Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] ★ Ruprecht ★ / JB

Příspěvekod Rupr3chT » 22 bře 2022, 20:51

• Nick na serveru
★ Ruprecht ★

• SID
STEAM_1:0:645150418

• Sekce, na které chci práva
JailBreak

• Věk
19 let

• Mé HlStats

• Bany, které jsem dostal
Dostal jsem pouze jeden ban a to přímo tady na webových stránkách GameSites. Když mi bylo 16 let, tak jsem jednou psal ošklivé věci a právem mi za to byl udělen ban na můj účet.

• Něco o mně
Ahoj, jmenuji se Dominik a jsem studentem 4. ročníku střední školy se zaměřením na automatizaci a robotiku. Tento rok maturuji a mám v plánu pokračovat ve studiu na vysoké škole. To ale nezmění moji aktivitu na JailBreak serverech.
Mezi mé koníčky patří florbal a hlavně fotbal.
Sám o sobě si myslím, že jsem vtipný a hodný člověk, který se nesnaží vyvolávat konflikty, ale spíše vše řešit v klidu.

• Proč právě já
Na JailBreak serverech mám hodně veliké zkušenosti. Pravidla znám hodně dobře a téměř nikdy nedávám FK - a pokud ano, vše vyřeším omluvou a případným VD.
Toto není můj první účet zde na GameSites. Jak jsem již trochu naznačil, tak mám aktivní ban na mém hlavním účtu. Stalo se to, že jsem žádal celkem dvakrát o práva na JB. První žádost byla zamítnuta, protože mě lidé moc neznali. A u druhé žádosti mi napsal Trsák, že si se mnou zahraje a uvidíme. To se mi moc nepovedlo a já jsem psal ošklivé věci. Moc toho lituji a slibuji, že se nic takového opakovat nebude. Bylo to 3 roky zpátky a za tu dobu jsem dospěl.

• Zkušenosti s CS:GO
Na hře CS:GO mám nahráno přes 2500 hodin a můj nejvyšší dosažený rank je LEM.

• Případné poznámky
Žádné.

Děkuji za váš čas.
Rupr3chT
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] ★ Ruprecht ★ / JB

od Rumcajz » 22 bře 2022, 20:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ★ Ruprecht ★ / JB

Příspěvekod Heppsak » 01 dub 2022, 15:24 VIP

Admini mohou psát reference.
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak
CS:GO HLSA

Re: [Reference] ★ Ruprecht ★ / JB

Příspěvekod Rupr3chT » 03 dub 2022, 14:21

Rupr3chT píše:• Nick na serveru
★ Ruprecht ★

• SID
STEAM_1:0:645150418

• Sekce, na které chci práva
JailBreak

• Věk
19 let

• Mé HlStats

• Bany, které jsem dostal
Dostal jsem pouze jeden ban a to přímo tady na webových stránkách GameSites. Když mi bylo 16 let, tak jsem jednou psal ošklivé věci a právem mi za to byl udělen ban na můj účet.

• Něco o mně
Ahoj, jmenuji se Dominik a jsem studentem 4. ročníku střední školy se zaměřením na automatizaci a robotiku. Tento rok maturuji a mám v plánu pokračovat ve studiu na vysoké škole. To ale nezmění moji aktivitu na JailBreak serverech.
Mezi mé koníčky patří florbal a hlavně fotbal.
Sám o sobě si myslím, že jsem vtipný a hodný člověk, který se nesnaží vyvolávat konflikty, ale spíše vše řešit v klidu.

• Proč právě já
Na JailBreak serverech mám hodně veliké zkušenosti. Pravidla znám hodně dobře a téměř nikdy nedávám FK - a pokud ano, vše vyřeším omluvou a případným VD.
Toto není můj první účet zde na GameSites. Jak jsem již trochu naznačil, tak mám aktivní ban na mém hlavním účtu. Stalo se to, že jsem žádal celkem dvakrát o práva na JB. První žádost byla zamítnuta, protože mě lidé moc neznali. A u druhé žádosti mi napsal Trsák, že si se mnou zahraje a uvidíme. To se mi moc nepovedlo a já jsem psal ošklivé věci. Moc toho lituji a slibuji, že se nic takového opakovat nebude. Bylo to 3 roky zpátky a za tu dobu jsem dospěl.

• Zkušenosti s CS:GO
Na hře CS:GO mám nahráno přes 2500 hodin a můj nejvyšší dosažený rank je LEM.

• Případné poznámky
Žádné.

Děkuji za váš čas.

Omlouvám se. Posílám správné Steam ID: STEAM_1:0:63901666
Rupr3chT
Amatér
Amatér

Příspěvekod Wex1k6 » 03 dub 2022, 17:41

Teď jsi napsal špatně Sid to první bylo správné
Wex1k6
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Rupr3chT » 03 dub 2022, 18:10

Wex1k6 píše:Teď jsi napsal špatně Sid to první bylo správné

Ne. Správné SID jsem poslal teď. V případě, že bych se stal adminem bych chtěl mít práva na hlavním účtu.
Rupr3chT
Amatér
Amatér

Příspěvekod Wex1k6 » 03 dub 2022, 19:43

Rupr3chT píše:
Wex1k6 píše:Teď jsi napsal špatně Sid to první bylo správné

Ne. Správné SID jsem poslal teď. V případě, že bych se stal adminem bych chtěl mít práva na hlavním účtu.

Jo fakt Ruprecht ★
Steam: STEAM_0:0:645150418
Wex1k6
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Rupr3chT » 04 dub 2022, 13:53

Přibližně před 3 lety jsem si stáhnul skinchanger a udělal jsem si nový účet na Steamu, kde jsem to chtěl vše vyzkoušet. Na novém účtu jsem hrál asi týden matchmaking a také JailBreak na GS. Po pár dnech VAC poznal, že mi běží program na pozadí a já jsem dostal VAC ban. Zároveň jsem ale dostal ban na GS (nejspíše ban od konzole). Hned jsem šel zpátky na svůj hlavní účet (https://steamcommunity.com/profiles/76561198088069060/). Po zapnutí JB mi konzole nahlásila, že mám aktivní ban za obcházení banu. Dělal jsem si několik nových účtů, abych mohl na GS hrát, ale stále ten stejný problém - obcházení banu. Teď nedávno jsem si udělal další nový účet, kde jsem chtěl zkusit štěstí, jestli budu mít stále ban za obcházení banu, ale normálně jsem se mohl připojit. A tak jsem začal hrát JB opět naplno: koupil jsem si VIP a nametag před jménem a skamarádil jsem se s hodně hráči na GS. Včera ráno jsem si zapnul Steam a chtěl jsem si zahrát, ale měl jsem aktivní VAC ban za duplikovaný účet. Vůbec nevím, jak je to možné. Žádný jiný program jsem nepoužíval. Napsal jsem adminovi Whoik a koupil jsem si unban na všechny účty za přibližně 500,- Kč. A to je důvod, proč jsem poslal jiné SID. Toto SID je od mého hlavního účtu.

Tuto blbost jsem udělal, když mi bylo 16 let. Dnes je mi téměř 20 a opravdu bych chtěl na GS pomáhat. Všichni si teď myslí, že ve hře cheatuju, ale rozhodně to není pravda. Pokud má kdokoliv nějaký důkaz, kde porušuji pravidla či cheatuji, tak mě můžete nahlásit. Myslím si, že jsem na JB oblíbený a mrzí mě, že si o mě teď myslí, že lžu.
Rupr3chT
Amatér
Amatér

Příspěvekod Heppsak » 04 dub 2022, 19:26 VIP

Ahoj,
opravdu si vážím tvého zájmu se stát součástí našeho portálu, ale je tu háček, o kterém sám víš.

Tvé bany za obcházení jsou nedávné, což znamená, že si nemohu dovolit tě pustit dále.

Abys dostal svou šanci, tak si holt budeš muset ještě počkat.

Zamítnuto
Heppsak

Re: [Zamítnuto] ★ Ruprecht ★ / JB

Příspěvekod SkyL1NE » 04 dub 2022, 19:47

Aha.. takže když Wawle ze ******* měl před ROKEM nick: Hitler, žid s malým ž, a měl nespočet BANů, tak to problém není, přijmeme takového člověka jako Admina. Ale když hráč měl skinchanger před 4 rokama, který momentálně na serveru hráčům pomáhá, vše vysvětluje, je přátelský, koupil jsi unban a jako dement nahlašuje 30 lidí denně na forko aby udělal dojem tak mu ještě dáte BAN?
Obrázek Obrázek
SkyL1NE
Pokročilý
Pokročilý

Re: [Zamítnuto] ★ Ruprecht ★ / JB

Příspěvekod Heppsak » 05 dub 2022, 19:38 VIP

SkyL1NE píše:Aha.. takže když Wawle ze ******* měl před ROKEM nick: Hitler, žid s malým ž, a měl nespočet BANů, tak to problém není, přijmeme takového člověka jako Admina. Ale když hráč měl skinchanger před 4 rokama, který momentálně na serveru hráčům pomáhá, vše vysvětluje, je přátelský, koupil jsi unban a jako dement nahlašuje 30 lidí denně na forko aby udělal dojem tak mu ještě dáte BAN?

Ahoj,
než se někam vyjádříš, bylo by fajn si zjistit všechny věci okolo. Pokud bys obětoval kousek svého času jako my při řešení náborů, stížnosti atd., tak bys možná zjistil, že jeho poslední ban je z února (měl být dokonce permanentní), viz zde.
Řekl bych, že mít rok staré nicky je trochu rozdíl od permanentního banu, který je 2 měsíce starý, hm?
Heppsak

Zpět na Nábory Adminů