• Stránka 1 z 1
[V]Nahlášení
Topic: >tcp/ip: 81.0.217.182:27226 / >map: jail_justice_brgames / >hostname: Gamesites.cz ^JailBreak #3
1. Nick: mojmir
2. STEAM ID: STEAM_0:1:485291961 / SSID: https://ctrlv.cz/iZxl
3. Důkaz č.1: dodam pozdeji, mam problem s demem
4. Datum a čas: x
5. Popis situace:
// Asi hádám, že ten exot napíše pod tento příspěvek i se svojí partou neandrtálců, ale risknu to.
Hráč i se svými "přáteli" kazil hru, dával FK, vymýšleli si v některých situacích příkazy jen aby mě mohli zabít protože nesnesli to, že jim říkám pravdivé věci co se týče pravidel. //
6. Vyčasování:
Mapa: jail_justice_brgames
46:08 - Simon dal reakci na "sconto nábytek" dva hráči skočili a nic s tím neudělal + si vymýšlel, že jsem skočil i Já.
_____________________________________________________________________________________________________________
Topic: >tcp/ip: 81.0.217.182:27226 / >map: jb_snow / >hostname: Gamesites.cz ^JailBreak #3
5. Důkaz č.2: https://www.mediafire.com/file/36ul0xzc ... r.dem/file
6. Vyčasování:
Mapa: jb_snow
47:83 - Zavírá nás do cel. (Opakovaně)
2:33 - FA.
3:23 - Měl jsem jít na jeho střely a pote mě zabil a osočoval se, ze nedal sloveso a v demu to slyším, ze řekl pojď.
11:37 - Dává příkaz, že vůdce má jít v čupu a ve walku a už asi 100x to říká každý admin, že se to "nemá" používat jako příkaz, protože za 1. zdržuje to hru, 2. to omezuje hráče a za 3. to nezná kazdy tento chytak ti hraci na serveru mi rikali, ze to pouzivaji hlsa a ostatní admini tak jakoze nevim jak to je tento prikaz.
13:14 - preskocil jsem tu zed ci co to je, coz neni prima cesta kdyz jdu primou cestou za simonem pokud hadam spravne
+ D3jw sam psal do chatu, ze to muzu preskocit jelikoz to je akademik tak mu i verim. lmao
13:22 - simon dal pozde prikaz a pak drzkoval, ze opet nemam v necem pravdu realne nemam smysly a reflexy jak nejakej podelanej matrix, aby jsem ti splnil prikaz do 1 ms
15:16 - udajne 2x fk od mojmira
33:49 - vymysli si blbosti o nevyhode a care idk
35:15 - fk? idk jestli zacnete je starter ale nejak se to povazuje xdd hm hm
41:52 - v čupe ve walku to same, nespl. prikaz asi
1. Nick: mojmir
2. STEAM ID: STEAM_0:1:485291961 / SSID: https://ctrlv.cz/iZxl
3. Důkaz č.1: dodam pozdeji, mam problem s demem
4. Datum a čas: x
5. Popis situace:
// Asi hádám, že ten exot napíše pod tento příspěvek i se svojí partou neandrtálců, ale risknu to.
Hráč i se svými "přáteli" kazil hru, dával FK, vymýšleli si v některých situacích příkazy jen aby mě mohli zabít protože nesnesli to, že jim říkám pravdivé věci co se týče pravidel. //
6. Vyčasování:
Mapa: jail_justice_brgames
46:08 - Simon dal reakci na "sconto nábytek" dva hráči skočili a nic s tím neudělal + si vymýšlel, že jsem skočil i Já.
_____________________________________________________________________________________________________________
Topic: >tcp/ip: 81.0.217.182:27226 / >map: jb_snow / >hostname: Gamesites.cz ^JailBreak #3
5. Důkaz č.2: https://www.mediafire.com/file/36ul0xzc ... r.dem/file
6. Vyčasování:
Mapa: jb_snow
47:83 - Zavírá nás do cel. (Opakovaně)
2:33 - FA.
3:23 - Měl jsem jít na jeho střely a pote mě zabil a osočoval se, ze nedal sloveso a v demu to slyším, ze řekl pojď.
11:37 - Dává příkaz, že vůdce má jít v čupu a ve walku a už asi 100x to říká každý admin, že se to "nemá" používat jako příkaz, protože za 1. zdržuje to hru, 2. to omezuje hráče a za 3. to nezná kazdy tento chytak ti hraci na serveru mi rikali, ze to pouzivaji hlsa a ostatní admini tak jakoze nevim jak to je tento prikaz.
13:14 - preskocil jsem tu zed ci co to je, coz neni prima cesta kdyz jdu primou cestou za simonem pokud hadam spravne
+ D3jw sam psal do chatu, ze to muzu preskocit jelikoz to je akademik tak mu i verim. lmao
13:22 - simon dal pozde prikaz a pak drzkoval, ze opet nemam v necem pravdu realne nemam smysly a reflexy jak nejakej podelanej matrix, aby jsem ti splnil prikaz do 1 ms
15:16 - udajne 2x fk od mojmira
33:49 - vymysli si blbosti o nevyhode a care idk
35:15 - fk? idk jestli zacnete je starter ale nejak se to povazuje xdd hm hm
41:52 - v čupe ve walku to same, nespl. prikaz asi
- 19th
- Pokročilý
[V]Nahlášení
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nahlášení
No pokud by si byl na tolik chytrej tak víš že reakce na "scontonábytek" není takže když skočil tak sem nikoho zabít ani nemohl páč by to byl fk takže asi tak a jestli si myslíš že sem zdržoval hru tak se pleteš dával sem atrakce u kterých se pár minut zdržíš víš takže jestli máš problém řeš ho semnou a pokud se chceš hájit něčím tak jenom pro tvojí informaci mám stažené hltv a pád dem na ty tvojhe nadávky kamaráde tak jenom aby jsi byl v obraze:) Přeji hezký den Mojmír
- mojmiros
- Kolemjdoucí
Re: [V řešení]Nahlášení
Ahoj, hráč zabanován za neschopnost CT, ale rozhodně ne za všechny časy, a to nemluvím o tom že tam máš několik totálně zbytečných časů.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
Re: [V řešení]Nahlášení
Glowy píše:Ahoj, hráč zabanován za neschopnost CT, ale rozhodně ne za všechny časy, a to nemluvím o tom že tam máš několik totálně zbytečných časů.
Já vím.
Chtěl jsem jen poznamenat jeho neschopnost a že mám pravdu v tom, co jsem psal těm hráčům na serveru.
Díky za zabanování ❤
- 19th
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1