• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o práva DZEFF po 5 letech ;) DE DUST2
Moje jméno v realitě, je Tomáš Vašátko, ale hraju pod přeždívkou DZEFF
Rád bych jsem si chtěl požáda práva, na de_dust only, hraje tam celkem hodně lidi přes den, ale každý admin nemá čas být jednom na jednom serveru, proto bych chtěl rozšířit kominut o pomáhat. Jak to bylo dřívě
Nick v hre : DZEFF
Nick na fóre
ZEFF
Profil na fóre : dzeff-u28791.html
Věk : 22 let 29.1.2000
Steam nick : D Z E F F #https://steamcommunity.com/profiles/76561198205984219/friends/
Steam ID : "DZEFF" 23 STEAM_0:1:122859245
Hlstats :http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=138435
Byl jsem tu v roce 2014-2017 admin na COD# BB # JAILBREAK, po nějaké době se mi začali nashromaždovat věci dostal jsem Práva 3, ale k tematu (KOFOLA) se mnou měl problém, a zakázal všem Hlsa mi dávat práva a podobně, z duůvodu, že jsem prý přišel v narkotickém stavu, a šířil tuhle špínu, dále pak tomu začlo věčit spoustu lidi, a bohůžel jsem musel server opustit. Hned jak je tu Kofola se lépe dýcha
Niečo o sebe : Zdravím, takže jsemuji se Tomáš, momentálně pracujjí jako barman v jedné známe Restauraci/Hotelu u nás v Krkonošich, když už jsem u Krkonoších, rád chodim na snowboard, a lyže.Většínu času jserm momentalně doma, ohleně nemocenské. Jinak travíma čas s přítelykni koukní na filmy, a tak dále, u know

Prečo by som chcel na GS adminovať? :
Už jsem tu byl adminem 3. Vždy úspešný, vždy si mě každý chvalil, můžete se obtat lidi z roku 2014-2018
Mam rád pořádek, a když něco nefunguje bohužel se to musí trestat napomenutím, a pak však to známe txy pravidla
Většinu času trávim na Teamspeaku, takže není problém mě tam zastihnout.
Rád bych Vám tedy pomohl s úctou
Přeji Všem příjemný zbytek dne, a krásně strávený den
DZEFF
Mikrofon mám aktivní, takže pohovor není problém
Rád bych jsem si chtěl požáda práva, na de_dust only, hraje tam celkem hodně lidi přes den, ale každý admin nemá čas být jednom na jednom serveru, proto bych chtěl rozšířit kominut o pomáhat. Jak to bylo dřívě

Nick v hre : DZEFF
Nick na fóre

Profil na fóre : dzeff-u28791.html
Věk : 22 let 29.1.2000
Steam nick : D Z E F F #https://steamcommunity.com/profiles/76561198205984219/friends/
Steam ID : "DZEFF" 23 STEAM_0:1:122859245
Hlstats :http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=138435
Byl jsem tu v roce 2014-2017 admin na COD# BB # JAILBREAK, po nějaké době se mi začali nashromaždovat věci dostal jsem Práva 3, ale k tematu (KOFOLA) se mnou měl problém, a zakázal všem Hlsa mi dávat práva a podobně, z duůvodu, že jsem prý přišel v narkotickém stavu, a šířil tuhle špínu, dále pak tomu začlo věčit spoustu lidi, a bohůžel jsem musel server opustit. Hned jak je tu Kofola se lépe dýcha

Niečo o sebe : Zdravím, takže jsemuji se Tomáš, momentálně pracujjí jako barman v jedné známe Restauraci/Hotelu u nás v Krkonošich, když už jsem u Krkonoších, rád chodim na snowboard, a lyže.Většínu času jserm momentalně doma, ohleně nemocenské. Jinak travíma čas s přítelykni koukní na filmy, a tak dále, u know

Prečo by som chcel na GS adminovať? :
Už jsem tu byl adminem 3. Vždy úspešný, vždy si mě každý chvalil, můžete se obtat lidi z roku 2014-2018
Mam rád pořádek, a když něco nefunguje bohužel se to musí trestat napomenutím, a pak však to známe txy pravidla

Rád bych Vám tedy pomohl s úctou
Přeji Všem příjemný zbytek dne, a krásně strávený den
DZEFF
Mikrofon mám aktivní, takže pohovor není problém
EX ADMIN 1.6
OLD BUT GOLD

OLD BUT GOLD
-
DZEFF - Pokročilý
[Z]Žádost o práva DZEFF po 5 letech ;) DE DUST2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva DZEFF po 5 letech ;) DE DUST2
Ahoj, nemáš nahranou potřebnou aktivitu, k tomu žádná nahlášení v Pub sekci. Dohrej aktivitu, nahlašuj a pak mi napiš 
Momentálně tedy zamítnuto.

Momentálně tedy zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]Žádost o práva DZEFF po 5 letech ;) DE DUST2
Kdyby bylo pořádně co nahlašovat, tak to je fér 

EX ADMIN 1.6
OLD BUT GOLD

OLD BUT GOLD
-
DZEFF - Pokročilý
Kdybys něk zájem, pokecáme na tsku nebo si mě přidej na steam
245718491

EX ADMIN 1.6
OLD BUT GOLD

OLD BUT GOLD
-
DZEFF - Pokročilý
DZEFF píše:Kdyby bylo pořádně co nahlašovat, tak to je fér
Vždy sa niečo nájde na D2O serveroch aj mimo nich

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Nechápu, napsal jsem, ať splníš aktivitu, což jsi neudělal. Do PP jsi nahlásil s prominutím nesmysly. Nedokážu si Tě jako admina představit. Verdikt zůstává stejný.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1