• Stránka 1 z 1
[V] only Dust2/ mimka, mffn
Ahoj! rad bych podal stížnost na adminy Mimka a mffn.
první (demo 1) byl od mimky, kde přišel muteban... bez upozornění, žádný kick rovnou muteban... vážně? takhle se to teď dělá? nemají dodržovat nějaký postup? to bylo 10 min.
pak přišla další mapa (demo 2) kde jsem napsal mimce ( .gif*****C19pozitivTomasFUK***** mimka uprime ti reknu ze jsi trapna! ale pokud ti to zvedne ego tak si poslus ale respekt si tim urcite neziskas...)
a co by nikdo necekal... mute na 720min!!!! za co??????? vysvětlení? jen tak??
poslední dny se na server D2 přihlašují admini kteří se nechovají úplně normálně. rozdávají mute jen tak jak se jim zachce! bez upozornění nebo kicku! platím si už cca 3 roky nepřetržitě vip a tím podporuji server ale tohle jsem ještě nezažil!
admini (tím myslím mimku a mffn. z jinýma adminama problémy nemám. myslím že nejsem nějak provokativní typ.) se chodí bavit na server tím že jen tak házejí mute jak se jim zachce! jestli to takhle chcete provozovat dál tak to vám moc hráčů na serveru nezůstane.
https://steamcommunity.com/id/69696xYxX969696969 (mimka)
https://steamcommunity.com/profiles/76561199105459668 (mffn)
http://mysharegadget.com/272224904 (demo 1. mute od mimky.)
https://www.edisk.cz/stahni/09460/auto_ ... 56MB.html/ (demo 2)
s pozdravem a žádostí o nápravu TomášFUK
první (demo 1) byl od mimky, kde přišel muteban... bez upozornění, žádný kick rovnou muteban... vážně? takhle se to teď dělá? nemají dodržovat nějaký postup? to bylo 10 min.
pak přišla další mapa (demo 2) kde jsem napsal mimce ( .gif*****C19pozitivTomasFUK***** mimka uprime ti reknu ze jsi trapna! ale pokud ti to zvedne ego tak si poslus ale respekt si tim urcite neziskas...)
a co by nikdo necekal... mute na 720min!!!! za co??????? vysvětlení? jen tak??
poslední dny se na server D2 přihlašují admini kteří se nechovají úplně normálně. rozdávají mute jen tak jak se jim zachce! bez upozornění nebo kicku! platím si už cca 3 roky nepřetržitě vip a tím podporuji server ale tohle jsem ještě nezažil!
admini (tím myslím mimku a mffn. z jinýma adminama problémy nemám. myslím že nejsem nějak provokativní typ.) se chodí bavit na server tím že jen tak házejí mute jak se jim zachce! jestli to takhle chcete provozovat dál tak to vám moc hráčů na serveru nezůstane.
https://steamcommunity.com/id/69696xYxX969696969 (mimka)
https://steamcommunity.com/profiles/76561199105459668 (mffn)
http://mysharegadget.com/272224904 (demo 1. mute od mimky.)
https://www.edisk.cz/stahni/09460/auto_ ... 56MB.html/ (demo 2)
s pozdravem a žádostí o nápravu TomášFUK
- TomasFUK
- Kolemjdoucí
[V] only Dust2/ mimka, mffn
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: only Dust2/ mimka, mffn
Bol si upozornený, ty aj ostatní, upozornenie bolo aj celkovo myslené v zmysle "bez nadávok, kľud", čo sa týka aj teba. Chápem, že si treba ponadávať, ale ide to aj bez toho, aby si to hovoril do voicu pred ostatnými 9mi hráčmi. Nechaj si to buď pre seba alebo to povedz niekomu s kým voláš na disc/ts.
Nie je to ako jailbreak, že sa mutuje-banuje za každú jednu nadávku. To by tam bol zabanovaný každý tretí hráč. Preto beriem ohľad na to, že je to public a upozorním aj 3x, že to ide aj slušnejšie. Do budúcna aspoň vieš, že treba byť kľudnejší.
Nie je to ako jailbreak, že sa mutuje-banuje za každú jednu nadávku. To by tam bol zabanovaný každý tretí hráč. Preto beriem ohľad na to, že je to public a upozorním aj 3x, že to ide aj slušnejšie. Do budúcna aspoň vieš, že treba byť kľudnejší.
be good
be here now
be here now
-
Mimka - CS2 Admin-akademik
No takžke, Mimka ťa upozorňovala že sa máš kľudniť s tými nadávkami. Nepomohlo to tak si dostal mute na 10min, ten ti vypršal a stále si sa neponaučil a mal za potreby niečo písat do chatu, tak si dostal ďalší mute za provokovanie a provokovať adminov není dobra voľba.
Neviem čo tu riešiš že si dostal mute, všetci veľmi dobre vedia že na servery v jednom kuse nadávaš...
stačí pozrieť chat...
PRASE.
TO JE KKT!.
TYK JSI KKT!.
lenusko ty couro
.
A to nehovorím o tom jak sa stále vyjadruješ do voicu...
Neviem čo tu riešiš že si dostal mute, všetci veľmi dobre vedia že na servery v jednom kuse nadávaš...
stačí pozrieť chat...
PRASE.
TO JE KKT!.
TYK JSI KKT!.
lenusko ty couro

A to nehovorím o tom jak sa stále vyjadruješ do voicu...

-
mffn - CS2 Admin
mimka tech 10 min bych pochopil tam duvod asi byl... a mffn 720min za to ze jsem napsal ze je trapna? a jinak jsi zdravej?
- TomasFUK
- Kolemjdoucí
Pozri sa, ide o to, že väčšina hráčov sa nevie správať. Nemyslím len tu na GS, ale všeobecne... Bol tam a videl aký máš ku mne prístup, pochopiteľne si asi nevedel, že som adminka, tak si si ku mne dovoľoval. To ale neznamená, že k ostatným hráčom áno. Bola tam viditeľná jasne provokácia. Ja vychádzam s hráčmi dobre a verím že aj my dvaja spolu si zahráme v mieri! 

be good
be here now
be here now
-
Mimka - CS2 Admin-akademik
Jaká provokace? to že napíšu ve slušnosti svůj názor tak to je provokace?? vy jste se už dočista všichni zbláznili! rozdáváte mute a člověk se k tomu nemůže ani slušně vyjádřit! jasně že jsem věděl že jsi admin proto jsem ti to taky psal. to by ti mohlo dojít! a mffn za kkt a prase asi rozdávat mute nebudeš ne? je tam něco neslušného? y cubka je fena od psa. normalní slovo ze slovníku. ale to neřešíme. mute si mi dal za tu větu co jsem napsal mimce! a to je .gif*****C19pozitivTomasFUK***** mimka uprime ti reknu ze jsi trapna! ale pokud ti to zvedne ego tak si poslus ale respekt si tim urcite neziskas...
- TomasFUK
- Kolemjdoucí
Admini se ti tu vyjádřili, z důvodu spamu zamykám. Vyčkej (bez spamu) než se ti sem vyjádří někdo z vyšších, kompetentní k této sekci. 

-
tibcrois - CS2 Server Admin
Re: [V řešení] only Dust2/ mimka, mffn
Ahoj,
kick i mute na 10 min byl zbytečný, adminka je na sekci nově, tudíž jí bude znovu vysvětleno, co je potřeba banovat.
Ještě více by mě zajímalo, proč jsi dostal ten mute na 12 hodin, protože podle HLStats jsi od té zprávy potom už nic do chatu nenapsal, což je v rozporu s tímhle:
Počkáme tedy ještě jednou na vysvětlení admina mffn, za co tedy daný mute ban byl.
kick i mute na 10 min byl zbytečný, adminka je na sekci nově, tudíž jí bude znovu vysvětleno, co je potřeba banovat.
Ještě více by mě zajímalo, proč jsi dostal ten mute na 12 hodin, protože podle HLStats jsi od té zprávy potom už nic do chatu nenapsal, což je v rozporu s tímhle:
mffn píše:Nepomohlo to tak si dostal mute na 10min, ten ti vypršal a stále si sa neponaučil a mal za potreby niečo písat do chatu, tak si dostal ďalší mute za provokovanie
Počkáme tedy ještě jednou na vysvětlení admina mffn, za co tedy daný mute ban byl.
187
-
polskasila - CS2 HLSA
ten mute bol kvoli urazaniu adminky.
Asi to bolo prehanane a nemusel som to tak hrotit ale vytocilo ma to jak sa spraval.
A je to aj dost problemovy hrac co sa tyka s nadavkami.
Ospravedlnujem sa ak som to prehnal tych 12h.
Asi to bolo prehanane a nemusel som to tak hrotit ale vytocilo ma to jak sa spraval.
A je to aj dost problemovy hrac co sa tyka s nadavkami.
Ospravedlnujem sa ak som to prehnal tych 12h.
-
mffn - CS2 Admin
Oba mute bany byly zbytečné a neadekvátní.
Adminka mimka bude poučena o banovacím pořádku.
Admin mffn bude potrestán.
Vyřešeno.
Adminka mimka bude poučena o banovacím pořádku.
Admin mffn bude potrestán.
Vyřešeno.
187
-
polskasila - CS2 HLSA
• Stránka 1 z 1