• Stránka 1 z 1
[V] ★ Cσmplεt ★ - FK /JB4
Cau,
Nick hráče: ★ Cσmplεt ★
SID hráče: STEAM_0:0:165264174
Screen SID hráče: klik žalude
Odkaz na hráčův HlStats: klik žalude
Přibližný datum a čas: 9.6.2022 20:00
Server: JB4
Popis situace: Hráč Complet dal dvoum hráčům FK, protože si myslel, že místnost kde je zbraň, že je CT zona. Říkali jsme mu, že to není CT zona, furt se bránil zuby nehty. Byl taky arogantní na nás a říkal, že ho máme dát na forko, proto jsem ho sem také hodil.
Důkaz: klik žalude
Čas dema (v případě GOTV): Hned první kolo, když bylo HVD.
Nick hráče: ★ Cσmplεt ★
SID hráče: STEAM_0:0:165264174
Screen SID hráče: klik žalude
Odkaz na hráčův HlStats: klik žalude
Přibližný datum a čas: 9.6.2022 20:00
Server: JB4
Popis situace: Hráč Complet dal dvoum hráčům FK, protože si myslel, že místnost kde je zbraň, že je CT zona. Říkali jsme mu, že to není CT zona, furt se bránil zuby nehty. Byl taky arogantní na nás a říkal, že ho máme dát na forko, proto jsem ho sem také hodil.
Důkaz: klik žalude
Čas dema (v případě GOTV): Hned první kolo, když bylo HVD.

BEST MOVIES NGL <3
-
kikinin - Zkušený
[V] ★ Cσmplεt ★ - FK /JB4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [V] ★ Cσmplεt ★ - FK /JB4
Za arogantnost se omlouvám, ano přiznávám takhle jsem se chovat neměl.
Nechápu jednu věc a to tu, že mi sám admin řekl že tahle specifická místnost "za barem" je CT zona.
Nestalo se to po prvé a naposled, co mi jeden admin řekne tohle a druhý tohle, potom nevím co si mam myslet a zbytečně dostanu ban....
Nechápu jednu věc a to tu, že mi sám admin řekl že tahle specifická místnost "za barem" je CT zona.
Nestalo se to po prvé a naposled, co mi jeden admin řekne tohle a druhý tohle, potom nevím co si mam myslet a zbytečně dostanu ban....
★ Cσmplεt ★
- Complet
- Kolemjdoucí
Complet píše:Za arogantnost se omlouvám, ano přiznávám takhle jsem se chovat neměl.
a meno admina ktorý ti povedal že to je CT zona?
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
a meno admina ktorý ti povedal že to je CT zona?
Wawle
Sám tam se mnou stál a povídá ANO je to CT zona.
e.Akoo: Ono to je síce fajn že ti povedal admin (spýtam sa ho na to) že to je CT zóna, sám si písal že si bol arogantný + ti tam hráči písali do chatu a samo CT ti povedalo do voicu že to CT zóna nie je, si si stál za svojím.
Wawle
e.Akoo: Ono to je síce fajn že ti povedal admin (spýtam sa ho na to) že to je CT zóna, sám si písal že si bol arogantný + ti tam hráči písali do chatu a samo CT ti povedalo do voicu že to CT zóna nie je, si si stál za svojím.
★ Cσmplεt ★
- Complet
- Kolemjdoucí
Complet píše:a meno admina ktorý ti povedal že to je CT zona?
Wawle
Wawle tvrdí že ti to nehovoril, kedy to približne bolo keď ti hovoril že je to ct zona?
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Wawle tvrdí že ti to nehovoril, kedy to približne bolo keď ti hovoril že je to ct zona?
Opravdu si nepamatuji kdy, je to trochu delší dobu 2 tydny určitě
Budu si stát za svým, adminům věřím a nejsem žádnej "hater" adminů a podobné kraviny.
Sám Akoo mi jednou tvrdil, to co mi jiný admin vyvrátil.

e.Akoo: Neviem čo som ti tvrdil a čo ti iný admin vyvrátil, ale okey, zase nejaká vec čo bola veľmi dávno a nepamätáš, tiež neviem čo si o tom myslieť, jeden povie že Wawle to povedal a druhý že nič také sa nestalo.

★ Cσmplεt ★
- Complet
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1