• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] [PL-CZ]$Martin1230mn$ a Kowalski/Neschopnost JB1
Nick hráčů: [PL-CZ]$Martin1230mn$ a Kowalski
SID hráčů
Martin: STEAM_0:0:572615998
Kowaltski: STEAM_0:0:204423075
Screen SID hráčů: Nevím proč ale ve screnu sid a ani v /last kowalski nebyl CtrlV
Odkaz na HlStats hráčů:
Martin: Hlstats
Kowaltski: Hlstats
Přibližný datum a čas: 19:00 Dnes
Server: 1
Popis situace: Obě Ctčka nějak moc neovládali hru u ct a padlo tam pár fk. Na serveru jsem nebyl od začátku časování, ale potom co jsem se napojil tak si tčka stěžovali na to že martin dával fk v předchozích kolech nu a tak jsem si stáhnul demo. Chtěl bych podotknout že martin byl včera moovnut Ondrou3255 aby se to naučil u t a on přesto (sice 1d potom) šel do ct a nemyslím si že by nějak více pochopil pravidla
Demo: Demo
Časování:
Martin:
1:25 Tu dořekl příkaz po tom co otevřel cely, a padl 1 FK Binovi
4:50 No nevím jestli bych to bral jako platný příkaz ale vězni to pochopily takže asi jo.
6:50 Tady se mu povedlo dát omylem fk, ale hráči se omluvil
8:50 floppka měl dobrý point nechápu proč neposlal huntit rebela ct zbytečně tím zdržoval hru
9:20 Jsem se napojil
9:25 Jsem začal vysvětlovat že v příkazu musí být sloveso (za to dostal včera i move od ondry) ale to je trošku off topic protože se nic nestalo
10:00 Zeptá se nás kdo chce mik a pak zapne mod
Ohlášení toho modu taky na jedničku
12:00 No tu větu uplně nejlépe nezformuloval ale po mé zprávě: "co? mám udělat" (ktérá taky nebyla uplně podle mých představ
) mi nevýhodu jakžtakž vysvětlil vpořádku
13:45 zase tu nevýhodu nevysvětluje nějak dobře ale vězen to pochopil takže asi OK
14:20 zajímavý nword
14:30 Zase off topic, ale tady padla menší chybka od nás věznů měli jsme za simonem jít všeci
14:55 Mu škoda dával supr radu aby jsi je oddělil ale on ho neposlechl a zapl box když jsme byli nalepení na sebe
15:35 Začne masakr
17:20 Fk flopce, a vdčko mu nedal asi si to neuvědomil a zprávy v chatu ignoroval
18:30 Ho upozorním na to že ten FK dal a on mě uplně odignoroval
19:20 až po zapnutí miku a upozornění od floppky mu to vd konečně dá
Závěr: Martinovi bych dal ban za neschopnost
Kowalski:
3:00 Když to viděl a simon mu skočil do řeči tak mu to potom mohl nahlásit znovu ne? Nebo ho zabít. Nechápu proč se na něj jenom koukal.
6:45 tady obě ctčka nadržovaly tčku co si jentak odešlo a pak se zas vrátilo
9:20 jsem se napojil
11:20 mu 1 vězen boxoval ale asi jsi toho nevšiml
15:20 si jako jediné ct mohl všimnout toho kdo si to píchl, ale asi nedával pozor na hru
15:45 Fk Jebaitedovi
Závěr: Kowalskimu bych dal ban za nadržování
Přeji příjemné a dlouhé
čtení PP kontrolorovi.
PS: Verdikt se asi nevejde do nadpisu
SID hráčů
Martin: STEAM_0:0:572615998
Kowaltski: STEAM_0:0:204423075
Screen SID hráčů: Nevím proč ale ve screnu sid a ani v /last kowalski nebyl CtrlV
Odkaz na HlStats hráčů:
Martin: Hlstats
Kowaltski: Hlstats
Přibližný datum a čas: 19:00 Dnes
Server: 1
Popis situace: Obě Ctčka nějak moc neovládali hru u ct a padlo tam pár fk. Na serveru jsem nebyl od začátku časování, ale potom co jsem se napojil tak si tčka stěžovali na to že martin dával fk v předchozích kolech nu a tak jsem si stáhnul demo. Chtěl bych podotknout že martin byl včera moovnut Ondrou3255 aby se to naučil u t a on přesto (sice 1d potom) šel do ct a nemyslím si že by nějak více pochopil pravidla
Demo: Demo
Časování:
Martin:
1:25 Tu dořekl příkaz po tom co otevřel cely, a padl 1 FK Binovi
4:50 No nevím jestli bych to bral jako platný příkaz ale vězni to pochopily takže asi jo.
6:50 Tady se mu povedlo dát omylem fk, ale hráči se omluvil
8:50 floppka měl dobrý point nechápu proč neposlal huntit rebela ct zbytečně tím zdržoval hru
9:20 Jsem se napojil
9:25 Jsem začal vysvětlovat že v příkazu musí být sloveso (za to dostal včera i move od ondry) ale to je trošku off topic protože se nic nestalo
10:00 Zeptá se nás kdo chce mik a pak zapne mod

12:00 No tu větu uplně nejlépe nezformuloval ale po mé zprávě: "co? mám udělat" (ktérá taky nebyla uplně podle mých představ

13:45 zase tu nevýhodu nevysvětluje nějak dobře ale vězen to pochopil takže asi OK
14:20 zajímavý nword
14:30 Zase off topic, ale tady padla menší chybka od nás věznů měli jsme za simonem jít všeci

14:55 Mu škoda dával supr radu aby jsi je oddělil ale on ho neposlechl a zapl box když jsme byli nalepení na sebe

15:35 Začne masakr

17:20 Fk flopce, a vdčko mu nedal asi si to neuvědomil a zprávy v chatu ignoroval

18:30 Ho upozorním na to že ten FK dal a on mě uplně odignoroval

19:20 až po zapnutí miku a upozornění od floppky mu to vd konečně dá

Závěr: Martinovi bych dal ban za neschopnost
Kowalski:
3:00 Když to viděl a simon mu skočil do řeči tak mu to potom mohl nahlásit znovu ne? Nebo ho zabít. Nechápu proč se na něj jenom koukal.
6:45 tady obě ctčka nadržovaly tčku co si jentak odešlo a pak se zas vrátilo

9:20 jsem se napojil
11:20 mu 1 vězen boxoval ale asi jsi toho nevšiml
15:20 si jako jediné ct mohl všimnout toho kdo si to píchl, ale asi nedával pozor na hru
15:45 Fk Jebaitedovi
Závěr: Kowalskimu bych dal ban za nadržování
Přeji příjemné a dlouhé

PS: Verdikt se asi nevejde do nadpisu
-
Etpou - CS:GO Admin
[Vyřešeno] [PL-CZ]$Martin1230mn$ a Kowalski/Neschopnost JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [PL-CZ]$Martin1230mn$ a Kowalski/Neschopnost a FK/JB1
Ahoj,
[PL-CZ]$Martin1230mn$ byl zabanován za Neschopnost CT.
Kowalski byl zabanován za Nadržování.
Díky za nahlášení.
+2 bodíky
Gratuluji k dokončení prvního kola v akademii
[PL-CZ]$Martin1230mn$ byl zabanován za Neschopnost CT.
Kowalski byl zabanován za Nadržování.
Díky za nahlášení.

+2 bodíky
Gratuluji k dokončení prvního kola v akademii

-
FuryY - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1