I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z] Sicky / TTT / Najviac neschopný Admin na GS

Příspěvekod skrize » 12 pro 2021, 19:51

Název tématu: Sicky / TTT
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198188345159/
Popis situace/prohřešku admina: Dostal som kick a mute neprávom. Admin ma kickol a keď som sa pripojil povedal, že som ho provokoval, keď som sa opýtal ako tak nevedel dôvod napísal že ho už nevie :lol: ďalšie kolo som dostal random od hráča ktorý mi skákal do reči keď som sa chcel opýtať Sickyho začo som dostal kick a samozrejme Admin mu zobral -10 karmy pri úmyselnom kille ale keď ďalšiu hru nato dal hráč úmyselný kill jemu tak -35 :lol: ale toto sa mi tu riešiť nechcem, chcem aby sa ku každému času vyjadril Sicky ďakujem.
Dátum:12.12.2021 17:07:00 ttt_safehouse_b1
Důkaz o jeho pochybení: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/TT ... _b1.dem.gz
Čas:
5:25 hráč povedal nadávku, no keď som ja povedal nech to začnú riešiť už mi Sicky chcel dať mute :lol:
5:50 spýtal som sa kde som ho provokoval tak mi dal kick :lol:
6:38-7:25 chcel som vedieť začo som dostal kick, no Admin nevedel
7:25 dostal som úmyselný random kill (dlho som nehral TTT chcem vedieť či to je na ban)
7:25 - 7:35 stále mi hovorí že dostanem mute ale nikdy nepovedal ako ho provokujem čo som urobil
8:15 - 8:40 stále mi nechce povedať ako ho provokujem, Admin na to povie "ja neviem ako" :lol: :lol: :lol:
15:35 som dal neúmyselný random Sickymu (vysvetlil som to v hre)
16:23 Admin chcel vedieť prečo som ho zabil tak som vysvetľoval situáciu a dostal som 12hod mute :lol: :lol:
18:00 - 20:00 Hráč Kubobubo sa spýtal prečo som dostal mute a Sicky sa mu hneď vyhrážal že dostane mute.

Takže dostal som mute za to, že som vysvetľoval situáciu random killu. :lol:

Demo si môžete pozrieť celé nevidím tam žiadnu provokáciu. Jediné čo som povedal zle tak bolo Cicky nie Sicky a to v jednom kole, lebo som toho Admina videl 1x a nevedel som jeho nick.4
skrize
Zkušený
Zkušený

[Z] Sicky / TTT / Najviac neschopný Admin na GS

od Rumcajz » 12 pro 2021, 19:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sicky / TTT / Najviac neschopný Admin na GS

Příspěvekod Shatecos » 13 pro 2021, 17:30

Zdravím jdu řešit tvou stížnost,
skrize píše:Popis situace/prohřešku admina: Dostal som kick a mute neprávom. Admin ma kickol a keď som sa pripojil povedal, že som ho provokoval, keď som sa opýtal ako tak nevedel dôvod napísal že ho už nevie ďalšie kolo som dostal random od hráča ktorý mi skákal do reči keď som sa chcel opýtať Sickyho začo som dostal kick a samozrejme Admin mu zobral -10 karmy pri úmyselnom kille ale keď ďalšiu hru nato dal hráč úmyselný kill jemu tak -35, ale toto sa mi tu riešiť nechcem, chcem aby sa ku každému času vyjadril Sicky ďakujem.

Za mě si dostal mute právem, ale to rozhodne vyšší, k tomu že jsem řekl, že nevím tak tu může mít několik důvodu, třeba jeden z těch, že fakt nejsem robot, co si pamatuje co jaký hráč řekl po celou mapu a jestli ti vadí, že jsem vytěsnil informace po tom co si řekl, hned po tom co jsem ti za to dal oprávněný kick nebo mute, tak "sorry jako" nemám důvod si to pamatovat nadále poté co si byl upozorněn, atd...
Tu karmu za -10, jsem mu nedal já, jestli si mohl vidět bylo adminů víc na serveru a -35 karmy jsem si ani nevšiml na demě btw.

Čas:
5:25 hráč povedal nadávku, no keď som ja povedal nech to začnú riešiť už mi Sicky chcel dať mute
5:50 spýtal som sa kde som ho provokoval tak mi dal kick
6:38-7:25 chcel som vedieť začo som dostal kick, no Admin nevedel
7:25 dostal som úmyselný random kill (dlho som nehral TTT chcem vedieť či to je na ban)
7:25 - 7:35 stále mi hovorí že dostanem mute ale nikdy nepovedal ako ho provokujem čo som urobil
8:15 - 8:40 stále mi nechce povedať ako ho provokujem, Admin na to povie "ja neviem ako"
15:35 som dal neúmyselný random Sickymu (vysvetlil som to v hre)
16:23 Admin chcel vedieť prečo som ho zabil tak som vysvetľoval situáciu a dostal som 12hod mute
18:00 - 20:00 Hráč Kubobubo sa spýtal prečo som dostal mute a Sicky sa mu hneď vyhrážal že dostane mute.

Takže dostal som mute za to, že som vysvetľoval situáciu random killu.

Vyjářdím se k časům co si vypsal
5:25 - 5:50 Jakožto admin, který dáva bany za prohřešky, nemusíš mi říkat co mám dělat, to platí pro všechny hráče a chci vidět, jak budeš pořád kecat někomu do adminování a nedostaneš mute za to, jinak jestli bereš jediné slovo "debil" jako nadávku, tak hold se omlouvám, příště ho uklidním :cry:
6:38 - 7:25 Sotva se napojíš a spamuješ a provokuješ...
8:15 - 8:40 Pořád se ptáš na to jak provokuju, jak říkám nejsem robot, tak vypouštím nepotřebné informace, upřímně můžeš být vůbec happy, že jsem ti nedal ten mute už minutu zpátky...
15:35 - Jasný neumyslný random, jasný
16:23 - Poslední vůle nějak to řešit s tebou, s tvojí arogancí jsem ti dal mute, jediná chyba byla ta, že jsem ti dal dost pozdě ten mute :)
18:00 - 20:00 - Actually se nemusím ani dívat na ty 2 minuty, opakovaná provokace a řešení toho "Mute Nadávky", když řeknu vysloveně několikrát, že to bylo na provokaci

Demo si môžete pozrieť celé nevidím tam žiadnu provokáciu. Jediné čo som povedal zle tak bolo Cicky nie Sicky a to v jednom kole, lebo som toho Admina videl 1x a nevedel som jeho nick.

Doslova celou mapu si provokoval a na konci další hráči, nemá cenu se s tebou více dohadovat :roll:
Dělám UwU za 5 K
Shatecos
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod skrize » 13 pro 2021, 19:39

5:25 - 5:50 Jakožto admin, který dáva bany za prohřešky, nemusíš mi říkat co mám dělat, to platí pro všechny hráče a chci vidět, jak budeš pořád kecat někomu do adminování a nedostaneš mute za to, jinak jestli bereš jediné slovo "debil" jako nadávku, tak hold se omlouvám, příště ho uklidním :cry:
Dobre nabudúce sa napojím a budem ti hovoriť "debil" keď to nie je nadávka ako píšeš
6:38 - 7:25 Sotva se napojíš a spamuješ a provokuješ...
Ako? chcem vedieť ako?
8:15 - 8:40 Pořád se ptáš na to jak provokuju, jak říkám nejsem robot, tak vypouštím nepotřebné informace, upřímně můžeš být vůbec happy, že jsem ti nedal ten mute už minutu zpátky...
Tak ty si dobrý Admin pokiaľ sa hráč niečo opýta a ty ho ignoruješ :lol: :lol:
15:35 - Jasný neumyslný random, jasný
Prečo som ťa zabil som vysvetlil ingame...
16:23 - Poslední vůle nějak to řešit s tebou, s tvojí arogancí jsem ti dal mute, jediná chyba byla ta, že jsem ti dal dost pozdě ten mute :)
takže pokiaľ sa ma opýtaš prečo som ťa zabil, a ja ti to začnem vysvetľovať a ty mi dáš mute tak to je arogancia ???? :lol:

:!: Admin pochybil maximálne ako mohol.
skrize
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Shatecos » 13 pro 2021, 20:45

Admin pochybil maximálne ako mohol.

OK :roll:
Dělám UwU za 5 K
Shatecos
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod GuHHH666 » 14 pro 2021, 18:37 VIP

Ahoj,

5:25 Admin by ho správně mel upozornit, ale nic strašného to zas tak nebylo, byla to jen jedna "nadávka".
Následně si mu řekl, že mu má dát mute, za což by nebyl ani kick.
Na to tě šatekos pouze varoval, ať se ani nesnažíš provokovat.
Na to si mu začal říkat ať ti dá permu atd. Tudíž se vůbec kicku nedivím.
6:38 Bylo jasné za co si dostal kick, doslova i hráči ti říkali ať nespamuješ voice a ať neprovokuješ. Kdybych byl na místě admina tak máš dávno mute.
A odpověď na tvojí otázku ohledně toho randomu, na ban jsou potřeba aspoň 2 randomy.
7:25 Moc dobře si věděl za co to je ... spíš se divím že si mute dostal tak pozdě
15:35 Jasný neúmyslný random v první sekundě kola, tak určitě.
16:23 Tady těch 12 hodin bylo takové celkem diskutabilní, z části se divím proč si ho dostal, z části ne, výmluva na kočku, když si začal střílet hned po tom co si dostal roli je fakt trapná.
18:00 Klasické upozornění ať se nesnaží provokovat, nic špatného na tom nevidím.

Za mě teda Zamítnuto.
GuHHH666
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy