Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat]Ctibi/Jump

Příspěvekod Ctibik » 25 úno 2022, 12:23 VIP

Nick: Ctibi

Nick v hre: Ctibi

Nick na fóre: Ctibik

Profil na fóre: Ctibik

Vek: 25

Steam nick: Ctibi

Steam ID: STEAM_0:1:60720619

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... player=337

Bany/prehrešky: No za dobu môjho existovania na GS samozrejme boli prehrešky, čo si budeme hovoriť :D Nadávky nie, skôr to bol občas Fish na HNS (ešte podľa starých pravidiel), na JB daky FK a najzávažnejšie čo som mal bolo dakedy v 2014 keď som testoval AB na dustoch a načapali ma :(

Niečo o mne: Volám sa Ctibor. Vyštudoval som gympel, spravil si rekvalifikačný kurz gastronómie a teraz robím u nás v rodinnom podniku. Voľné chvíle si krátim na PC pri hrách, v kine, pri filme, so psom alebo pri dakej dobre sci-fi/fantasy knihe. Športujem akurát tak so sekerou a drevom :lol:
Zo dva krát som tu už adminoval, tiež primárne na jumpoch, venoval som sa aj PPčku a bol som aj staviteľ na HNS Abhop.

Prečo by som chcel byť admin: Keď vidím v akom stave sú moje najobľúbenejšie servery (HNS, HNS Abhop) tak mi je smutno - máličko hráčov ak vôbec dáky, adminov ako snehu v lete na Sahare, mapy na Abhope v rovnakom stave do akého sme ich posledne s Taygetem postavili, mapy stále rovnaké. Rád by som tieto servery zase raz postavil na nohy. Už sa mi to raz podarilo keď som bol naposledy admin a myslím že to dokážem znova. Kľudne by som si zobral aj PP na starosť, lebo ako pozerám, sú tam príspevky na ktoré už týždeň nebolo reagované. Kľudne by som sa sa pustil aj do prestavby máp na Abhope aj keby na to mám byť sám.

V poslednej dobe toho nemám moc nahraného a ťažko sa bude nahrávať aktivita na umierajúcich serveroch, ale chalani z vedenia čo sú tu už dlhšie vedia, že mám dostatok skúseností a že ak mi akurát kus nehrabe tak som efektívny admin :D
K nahláseniam do PP asi len toľko, že v jump sekcii ich je za rok 2022 iba 5 :) takže to by som sa načakal, dokým by som dáke nahrabal.

Díky za prečítanie a pekný deň!

Ctibi
Ctibik
Sponzor
Sponzor

[Přijat]Ctibi/Jump

od Rumcajz » 25 úno 2022, 12:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ctibi/Jump

Příspěvekod Seweee » 25 úno 2022, 18:42

V řešení...
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [V řešení]Ctibi/Jump

Příspěvekod Seweee » 26 úno 2022, 13:44

Přijat, vítej zpět :)
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů