Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V]JB2 / Nachytal / CCCP

Příspěvekod Smouky » 30 zář 2022, 20:18 VIP

http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... hp?bid=144
Zabil jsem hráče (administrátora), protože opustil místo určené simonem. Na dotaz proč jsem ho zabil jsem mu slušně odpověděl a obdržel jsem ban s vyjádřením "podej si stížnost".
Uživatelský avatar
Smouky
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 281
Registrován: 07 bře 2013, 17:29

[V]JB2 / Nachytal / CCCP

od Rumcajz » 30 zář 2022, 20:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: JB2 / Nachytal / CCCP

Příspěvekod KOFOLA » 30 zář 2022, 20:32

Takhle to nebylo, pohádka hezká, ale je ti k ničemu.

Simon vysvětlil atrakci, s tím že jsme se měli rozmístit na bedny. Po té řekl, poslední kdo se dostane na střechu umře, běžel jsem na střechu zabil jsi mě. Dal jsem ti možnost dát mi VD a tím bych ti odpustil ten FK, začal sis vymýšlet že jsem opustil místo určené simonem. Pohádky si nech pro rodinu doma, mě to opravdu nezajímá. HLTV dodám zítra protože teď odcházím a aktuálně tam není.

PS: To že ty neposloucháš simona bych ti odpustil, to že jsi mi dal FK, bych taky ještě překousl, ale to že máš potřebu obhajovat FK vymyšlenými nesmysly i přes to, že jsem ti to vysvětlil a simon ti to taky řekl, že jsme měli jít na střechu a ty jsi mi ani přes to VD nedal, je na mě moc. Nakonec tady vybliješ nesmysl tohoto typu.

Zítra ti tu hodím hltv a teď se měj a užívej si života.

Pac a pusu, tvůj KOFOLÁK

PS2: Nachytal!
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
KOFOLA
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1821
Registrován: 23 led 2013, 19:36
Bydliště: Karviná - Nové město

Re: JB2 / Nachytal / CCCP

Příspěvekod Smouky » 30 zář 2022, 20:54 VIP

Simon dal příkaz "běžte každý na jednu krabici". Když jste byli na krabicích, tak simon roztočil atrakci a ty jsi krabici opustil, aniž by dal simon jakýkoli další příkaz.

https://easyupload.io/144rnc
čas:38:14

Po tom, co jsem tě zabil, napsal jsem do chatu toto:
2022-09-30 21:05:46 stejne si opustil krabici nez simon zahajil atrakci.
Bylo to z toho důvodu, aby sis nemyslel právě to, co jsi tu napsal. Do mikrofonu jsem ti to pak zopakoval.

PS: Mně je úplně jedno, co tě zajímá, nebo nezajímá. Jsem hráč, jako každý jiný a když dostanu ban, mám možnost požádat o unban. Na serveru jsem se s tebou bavil slušně, tady jsem taky požádal slušně, tak se tu ke mně nevyjadřuj, jako namyšlená a vylízaná guma a pojď se bavit normálně.
Uživatelský avatar
Smouky
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 281
Registrován: 07 bře 2013, 17:29

Re: JB2 / Nachytal / CCCP

Příspěvekod KOFOLA » 30 zář 2022, 22:13

Já se s lidmi jako ty odmítám bavit slušně, takže tu namyšlenou, vylízanou gumu si nasaď na hlavu, silně vydechni, a odleť s ní a tvými bludy někam do patřičných míst, kde to bude zajímat všechny kouzelné králíčky z klobouku kouzelníka Čárymíra a zároveň tím pobavíš široké obecenstvo díky mě už ustupující generace vypatlaných trotlů.

Mě tvůj zoufalý výplod fantazie opravdu nezajímá a beru to stejně vážně jako například pochody LGBT menšiny, která hlásá rovnost pro bezpohlavní a bipolární zrůdy. Dále mě úplně stejně nezajímají například homosexuální sňatky. Teď bych snad jen mohl říct pár slov ohledně toho čím by jsi mě zaujal, abych se ti tady věnoval s nějakou úctou a respektem. Napíšu ti to v bodech, ať to lidé tvé mentality taky pochopí.

1. Můžeš složit omluvný chvalozpěv na mou velkolepost.
2. Můžeš se dostat politiky a zavést zákon, kvůli kterému by se stal asistovaný odstřel dementů legálním prostředkem k obnovení suverenity rozumných a inteligentních lidí.
3. Můžeš například veganům na jejich aktivistických orgiích, kdy se válejí po silnici a zastavuj dopravu nacpat maso do krku a vysvětlit jim, že hovězí chutná skvěle.
4. Můžeš mi každý druhý den jezdit v trenkách umývat auto.
5. Můžeš vyzkoušet lobotomii abys zachránil několik lidí v česku a slovensku.
6. Můžeš vymyslet lžičku, která bude sama chladit horkou polévku.
7. A v neposlední řadě se můžeš chovat prostě normálně a nelhat, tak jak jsi to udělal v tvé první zprávě.

Smouky píše:Zabil jsem hráče (administrátora), protože opustil místo určené simonem. Na dotaz proč jsem ho zabil jsem mu slušně odpověděl a obdržel jsem ban s vyjádřením "podej si stížnost".


1. Nejdříve jsi na reakci simona, který tě upozornil, že jsme měli jít na střechu reagoval velmi zaskočeně slovem "aha", z největší pravděpodobností, protože dal příkaz, který nás zaskočil úplně všechny včetně mě.
2. Po chvilce přemýšlení, kdy ti to šrotovalo hlavou sis začal vymýšlet a samozřejmě jsi začal hloupě a arogantně odpovídat na mé otázky.
3. Když jsi k rozumu nedospěl ani další kolo, tak ti byl s tvým nesouhlasem udělen ban a řekl jsem ti, že si máš podat stížnost.

Čímž se dostávám k tvé druhé zprávě, kterou zde píšeš. Absolutně nechápu, co tu píšeš o právech psát stížnosti, když jsem ti i řekl, ať si ji podáš, takže nechápu co to tu opět zvracíš. Jeden fakt ale je ten, že bych rozhovor o právech očekával spíše s člověkem, který bude mít inteligenční kvocient alespoň na úrovni delfína.

Dále nechápu proč tady mluvíš o nějaké rovnosti "Jsem hráč, jako každý jiný"... Já jsem se k tobě zachoval tak jako bych to udělal ke každému jinému, takže útočit na to, že někdo má práva a někdo ne mi přijde stejné jako posmívat se downíkovi, že je pomalý. Před tím, než něco vyzvracíš, zamysli se nad tím, jestli není tvou morální povinností formulovat některá slova trochu jinak, některá vynechat a některá tam vůbec nedat. Myslím si totiž, že mé krvácení z konečníku je způsobeno právě těmito slovními deformacemi.

Na serveru ses bavil slušně? Jestli komunikaci stylem "brambora a lá vaginální výtok" bereš jako slušnou komunikaci, tak to potěš koště, jsem rád, že tě neznám osobně.

Požádal jsi slušně? No nevím, za mě výmysl nikdy slušný nebude. - K TOMUTO SE O KOUSEK NÍŽ VRÁTÍM, označme to jako bod G.

No a ohledně té namyšlené, vylízané gumy už jsem se ti vyjádřil o kousek výš.

Tímto bych uzavřel naší debatu na úrovni studenta zvláštní školy jak to máš ve zvyku a začal bych tedy s tebou znova a po dobrém. Jak to říkají "lidi" jako ty, budeme se bavit normálně.

Takže teď se vrátím k tomu bodu, který jsem označil bodem G.
Slušně požádat můžeš, nikdo ti v tom samozřejmě nebrání, bohužel já snůšku keců nemůžu brát vážně a reagovat na to "normálně". Za mě je dobré popsat situaci, tak jak byla a né ji vyrvat z kontextu jako to dělá například naše vláda. Konkrétní příklad: Fiala: Tady máte 5000kč, vyřeší se tím vaše problémy s chudobou. - Přičemž vlastně řekl: Potřebujeme aby lidé neměli peníze, aby se zastavila inflace, tohle je maximum co Vám dáme a brzy nebude nic, utahujte opasky... Stejně jako Fiala nechce vypadat špatně a proto musí říkat věci jinak než jsou, tak stejně jsi to tady udělal ty.

Vlastně i kdybych se ve výsledku zmýlil a opravdu jsi mi ten FK nedal, nebo by jsi mi dal oprávněný kill, který bys dal omylem tak už jen z principu toho, že jsi ve své první zprávě nenapsal věci tak jak jsou bych ti neodpověděl jinak.
Bohužel to nejsem schopný adekvátně posoudit, protože mi nedošlo, že na HLTV nebude zvuk a ve tvém demu mi zvuk taktéž nejede, což by měl rozseknout nějaký BOREC, který se na to demo podívá na NS, já ho kvůli tobě stahovat nebudu. Tímto bych chtěl poukázat na to, že i má maličkost občas udělá chybku, život, ale uznám to.

Vzhledem k tomu že dnes odjíždím pryč a vrátím se pravděpodobně až v neděli večer, tak tu napíšu všechny verze možností, které teď můžou nastat. Pak si jen vyber tu která bude platná.

1. HAHA, já mám vždycky pravdu, nikdy bych se nespletl, protože moje dokonalost nemá mezí.
2. Omlouvám se ti za BAN, na VD jsem neměl nárok stejně jako ty jsi neměl nárok na ban, ale za to, jak jsem se ti tu vyjádřil se omlouvat určitě nehodlám, protože lhát se nemá.
3. Bohužel zvuk na demu nejede nikomu, omlouvám se, že nemám natočené DEMO, abych ho dodal jako důkazní materiál, ale za banem si stojím už jen z principu, že ho obdržel hráč který má nutkání lhát a psát nepravosti.


Jiná možnost tady asi nebude, takže si po vyřešení někoho z vedení vyber odpověď, která se nejvíc bude hodit k vyjádření člověka z vedení portálu.

PS: Přirovnávat někoho k namyšleným, vylízaným gumám se nedělá a podle mě je to za čárou. Radši se společně smějme lidem, kteří si myslí, že nazvat se a cítit se bezpohlavním, není nemoc.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
KOFOLA
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1821
Registrován: 23 led 2013, 19:36
Bydliště: Karviná - Nové město

Re: JB2 / Nachytal / CCCP

Příspěvekod Kozlak » 30 zář 2022, 22:53 VIP

Ban je neoprávněný, dal jsem ti UB.
Admin zrušen.

Omlouváme se za způsobené potíže.
Primum non nocere.
Uživatelský avatar
Kozlak
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1494
Registrován: 22 říj 2020, 12:20
Bydliště: Plzeň


Zpět na Unban Žádost

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků