka červená picovina.pfuj.Čize pán PaT ktorý je admin by mal pykať za svoj slovník na steame ak,bude treba dám vám ho sem hneď.Dakujem ako za vyriešenie situácie a hadam bude potrestany ten plesaty profesionálny smetiar PaT.
Nie je to na rocky ale tiez nie vtipne
STEAM ID:STEAM_0:1:482150603
Popis Situacie:PaT ma volal 1v1 aby som išiel ale napísal som mu ze je moc hodin ze nejdem ale furt nedal pokoja ten starý dedko plešaty.
Dôkaz:hádam nemusím keď bude treba dám ale radšej to popíšem prepáčte mi za chyby ktoré budem písať moja gramatika je celkom trash

Nie je to na rocky ale tiez nie vtipne

-
Vipmat - Kolemjdoucí
[V] Bez dôvodné mi nadáva tento plešaty dedko na steame
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cs 1.6 Bez dôvodné mi nadáva tento plešaty dedko na stea
Komentář tuším netřeba.
Lock.
Lock.
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
-
Rajtyy - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1