I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]C3ylon/jb1

Příspěvekod lopolipz » 29 dub 2022, 18:52

Odkaz na Steam profil admina:Zde

Popis situace : Byli jsme na severu užívali jsme si dokud nepřišli Wawle a C3ylon jelikož jsme dostali upozornění že nesmíme psát "NE" protože když to napíšem tak tam random hráč napíše pod to "GR" za mě je to celkem přehnané. Když pája napíše ne a hráč jménem Gustik kterého ani neznáme napíše gr pája taky za to dostane ban podle mě by to mělo být tak že ten co to dořekne ten dostane ban a když odpovím na otázku napíšu ne random hráč napíše gr tak dostanu ban tak jsem to pochopil od admina. Přeju pěkný den ♥.

Důkaz o jeho pochybení : Demo
48:17 skoro konec mapy další mapa což je undertale tak na začátku jsem se vyptával proc mu daly ban, že to přehání Demo2 "začátek mapy"
Obrázek
Uživatelský avatar
lopolipz
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 05 pro 2020, 20:05

[Z]C3ylon/jb1

od Rumcajz » 29 dub 2022, 18:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: C3ylon/jb1

Příspěvekod StarMaster » 29 dub 2022, 19:30 VIP

Byli jsme na severu užívali jsme si dokud nepřišli Wawle a C3ylon

Ahoj, ako prvé by som ti rád spomenul, že som tam s vami bol skoro od začiatku, Wawle sa potom pripojil, pretože jeden admin je na vás primálo ;)

Takmer hneď čo som sa pripojil ste sa nevedeli chovať, dokonca som pár z vás pokickoval a práve Gustík a Paja dostali ban na 10 minút za provokáciu (viz tu), po ktorom by si daný hráč mal uvedomiť, že to čo robí, asi nie je správne a naozaj by mal prestať robiť to čo robí.

jelikož jsme dostali upozornění že nesmíme psát "NE" protože když to napíšem tak tam random hráč napíše pod to "GR" za mě je to celkem přehnané


Úlohou adminov je predovšetkým udržať chod serveru a usmerňovať hráčov tak, aby ostatní hráči neboli z herného zážitku znechutení alebo aby neboli pohoršení, a aby si ho užili. Chápem, že človek, ktorý nemá problém s hákovými krížmi toto nepochopí, preto ti to tu takto podrobne rozpisujem ;) (a to som si myslel, že si normálny, ale ako sa hovorí, bavíš sa s 5 dementmi, budeš 6tym dementom)

Druhá vec, vlastne neviem na čo sa sťažuješ, sám si napísal že dostali upozornenie..
Keď ťa admin upozorní, nerobí to iba pre srandu králikov a robí to čo za najlepším úmyslom udržať chod serveru tak, aby to hráčom vyhovovalo a prinášalo čo najlepší zážitok z našich serverov, čo by si, ako bývalý admin, mal vedieť. :!:

podle mě by to mělo být tak že ten co to dořekne ten dostane ban a když odpovím na otázku napíšu ne random hráč napíše gr tak dostanu ban tak jsem to pochopil od admina


Je pekné, čo si myslíš o tom, ako by to malo byť, ale keď použiješ logiku a zamyslíš sa nad tým, tak zistíš, že sme vás upozornili oboch, pretože človeku asi dojde, že keď to ten človek robí schválne, tak prestanem provokovať, aby nedošlo k niečomu takémuto. Miesto toho Paja s Gustikom robili presný opak. Nemôžeš vôbec poprieť, že to nerobili naschvál, aby došlo práve k takejto situácii, pretože keď si to prečítaš zhora nadol, vyjde ti N-word, všetky argumenty smerujú proti vám, jediné čo sa od vás žiadalo bolo to, aby ste prestali provokovať, to ste nesplnili, neste si následky :)

Odo mňa k tomuto všetko.

S Wawlem sme na vás vôbec nešli prudko, čo sme síce mohli, pretože všetci do jedného čo ste tam boli, ste problémoví hráči, dokonca som si všimol, že ste sa docela rozrástli, na každého sme išli podľa predom určených postupov a na každého bolo použité rovnaké jednanie tak, ako sa to robiť má.
"My heart is a 3 point star"

Máš rád mapy? Joinuj sem a hlasuj o nových mapách a reworkoch: https://discord.gg/4PGqt8Htfp

STEAM_1:0:116162903
Uživatelský avatar
StarMaster
CS:GO Admin
CS:GO Admin
 
Příspěvky: 93
Registrován: 16 pro 2018, 18:23
Bydliště: jb_lego_prison

Re: C3ylon/jb1

Příspěvekod SwagCat » 29 dub 2022, 20:12

Dobrý deň ako kamarát lopolipz si dovolím súhlasiť zo C3ylonom ;)
cc
Uživatelský avatar
SwagCat
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 7
Registrován: 05 dub 2021, 20:28

Re: C3ylon/jb1

Příspěvekod PuNko » 30 dub 2022, 07:45 VIP

Sťažnosť zamietnutá

Nabudúce keď sa bude jednať o Lopoldu alebo Páju tak banovať hneď bez upozornenia.

A napísať mi o predĺženie banu :twisted:
https://steamcommunity.com/id/iampunko
Uživatelský avatar
PuNko
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Hlavní Admin
 
Příspěvky: 2761
Registrován: 18 úno 2014, 20:55
Bydliště: Slovensko, Žilina


Zpět na Stížnosti na Adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků