I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté] Nahlášení Pitrs a ten druhej admin

Příspěvekod 19th » 15 bře 2022, 23:41

Chci si podat stížnost opět na toho samého admina jako jsem podával minule, aneb Pitrs i ten druhý admin, co byl na serveru.

https://ctrlv.cz/VbBe

Já jsem mu napsal, že at mlčí, že ho nechci poslouchat a má hnusný hlas a ten další hráč mi odepsal tvoje mama, což myslel na to, co jsem napsal tomu Dawexovi. Viz: Screen nahoře.

10:19 - Hráč řekl adminovi skap, což mu přál taky smrt. Velmi zajímavé, že jsem dostal ban já za tohle, ale on ne.

host of Kyiv‎ : noscope?
*DEAD* [VIP] DaweX : *DEAD* [VIP] ZmoklýŠkrečok : vylez ty mrdko z toho spawnu
eceived 100403928.
*DEAD* [VIP] DaweX : ja ti tiez poviem ze si chuj

https://ctrlv.cz/gZFv
Tu další screen kde admin říká, aby hráč umřel, reálně mi tohle přijde trosku v piči, ale okayyy[/quote]

Nepokládám to za vyřešené, už jen z toho důvodu, že jsem nedostal od admina upozornění které by byly ke mně směřovány.

Shrneme si to: Napsal jsem že mi vadí, že Dawex žije, bez upozornění nebo jakékoli reakce jsem dostal kick, to že se admin hecoval a chtěl si dokázat, že je admin není můj problém a není to provokace.

Když Dawex napsal, že: *DEAD* [VIP] DaweX : ja ti tiez poviem ze si chuj tak se nic nedělo. Tleskám.
Když admin přál smrt hráči? To snad admin může říkat hráči skap? Mimochodem to říkal i do mikrofonu tak i do chatu to psal.

A když hráč *DEAD* [VIP] DaweX : *DEAD* [VIP] ZmoklýŠkrečok : vylez ty mrdko z toho spawnu napsal toto, tak prý tohle je na upozornění a opět říkám, že mě nikdo neupozornil.

e: Řeším admina, ne hráče jelikož vím, že za to nedostanou ban.

Řekl by jsem, že takhle by neměl jednat admin už vůbec ne tak arogantním chováním.

Díky, že to bude řešit. :?:
19th
Pokročilý
Pokročilý

[Zamietnuté] Nahlášení Pitrs a ten druhej admin

od Rumcajz » 15 bře 2022, 23:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nahlášení Pitrs a ten druhej admin

Příspěvekod tibcrois » 16 bře 2022, 01:04 VIP

Zdravím,

Ohledně té "nadávky", tak jsem si jist, že Nomy zná hráče Dawex a "skap" bylo myšleno ze srandy..
Konec koncům i na jb admini píší "kys apod" a nebere se to jako nadávka.

Ohledně toho 1.screenu stále v tom nevidím nějakou nadávku na tvou mamku :cry:

Admin se nehecoval, ty jsi provokoval psal jsi do chatu něco v tom slova smyslu, že co k tobě mluví (Pitrs) a vysvětluje něco, když není admin, že se ptáš admina a on ti řekl, že je a ty, že mu nevěříš ať ti to dokáže (dostals kick) a ty stále - to mohl být kdokoli nevěřím, dokaž to atd. Další zbytečná provokace.
Poté jsi adminovi vysvětlil
"*MRTVÝ* JustAnotherDayAtTheOffice‎ : mne je fuk jeho hlas, ja ho nesnasim jen proto ze zije"
"*MRTVÝ* JustAnotherDayAtTheOffice‎ : arogantni decko to je:D"

a dostal jsi ban, jelikož to admin bral, že mu přeješ smrt (+ tvoje provokace).

Co se týče Škrečka, tak je to známá firma a měl dostat minimálně upozornění/kick, což se taky tak stalo.

Pořád ta stejná básnička dokola, vymysli si jinou. :oops:
Pro tvoje dobro poprosím o vyjádření někoho z vyšších, aby jsi nám zbytečně nepsal další stížnost o tom samém.
Obrázek
tibcrois
CS:GO Server Admin

Re: Nahlášení Pitrs a ten druhej admin

Příspěvekod 19th » 16 bře 2022, 01:29

tibcrois píše:Zdravím,

Zas a znova, ohledně té "nadávky", tak jsem si jist, že Nomy zná hráče Dawex a "skap" bylo myšleno ze srandy..

Ohledně toho 1.screenu stále v tom nevidím nějakou nadávku na tvou mamku :cry:

Admin se nehecoval, ty jsi provokoval psal jsi do chatu něco v tom slova smyslu, že co k tobě mluví (Pitrs) a vysvětluje něco, když není admin, že se ptáš admina a on ti řekl, že je a ty, že mu nevěříš ať ti to dokáže (dostals kick) a ty stále - to mohl být kdokoli nevěřím, dokaž to atd. Další zbytečná provokace.
Poté jsi adminovi vysvětlil
"*MRTVÝ* JustAnotherDayAtTheOffice‎ : mne je fuk jeho hlas, ja ho nesnasim jen proto ze zije"
"*MRTVÝ* JustAnotherDayAtTheOffice‎ : arogantni decko to je:D"

a dostal jsi ban, jelikož to admin bral, že mu přeješ smrt (+ tvoje provokace).

Co se týče Škrečka, tak je to známá firma a měl dostat minimálně upozornění/kick, což se taky tak stalo.

Pořád ta stejná básnička dokola, vymysli si jinou. :oops:
Pro tvoje dobro poprosím o vyjádření někoho z vyšších, aby jsi nám zbytečně nepsal další stížnost o tom samém.

Myšleno ze srandy? Tak já přijdu k tobě v reálu a řeknu ti skap, vezmeš to ze srandy?
Když já dostanu kick a posléze ban za to, že jsem někomu přál smrt a tady vlastně to samé se děje u admina tak to nic neznamená? To je neférové, nemyslíš?

Mně jde hlavně o ten princip, že já řeknu něco spojité se smrtí a dostanu tisíce banů, actually to řekne nějaký random wannabe admin, co dostal práva před pár měsíci nebo idk a nic se neděje?
Tvoje domnění, že to bylo myšlené ze srandy mě nezajímá, furt to má ten debilní kodex nadávky a urážky jako jsem měl já na Dawexe a ostatní hráče, takže mi přestan psát sračky jak já říkám píčoviny, když moc dobře víš o čem tu píšu.

Tuším že nadávky na rodinu se trestají banem na 12 hodin pokud se nepletu? Je-li tomu tak, tak by měl dotyčný hráč dostat ban nebo upozornění a ani jedno nedostal a ještě se do mě opřel admin a začal do mě jet s mojí rodinou. (špatný příklad..)

Takže tak chlapče :)

+ Reálně když to Dawexovi tolik uškodilo, že jsem mu řekl at nežije, tak mě zase uškodila ta nadávka na a mou matku.
Vidíš v tom něco špatného? Já bych řekl, že ne.
19th
Pokročilý
Pokročilý

Re: [V řešení] Nahlášení Pitrs a ten druhej admin

Příspěvekod tibcrois » 16 bře 2022, 07:25 VIP

Koukám, že se mi podařilo ti vysvětlit oprávněný ban a teďka se celá stížnost ubírá směrem, že se ti nelíbilo "skap" a "tvoje matka".

Konec koncům i na jb admini píší "kys apod" a nebere se to jako nadávka.

Je to podobný příklad jako na jb.

Ten ban jsi dostal nejen za tu nadávku, ale i za to tvý neustálý provokování.

Ohledně tý "nadávky" na tvou mamču.. Tys napsal, že nemáš rád Dawexův hlas a padlo tam "tvoje mamka". To není nadávka, bere se to něco jako stěr typu "who asked", kde ti dojdou slova a nevíš co na to napsat. Kdyby hráč psal, že tvoje mamka je k*rwa apod, tak to je nadávka. Mícháš jablka s hruškama. :roll: Doufám, že vidíš ten rozdíl, co je a co není nadávka.
Admin se do tebe neopřel ani do tvé rodiny, nýbrž uvedl jako příkĺad, že kdyby tvoje mamka / otec měl hnusnej hlas, tak je taky nemáš rád? Následně jsi napsal tu větu, ze které si odnášíme, že mu přeješ smrt (potom ti přistál 1ban).

Odpoledne ti sem někdo z vyšších napíše verdikt.

Vyhni se spamu, příspěvek zamykám - pokud někdo ze zúčastněných bude chtít dodat něco užitečného k věci ať mi napíše do pm a já to odemknu.
Obrázek
tibcrois

Re: [V řešení] Nahlášení Pitrs a ten druhej admin

Příspěvekod PuNko » 16 bře 2022, 16:58 VIP

Ahoj,

Keď na serveri provokuješ admina tak je samozrejmá vec že budeš potrestaný. To že admin nepotrestal hráčov čo napísali "tvoja mama" alebo "skap" je v poriadku. Takéto slovíčka sa netrestajú, pokiaľ to hráč nebude preháňať a provokovať/spamovať s tým.

Jedinú chybu čo som si všimol na adminovi je že keď niekto povedal do voicu "drž pi.u" tak sa na tom len pousmial, za to ho mal aspoň upozorniť, takže si na to dá admin nabudúce pozor. Zvyšok situácií sú vyriešené správne.

Sťažnosť zamietam.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
PuNko
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Hlavní Admin

Re: [Zamietnuté] Nahlášení Pitrs a ten druhej admin

Příspěvekod 19th » 16 bře 2022, 17:04

Dobře, díky.

At si na to dáva teda admin bacha. :3
19th
Pokročilý
Pokročilý