I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Angel/JB/Move neprávem + Arogance

Příspěvekod WillyOnlyJB » 10 lis 2022, 15:07

Admin: https://steamcommunity.com/id/FreeZe1k/
Co se stalo: Byla vzpoura tak jsme hledali rebelanty a já šel za Angelem ho chránit nebo refragnout ho, protože jsem si myslel, že jde někoho zabit do cel. Dostal jsem poke na tsku a automaticky mi to spadlo na plochu nechápu proč, ale nekomu se to stává taky, ale třeba u jiných her. Potom jsem se mu hned omluvil, ale on si nenechá ublížit jeho egu a řekne, že to mám blbé, další kolo píše do chatu, že to byl missclick ať si dám klidně topic na forum. Absolutně nechápu jeho chování nejen na serveru, ale i na CS:GO Gatheru, spoustu lidí si stěžují na jeho aroganci a taky se mi to teď potvrdilo tím, že řekl, že si to půjde domluvit za Punkem, že unban na CSGO turnaje nedostanu, když jsem mu napsal, co já potřebuju unban na csgo turnaje, na co si ta postavička hraje? Na serveru jsem se choval ukázkově, žadné nadávky ani jsem se nesnažil kohokoli provokovat, u celé situace byli další admini.
Důkaz:
Obrázek
Obrázek
WillyOnlyJB
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 71
Registrován: 30 zář 2022, 17:07

[Vyřešeno] Angel/JB/Move neprávem + Arogance

od Rumcajz » 10 lis 2022, 15:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Angel/JB/Move neprávem + Arogance

Příspěvekod PuNko » 10 lis 2022, 15:11 VIP

dodaj normalny dokaz bez tvojho prologu a bez fotky inac dostanes ban
https://steamcommunity.com/id/iampunko
Uživatelský avatar
PuNko
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Hlavní Admin
 
Příspěvky: 2762
Registrován: 18 úno 2014, 20:55
Bydliště: Slovensko, Žilina

Re: Angel/JB/Move neprávem + Arogance

Příspěvekod WillyOnlyJB » 10 lis 2022, 16:21

PuNko píše:dodaj normalny dokaz bez tvojho prologu a bez fotky inac dostanes ban

https://www.youtube.com/watch?v=qX0La2tf1l8 + dodávám Freekill také od Angela, podle něho kdyby neumřel tak ho boxnu.
Jak zní jedno pořikadlo, kdyby byly v zadku ryby nepotřeba rybníka.
Obrázek
Obrázek
WillyOnlyJB
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 71
Registrován: 30 zář 2022, 17:07

Re: Angel/JB/Move neprávem + Arogance

Příspěvekod AngelOfDarkness » 10 lis 2022, 16:52 VIP

Nez prejdu k tvemu dukazu (tentokrat bez provokace) tak se vyjadrim k te tve slohovce lzi a zvastu.
WillyOnlyJB píše:Absolutně nechápu jeho chování nejen na serveru

Jake? Vuci tobe? A to se jako divis potom co jsi mi nadaval, urazel a psal jsi at mi umre cela rodina?
WillyOnlyJB píše:ale i na CS:GO Gatheru, spoustu lidí si stěžují na jeho aroganci a taky se mi to teď potvrdilo tím

Jaka arogance? :D Ty se mnou 3x zahrajes gather a hned vis ze jsem arogantni? Dukaz poprosim a pokud se zrovna hadam s patem, protoze ho nemam rad, tak to neni zadna arogance. Hral jsem o mnohem vice gatheru, nez ty a muzu ti v klidu rict, ze se gather bez hadek a provokaci teamu neobejde (hlavne kdyz lidi co se nemaji radi, hrajou proti sobe).
WillyOnlyJB píše:že si to půjde domluvit za Punkem

A divis se? Bylo ti receno, ze pokud se budes chovat normalne, tak se ti bl da pryc a zatim ukazujes pravej opak a rozhodne si nezaslouzis odebrat z bl.
WillyOnlyJB píše:Na serveru jsem se choval ukázkově, žadné nadávky ani jsem se nesnažil kohokoli provokovat, u celé situace byli další admini.

Ukazkove asi ne. Ano nenadaval jsi. Zadne provokace? Vuci jinemu hraci ne, ale me si provokoval (viz tvuj predesly dukaz a i video na chh sekci) dost. I jsou nektere veci videt u tebe v chatu, jak me provokujes. Jindy bych to nechal plavat, ale ty jsi prekrocil hranici a rozhodne uz si to nenecham libit.

_____________________________________________________________________________________________________________

Prejdeme k dalsi veci a to tvoje chovani vuci me mimo server. Od reseni tebe v turnaji se chovas otresne a rozhodne ne ukazkove. Jak uz jsem psal, nadavky, urazky, vyhrozovani a dalsi veci jsou uplne normalni pro tvoje chovani. A to vse diky banu v turnaji, ktery jsem ani neresil. Porad jsi mi psal urazlive veci, vysmival "mému" teamu chh jak jsme neschopny (hlavne ja) a jak muzu byt tak neschopnej a dat mu ban. Nekolikrat jsem ti psal, ze nechapu proc pises me a snazis se me urazet, kdyz jsem ani verdikt jeste nedal a dokonce jsem ti i rikal, ze prehlednu vsechny tvoje urazky a dam tam validni verdikt na tvuj ban, coz jsem taky udelal, ale provokace neskoncila. Unban ti byl udelen, ale i tak jsi zustal na BL, ale vsechny urazky zase smerovali smerem ke mne.

No... ted k tomu tvemu videu.
Ano, je tam videt jak ti to altabne. Zvlastni je to, ze nez se tvuj obraz preklikne na plochu, tak je tam videt zpomaleni tve postavy (doporucim zpomalit). Zaroven mi prijde divne, ze dostanes poke na ts, ale ikonka TS ti nijak neblika a neupozornuje (ani ti nevyskocilo upozorneni). Porad si ale myslim, ze to nebyla jen nahoda a pokud jo, tak jsem zrovna i ja cirou nahodou z meho pohledu videl tvuj dalsi pokus o provokaci viz video, kde proste vidim TEBE jak stojis ve vchodu cel. Umyslne jsi sel za mnou do cely a cirou nahodou ti to altablo primo ve vchodu. Predesle kolo jsem ti dal dokonce opravneny kill, ktery jsi porad a porad nemohl prijmout a to spustilo dalsi provokaci smerem na moji osobu.

BTW
WillyOnlyJB píše:dodávám Freekill také od Angela, podle něho kdyby neumřel tak ho boxnu

Protoze to tak je. Sice jsi CT neboxl, ale porad jsi ho chtel a jen to Tcko dokazalo drive. Tudiz jsi se snazil o rebelii a mas dostat kill.
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
AngelOfDarkness
CS:GO Admin
CS:GO Admin
 
Příspěvky: 696
Registrován: 02 říj 2013, 19:19
Bydliště: V nebi

Re: Angel/JB/Move neprávem + Arogance

Příspěvekod Heppsak » 10 lis 2022, 22:03 VIP

Ahoj,
předem upozorňuju, že nebudu řešit žádný gathery či turnaje.

Ve více lidech jsme se jednoznačně shodli na tom, že žádný fk nepadl. Podobné situace se stávají na denním pořádku a spoustu lidí si i tak stěžuje, i když moc dobře ví, že na to CT opravdu zaútočit chtěli a byli v dostatečné vzdálenosti na kill. Tahle situace není výjimkou a troufám si říct, že v pozici Angela bys to T zabil taky.

Co se alt-tabu týče, tak to byla dost blbá náhoda. Stát se to opravdu může, právě i v takovou nešťastnou chvíli, jako je právě na videu. Bylo by fajn napsat odůvodnění, jak se ti to vůbec stalo, protože zpráva "alt tab sry" mi nepřijde jako něco, co by mi mělo vysvětlit, proč jsi mě třeba blokoval v cele. Jelikož tě má drtivá většina adminů zafixovaného jako problémového člověka, tak si mohou myslet, že to děláš naschvál - na videu od admina to bohužel i tak vypadá. V normální situaci by přišel vhod maximálně slay, né move. Adminovi to neberu tolik za zlé, ale pokusí se příště krotit a nebude sem tahat problémy z jiných sekcích, co nemají s jailbreakem nic společného.

Co se ale nedá přehlédnout, je ta arogantní poznámka, co napsal do chatu poté, když ti ten move dal. Admini by se v žádném případě neměli nechat natolik vyprovokovat, aby to hráčům museli vracet. Od toho mají admin menu, kde mohou hříšníky umlčet či jinak potrestat.
Angel bude dělat maximum pro to, aby se to už neopakovalo. Taky se pokusí neposílat hráče rovnou do stížností, ale ideálně zkusí vyřešit situaci přímo na serveru.

Ve skutečnosti se nestalo nic extrémního. Čistě tu dominuje válka, co mezi sebou máte.
Ty, Willy, si do příště zklidníš svého kamaráda "Einz", který poškozoval demo pouštěním slamu, jinak ho čeká nemilý ban.

Vyřešeno
gotta make it outta here, make it out alive
Uživatelský avatar
Heppsak
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA
 
Příspěvky: 840
Registrován: 26 říj 2017, 21:32

Re: [Vyřešeno] Angel/JB/Move neprávem + Arogance

Příspěvekod NickHerr » 12 lis 2022, 10:28

Zdravím jakožto hráč Einz se chci přidat do konverzace tím že jsem mi bylo řečeno že kazím demo v pravidlech serveru gamesites není uvedeno že nemohu pouštět písničky když jsme DEAD tudíž v tomto budu pokračovat děkuji za pochopení.
NickHerr
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 3
Registrován: 12 lis 2022, 10:25

Re: [Vyřešeno] Angel/JB/Move neprávem + Arogance

Příspěvekod Heppsak » 12 lis 2022, 13:15 VIP

Spadá to pod všeobecné pravidlo, které říká, že se nesmí kazit hra. Tudíž budeš dostávat bany, díky za pochopení.
gotta make it outta here, make it out alive
Uživatelský avatar
Heppsak
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA
 
Příspěvky: 840
Registrován: 26 říj 2017, 21:32


Zpět na Stížnosti na Adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků