Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] JailBreak | SupreRer

Příspěvekod SupreRer » 06 bře 2022, 17:57 VIP

Zdravím, rád bych si požádal o znovupřijetí do A-Teamu.

Nick ve hře: SupreRer (abcdefu)

Nick + profil na fóru: SupreRer

Nick na Steamu: SupreRer

SteamID: STEAM_0:1:629373235

HLstatsX: Odkaz zde

Věk: 17

Něco o sobě: Hraji na GS cca od 2015/16. Studuji na elektrotechnické škole. Příští rok maturita (snad). Hraju na kytaru. Chodím do posilovny (bylo na čase). Jinak můj život není ničím dalším zajímavý. Jmenuji se Richard. Bydlím v Moravskoslezském kraji. Moc to neumím s holkami, takže se divím, že to té mojí aktuální je jedno a jsem za to rád.

Bany: Kdysi dávno jsem jako mladší hráč dostal bany za cheaty (2016/17 asi). Od té doby jsem se snažil dostat do A-Teamu, takže jsem se snažil být bezproblémový. 2019/20 jsem nejspíš dostal ban za MFK a za nadávky, když jsem se hádal s adminem o pravidlech, nakonec se ukázalo, že měl pravdu on. Před půl rokem, když jsem byl zrušený jsem dal hráči úmyslný FK (dostal jsem ban). Je dost možné, že jsem dostal i něco navíc, ale už si to nepamatuju.

Proč chci být admin: Admin jsem už byl. Je to náročná práce a to i na nervy. Bavilo mě to. Tedy aspoň do té doby, než mě to bavit přestalo a přestal jsem se hře 100% věnovat. Důsledkem toho bylo mé zrušení. Po tomto zrušení jsem si dal půlroční pauzu. Nyní jsem starší, za chvíli mi bude 18, takže si myslím, že jsem i zodpovědnější.

Děkuji za přečtení a doufám v kladné vyjádření.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Z] JailBreak | SupreRer

od Rumcajz » 06 bře 2022, 17:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak | SupreRer