• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] UNBAN CTIBI
Žádam o unban viz ↓
http://www.gamesites.cz/amxban/classic/ ... hp?bid=164
dukaz nejlépe, kde jsem kazil hru. děkuji s pozdravem leyyef
http://www.gamesites.cz/amxban/classic/ ... hp?bid=164
dukaz nejlépe, kde jsem kazil hru. děkuji s pozdravem leyyef
UKnD!
-
lelyyef - Drbna
[Vyriešené] UNBAN CTIBI
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: UNBAN CTIBI
Teď mi ještě odepiš na stížnost.
zabil si jak ve škole:DDDDD
Speed je povolený, takže tam nepiš blbosti a nepleť hráče, kteří si tu výhodu(y) koupili.
A jestli je tohle kazení hry, tak v tom případě nechápu, proč tohle nenapíšete do pravidel. Jedu only rank a to, že ty se přidáš do overu a machruješ a když se tam přidam já, tak hned reaguješ takhle?↓
Pro mě za mě okay, ale jak tebe uvidim v overu a nevyrovnáš to, tak tu hned budeš mít stížnost. Ty jsi admin, já jsem hráč a pokud vidiš, že je na jedne straně šílený over, máš přehodit někoho, kdo to aspon trochu umí. Ctibore toť asi vše k tobě. Dávej si majzla na pravidla.
2022-04-06 23:42:28 Je tu Admin? hned dal žiadosť o UBGamesites.cz ^GunGame #1 gg_aim_speedball_cs16
zabil si jak ve škole:DDDDD
2022-04-06 21:29:12 pisal som že lyef v overe a ešte tu so speedom beha. Gamesites.cz ^GunGame #1 gg_newyears_2k7
Speed je povolený, takže tam nepiš blbosti a nepleť hráče, kteří si tu výhodu(y) koupili.
A jestli je tohle kazení hry, tak v tom případě nechápu, proč tohle nenapíšete do pravidel. Jedu only rank a to, že ty se přidáš do overu a machruješ a když se tam přidam já, tak hned reaguješ takhle?↓
2022-04-06 23:09:06 budem ho kickovať... a potom mu hodim ban za kazenie hry. Gamesites.cz ^GunGame #1 gg_fy_aztec_fire
2022-04-06 23:08:21 mne je zle z toho chlapca. Gamesites.cz ^GunGame #1 gg_elevated
2022-04-06 23:08:17 on sa zase do overu hodi. Gamesites.cz ^GunGame #1 gg_elevated
Pro mě za mě okay, ale jak tebe uvidim v overu a nevyrovnáš to, tak tu hned budeš mít stížnost. Ty jsi admin, já jsem hráč a pokud vidiš, že je na jedne straně šílený over, máš přehodit někoho, kdo to aspon trochu umí. Ctibore toť asi vše k tobě. Dávej si majzla na pravidla.
UKnD!
-
lelyyef - Drbna
Ak si si nevšimol, zakaždym ked si šiel do spectu som sa prehodil do tymu z ktorého si odišiel, keď si ešte normálne hral.. ale neva pokecaj si...
Počkáme na vyjadrenie kompetentého
Počkáme na vyjadrenie kompetentého

-
Ctibik - Sponzor
Než se tu někdo vyjádří, tak už ten ban skončí a tenhle topic už nebude mít hodnotu.
UKnD!
-
lelyyef - Drbna
Tento topic nemal nikdy hodnotu, vzhľadom na to že si býval admin a dobre vieš za co ten ban prišiel. A ešte, ak budeš pokračovať v prehadzovaní sa do overov, hlavne na GG, kde to server nevyrovná a ja sa potom musím vkuse prehadzovať,tak aj za to si odnesieš ban.
-
Ctibik - Sponzor
Re: [V řešení] UNBAN CTIBI
Demo mi z nejakého dôvodu nejde prehrať, bohužiaľ. Podľa toho čo tu píšete však admin vyhodnotil situáciu správne. Ak má hráč potrebu použiť reconnect tak nejde o nič zlé. V situácii ako táto to však výrazne ovplyvňuje a kazí hru ostatným hráčom.
Od bývalého admina by som čakal viac... Ban oprávnený
Od bývalého admina by som čakal viac... Ban oprávnený
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1