• Stránka 1 z 1
[Stížnost Oprávněná] Trib3l / Neschopnosť
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/Trib3L/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Na fotbale robia ctčka počas celého kola bordel, strielajú tam neustále a z videa je aj jasne vidieť, že to Simonovi nebolo príjemné. Admina som upozornil v chate a bez reakcie, bohvie čo sa tam dialo predtým. Dokonca som si všimol zo záznamu, že hráč crashtof (STEAM_0:1:509867421) hodil hráčom zbraň, je to vo videu. Tá malá v tom videu je super
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: https://youtu.be/C3Nv-WaUmiw
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Na fotbale robia ctčka počas celého kola bordel, strielajú tam neustále a z videa je aj jasne vidieť, že to Simonovi nebolo príjemné. Admina som upozornil v chate a bez reakcie, bohvie čo sa tam dialo predtým. Dokonca som si všimol zo záznamu, že hráč crashtof (STEAM_0:1:509867421) hodil hráčom zbraň, je to vo videu. Tá malá v tom videu je super

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: https://youtu.be/C3Nv-WaUmiw
-
Oliwer - Kolemjdoucí
[Stížnost Oprávněná] Trib3l / Neschopnosť
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Trib3l / Neschopnosť
Ahoj,
asi jsem se měl ze serveru odpojit, protože jak vidím byl v tom zmatek a problém, já jsem to prostě z nějakého důvodu neřešil. Ze začátku jsem odepisoval a koukl jsem se na jednu věc na discordu. To střílení ze začátku jsem ještě viděl, poté už jsem neviděl nic. Věřil jsem v to, že se nic nestane. S tou gunou to je teda jako hrubá chyba ode mne no. Měl jsem si na to dávat větší pozor, popřípadě se při nějaké nepřítomnosti ze serveru odpojit.
asi jsem se měl ze serveru odpojit, protože jak vidím byl v tom zmatek a problém, já jsem to prostě z nějakého důvodu neřešil. Ze začátku jsem odepisoval a koukl jsem se na jednu věc na discordu. To střílení ze začátku jsem ještě viděl, poté už jsem neviděl nic. Věřil jsem v to, že se nic nestane. S tou gunou to je teda jako hrubá chyba ode mne no. Měl jsem si na to dávat větší pozor, popřípadě se při nějaké nepřítomnosti ze serveru odpojit.
Former CS:GO JailBreak Admin (7.5.2021 - 11.12.2022)
Former MINECRAFT Admin (xx.xx.2021 - 15.03.2023)
DISCORD • trib3l
TEAMSPEAK 3 • Trib3l-
Former MINECRAFT Admin (xx.xx.2021 - 15.03.2023)
DISCORD • trib3l
TEAMSPEAK 3 • Trib3l-
-
Trib3l - Pokročilý
Re: Trib3l / Neschopnosť
Trib3l tu opravdu pochybil. Chápu to, že někdo na nějakou chvilku Alt-Tabne a nevnímá pár vteřin hru. Ale být na ploše takovou dobu je už závažné..
Trib3lovi bude domluveno a pokud se to bude opakovat, bude přísně pokárán.
Stížnost Oprávněná.
Trib3lovi bude domluveno a pokud se to bude opakovat, bude přísně pokárán.
Stížnost Oprávněná.
-
KiziaR - Profesionál
• Stránka 1 z 1