Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Z] TTT - Ghosting

Příspěvekod Ascendant » 18 říj 2021, 18:17

Moje SID:
STEAM_0:0:154421446
Odkaz banu z banlistu
https://banlist.gamesites.cz/csgo/ttt/i ... ext=kkkkkk
Co se stalo?
Takže, rád bych se vyjádřil ke svému dalšímu banu za "ghosting". Myslím si, že musí být opravdu vtipný, že týpeček potom, co dostal zamítnutou unban žádost, tak začal přes více jak 3hodiny, na mě hledat jakékoliv demo/video, abych mohl dostat svůj ban znovu. Takže, Army napsal přesně tohle "Popis situace: Hráč kkkkkk dáva info na mna tým že hovori čo mu píšem do T chatu - tym prezrádza svoje T"
Za prvé, i kdybych řekl na podruhé, že mi to napsal do traitor chatu, tak hráči absolutně nemohli vědět, o čem to oba mluvíme, aj kdyby věděli o čem jsme si povídali, a usoudili by "zázračným způsobem", že jsme oba traitori, tak to nemohli brát vážně. Všichni věděli, že si z Armyho dělám srandu a jak jsem to ještě řekl svým ironickým tonem, tak si opravdu myslím, že to nikdo nemohl vzít vážně a už vůbec ne jako info, ale dejme tomu, že si potom prvním "infu" někdo řekl, že bude Army traitor, absolutně nikdo nic nenapsal či neřekl do voicu něco na styl "Aha, takže jste oba dva traitoři" nebo "Ty teda dáváš info na svého, jo?" Armyho opravdu nikdo nezabil ani nepohřešoval, protože si myslím, že doslova se tohle ani nemůže brát jako info na svého traitora.
Za druhé, hned jak se mě Army zeptal, na podruhé kam jsem to napsal, což bylo jasný, že to chce jako důkaz, protože kdybych to zopakoval po druhé, tak by se to opravdu už jako info (asi) podle vás počítalo, ale já jsem řekl do "traitor roomky", což mělo jenom narážet na to, že Army opět ghosti s Bodkou (což nechápu, proč by si nadával Army pro sebe do klipu, který bude jednou používat na forko, a ještě k tomu ji zabil hned jako první, opravdu náhodička.) Na serveru, mám ještě k tomu platný vip, už jenom týden a pár dní, tak bych ho fakt chtěl využít, a ne mít tydenní ban za takovou prkotinu, obzvlášť, když to sem dal Army, za pouhým účelem mi jenom uškodit a pomstít se, a ne aby dbal na správné chování na serveru, což se o něm říct ani nedá.
Mimochodem, co jsem si všiml takové maličkosti, tak Kaskader pod to napsal něco ve stylu "že nemá čas, že se na to podívá" Nikdy jsem v životě neviděl napsat admina aby do pp napsal, že nemá čas na 20sec videu, kde se na to může kouknout kdokoliv. Tím si myslím, že Kaskadere chtěl říct, že si není jistý, jestli tohle patří taky do ghostinu či ne. Takže bych chtěl poprosit, aby na tohle koukl prosím Guhhh nebo Chat, protože oni ví, o co tu jde. A opravdu opět se jednalo jenom o blbou srandu, kde, když se mě opět Army zeptal ať mu řeknu, kam mi to on napsal, tak hned na podruhé jsem mu řekl, že do T roomky, jak jsem už psal, myšleno jako narážku na něj, protože jsem věděl, že si to nahrává a opět ghosti, jako má ve zvyku, ale celkově by se to ani na podruhé, dle mého, nebralo ani tak jako info.
Ještě bych měl otázku, jak to, že se mu vymazal příspěvek, který mu taky nevyšel na mě za "ghosting"? Opravilo se mu to jako duplicita, ale ten příspěvek je právě stejný jako ten nejnovější co napsal. A kaskader pod ten druhý (který už není), napsal, že se jednalo pouze o srandu, kde já si myslím, je tohle s tím chatem, je též jako taková "sranda", a má to úplně stejný nádech, kde jediný co je takový "prohřešek" za obě videa, je moje provokace Armyho na serveru, ale opravdu ne ghosting, kde jsem už snad vysvětlil, že to tak není možné ani brát, i kdybych to řekl podruhé.
Děkuji
I'm a Sufi to goofies, I could prolly speak Farsi
Uživatelský avatar
Ascendant
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 202
Registrován: 19 črc 2020, 13:29
Bydliště: Lucemburk

[Z] TTT - Ghosting

od Rumcajz » 18 říj 2021, 18:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Lucemburk

Re: TTT - Ghosting

Příspěvekod Kidas » 18 říj 2021, 22:26

Nějak moc to řešíš ne? Však máš týden ban a na dvou účtech tu máš permu... Nevidím v tom problém.... :lol:
kanee/káně
cheaty na každou hru
Uživatelský avatar
Kidas
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 146
Registrován: 25 lis 2020, 14:17

Re: TTT - Ghosting

Příspěvekod Ascendant » 18 říj 2021, 23:07

Kidas píše:Nějak moc to řešíš ne? Však máš týden ban a na dvou účtech tu máš permu... Nevidím v tom problém.... :lol:


Nee, já jen vysvětluji do detailu, že by se za takové prkotiny neměly dávat bany. A absolutně nechápu o jakých permach mluvíš, jediný kdo by měl dostat permu jsi ty a snad k tomu brzo dojde (mělo by).
I'm a Sufi to goofies, I could prolly speak Farsi
Uživatelský avatar
Ascendant
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 202
Registrován: 19 črc 2020, 13:29
Bydliště: Lucemburk

Re: TTT - Ghosting

Příspěvekod GuHHH666 » 20 říj 2021, 10:27 VIP

Ahoj, to co si říkal bych na serveru taky bral jako ghosting, v podstatě si tím prozradil svoje T a jak si psal, ať se na to kouknu já, tak já to video viděl dřív než si dostal ban a v uvozovkách to bylo na můj popud, abys za to dostal ban, protože ano PP kontroleři si nebyli jistí jestli to je na ban.

Zamítnuto.
Uživatelský avatar
GuHHH666
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA
 
Příspěvky: 843
Registrován: 15 bře 2017, 09:59
Bydliště: Gamesites

Re: TTT - Ghosting

Příspěvekod Ascendant » 20 říj 2021, 15:04

GuHHH666 píše:Ahoj, to co si říkal bych na serveru taky bral jako ghosting, v podstatě si tím prozradil svoje T a jak si psal, ať se na to kouknu já, tak já to video viděl dřív než si dostal ban a v uvozovkách to bylo na můj popud, abys za to dostal ban, protože ano PP kontroleři si nebyli jistí jestli to je na ban.

Zamítnuto.

Takže ty budeš fakt na mě zasednutý kvůli tomu, že se bavím s Josefem? Ani pp kontroleři si nebyli jistý a já se jim ani nedivím, hned potom jsem řekl, že to napsal do traitor roomky a celkově, kdybych to řekl za innocenta na innocenta, tak se to bere jako vtip? Furt si stojím za tím, že tohle nebylo info.
I'm a Sufi to goofies, I could prolly speak Farsi
Uživatelský avatar
Ascendant
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 202
Registrován: 19 črc 2020, 13:29
Bydliště: Lucemburk

Re: [Z] TTT - Ghosting

Příspěvekod Ascendant » 20 říj 2021, 15:06

A jak to vůbec můžeš brát na velkou váhu? Doslova mě tu sem dal jenom aby se mi pomstil.
To video měl nahrané už dávno a i tak ho sem dal až teď
I'm a Sufi to goofies, I could prolly speak Farsi
Uživatelský avatar
Ascendant
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 202
Registrován: 19 črc 2020, 13:29
Bydliště: Lucemburk


Zpět na Unban Žádost

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků