I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Necitate ine sekcie nez stiaznosti a nabory

Příspěvekod Murloc » 16 říj 2021, 14:26

- toto som pisal 25. aprila a necakal som ze sa nieco na servere zmeni ked pridem po polroku a ako vidim nemylil som sa

Cauko, neviem ci to tu este niekto pozera ale sak skusim, pokial by sa dalo tak by som na surftimer server pridal prestrafe meter podla mna to nieje tak narocne na pridanie a je to celkom nice, vaši rekord botovia funguju tak jak sa im zachce, to znamena ze vacsinou ked sa pripojim na server bud nejde bonus bot alebo bot mapy co sa mi na inych serveroch este snad nestalo, dalej si vsimam ze na surf chodi dost vela ludi a 26+2 slotov je dost malo, casto sa mi stava ze ked si chcem ist zasurfovat tak musim 10 minut pockat kym sa odpojia hraci. V skratke sa mi zda ze na ten surftimer server totalne kaslete.
to mate z telky
Uživatelský avatar
Murloc
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 11 črc 2019, 01:54

[V] Necitate ine sekcie nez stiaznosti a nabory

od Rumcajz » 16 říj 2021, 14:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Necitate ine sekcie nez stiaznosti a nabory

Příspěvekod polskasila » 16 říj 2021, 20:21 VIP

Čau,
v první řadě chci podotknout, že jiné sekce fora samozřejmě čteme, ovšem stížnosti na adminy, VIP sekce, unban žádosti a nábory adminů jsou přeci jen prioritní, to doufám dává dostatečný smysl i bez vysvětlení.

Ohledně návrhu - není to špatný nápad, ovšem přidání nových funkcí není až tak jednoduché, že by to trvalo pár minut. Pluginy se musí otestovat, že neshazují server, upravit pro momentální verzi CSka (update může rozbít polovinu pluginů, resp. celý server), k tomu je třeba najít takový, který vůbec funguje, vědět, že funguje správně atd., prostě je to složitější, než se zdá. Ohledně oprav - popis problému "bot občas nefunguje" - z toho se taky těžko poznává, co s tím je...

Často se také stane, že takový návrh si tu přepošleme, ovšem v danou chvíli jsou důležitější věci k řešení (než servery, které fungují relativně dobře) a developerů tu mnoho není, takže se to odloží a časem se na to holt občas zapomene. To byl asi tento případ. Mně samotnému chodí klidně i desítky zpráv ohledně GS denně, jak na forum, tak na Steam a není v mých silách vše hlídat (a to rozhodně nejsem nejvytíženější admin).

Ohledně slotů - v CS:GO je sice možné mít více slotů, než 26, ovšem u serverů, kde je větší počet než tento, se opravdu často začne server neskutečně sekat a surfovat s dalšími 50 lidmi je o ničem (jistě znáš pár konkurenčních serverů, kde tomu tak je). 2. server nyní pro Surf není v plánu, každopádně pokud chceš, máš tu možnost koupit si VIP pro rezervovaný slot.

O návrzích se znovu v rámci sekce pobavíme, ale že to bude hotové v nejbližší době, ti slíbit nemůžu.

Nechám to tu unlocklé, pokud chceš něco napsat, napiš klidně ještě sem, jinak můžeš do PM, víc ti v tuhle chvíli asi neřeknu.
Vyřešeno.
187
Uživatelský avatar
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA
 
Příspěvky: 2367
Registrován: 01 úno 2015, 10:35
Bydliště: /id/luk27official

Re: [V] Necitate ine sekcie nez stiaznosti a nabory

Příspěvekod Murloc » 17 říj 2021, 13:11

Ahoj dakujem za precitanie, pod pojmom "bot občas nefunguje" mám na mysli že sa mi väčšinou stáva že prídem a bot rekordu či už mapy alebo bonusu nefunguje, je tam iba normálny bot ktorý sa pohybuje na začiatku mapy.

- tolko k tomu, môžeš to zamknúť a este raz dakujem za odpoved
to mate z telky
Uživatelský avatar
Murloc
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 11 črc 2019, 01:54


Zpět na Stížnosti na Adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků