• Stránka 1 z 1
[V] Unban I L Y dust2only/1 za WH
Dobrý deň, poprosím dočasný UB a banujúceho admina, ktorý si chcel pravdepodobne vyhoniť o nieaké adekvátne časy a situácie.
Popis situácie: Admin dostal 4 HS, jedenkrát odzadu, ani nešiel do spectu len sa potreboval odbaviť a rovno dal ban za WH ( svedčí o úrovni jeho asi nie najvyššej)
Dostal jsi trest od admina: Nahkriin
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: I L Y
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:138721108
S pozdravom pán I L Y (alias žid Pucka), ktorý ani do fóra nevie napísať tam skrz mňa
Popis situácie: Admin dostal 4 HS, jedenkrát odzadu, ani nešiel do spectu len sa potreboval odbaviť a rovno dal ban za WH ( svedčí o úrovni jeho asi nie najvyššej)
Dostal jsi trest od admina: Nahkriin
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: I L Y
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:138721108
S pozdravom pán I L Y (alias žid Pucka), ktorý ani do fóra nevie napísať tam skrz mňa

- BEZMO
- Kolemjdoucí
[V] Unban I L Y dust2only/1 za WH
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban I L Y dust2only/1 za WH
Proc si ILY, aka tvoje druha polovicka nepozada o UB sam ze sveho uctu, pokud s banem nesouhlasi? Nebo to pise z tveho uctu?
Neni to tvuj ban a ani zadost neumis napsat slusne, takze nevim proc bych ti tu mel vubec neco dodavat. Na zadny docasny unban nemas narok a ani nedostanes.
Neni to tvuj ban a ani zadost neumis napsat slusne, takze nevim proc bych ti tu mel vubec neco dodavat. Na zadny docasny unban nemas narok a ani nedostanes.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Bezmo si odpustí blbé připomínky a Nahkriin by mohl dodat demo, když se jedná o UB žádost 
e. Sewe: dočasný UB

e. Sewe: dočasný UB
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
http://hltv.fakaheda.eu/20226-220527112 ... t2.dem.zip
- 38:23 - tady je dulezite se podivat, ze Gee walkoval. A pak o vrr za stenou taky vedel, zastavil se. Hned prvni cas a uplne jasne WH.
- 39:56
- 41:40 - krasny prefire
- 43:48
- 44:16 - tady po tomhle mi bylo jasne, ze ma WH. Cely ten cas od CT spawnu, jak zabil barus, pak zabil afk a okamzite o me vedel a prefirnul mi hlavu, kdyz jsem byl nahore jeste na zidce. Uslysel jsem strelbu a ze zabil vedle me T, ale ani zareagovat jsem nestihl, jak rychle a uplne hloupym prefirem me zabil. V takove pozici me takhle zabit, kdyz tam predesle kola nikdo nebyl, je vtip. Dalsi vtip je to, jak vedel hned o tom dalsim hraci vzadu na T spawnu a potom jak se choval kdyz po nem strilel s tou pistolkou, kdyz uz jsem byl mrtvy a spectoval ho.
- 45:00 - celou cestu od CT spawnu si jde, jako by byl na serveru sam. Ani pred tema katama jak prefiroval predtim, tak se ani nezastavi. Pritom kola predtim, tam vedel o dvou hracich. A potom na T spawnu hned vi kde jsem a skoci me rovnou zabit, pritom jsem ani jednou nevystrelil, takze nebyl zadny duvod hned skakat dolu, kdyz to nikdy nedelal.
- 45:50
- 46:00 - nechapu proc se diva dolu a zastavuje, kdyz ma pred sebou CT. Asi proto, protoze videl jak toho na spawnu, tak taky me zacupeny u zdi pred longem.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
..Nesiel mi vas web vobec. Posielal som to sewemu ze preco to neide inak by som si to napisal sam ... Nahkrin kazdy ma pozna a tuto hru hrajem milion rokov ,,,Ty tu pises nieco o prefire ? ..Tuto mapu poznam naspamat a pojdem ti ju aj po slepiacky ...Ved nic ine na gamesites nefunguje .... ...Som tu jediny co tu stale rushuje a nehra sa na velkeho hraca ...este aj Myste to rushuje ...tuto mapu pozna kazdy ...Ty tu ides pisat nieco co a rushujes awpeckom a davas za kolo 8 kilov
nikdy som nic nemal len ty nevies prijat ze ta niekto zabija ... ked ja mam wh tak ty by si mal odovzdat normalne vsetkto co mas a nemal by si robit admina ....Pre tvoju informaciu Screenshoty posielam sewemu stale ked hrame a asi by vedel nieco o tom ...nikto sa nestazuje len ty dostanes hlavicky a chytis rage ... Si total useless kamosko .. Este aj vyhody mate v tak old hre
co je nepochopitelne ale nevadi ..
A toto povazujes za WH hej ?
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD boze este sme aj na ts a sa smejeme a hrame
DD

A toto povazujes za WH hej ?

- Puciacik
- Kolemjdoucí
Re: [V řešení] Unban I L Y dust2only/1 za WH
Dobrý pokus. Na demu Cheaty. Ban Oprávněný a znovu obnovený
Tvoje možnosti: chces-unban-ihned-t61717.html
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
Tvoje možnosti: chces-unban-ihned-t61717.html
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
-
skinnywliggler - Drbna
Re: [V] Unban I L Y dust2only/1 za WH
Dobrý chcel by som požiadať o unban na koľko som Ban dostal neoprávnene .Hrajem na tomto portáli už niekoľko rokov a maximálne za čo som dostal Ban sú moje prerezane ústa a sloboda slova
Tak by som Vas chcel poprosiť o preskúmanie Dema hlavným ChH . Ďakujem
Tak by som Vas chcel poprosiť o preskúmanie Dema hlavným ChH . Ďakujem
- Puciacik
- Kolemjdoucí
Re: [V] Unban I L Y dust2only/1 za WH
Ahoj. Už je dosť neskoro na opätovné preverenie dema. Prešlo 11 dní od uzavretia tvojej UB žiadosti. Bohužiaľ sa s tým už nedá nič robiť.
Do budúcna, pokiaľ nebudeš súhlasiť s verdiktom, treba napísať do 48 hodín od uzavretia UB.
Do budúcna, pokiaľ nebudeš súhlasiť s verdiktom, treba napísať do 48 hodín od uzavretia UB.
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
• Stránka 1 z 1