★ Co se stalo v roce 2022? ★

Příspěvekod Tokop » 04 pro 2022, 22:33 VIP

» Průběh soutěže «

    V této soutěži si prověříme, jak jste dávali v předešlém roce pozor. A jestli jste zachytili ze zpráv, internetu nebo vašeho okolí ty nejpodstatnější informace z daného roku ze všech různých politických, sportovních, kulturních či herních událostí, které se v daném roce odehrály.

    1. fáze - otázky
    V této fázi budete dostávat jednotlivé otázky, týkající se událostí, které se staly daný rok. Vaším úkolem je správně odpovídat na otázky. Za každou správnou odpověď získáte určitý počet bodů, ze kterých bude následně rozhodnuté o výhercích. Avšak body získáte pouze tehdy, když budete mít odpověď napsanou správně a jako první. Otázky mohou být různého charakteru pro příklad mohou vypadat takto: "Na Jaký stát zaútočila Ruská Federace v roce 2022?"

    2. fáze - obrázky
    V této fázi se budou na avataru určeného člověka objevovat různé obrázky významných míst nebo událostí, které ovlivnily běh roku 2022. Z těchto obrázků bude vaším úkolem uhádnout, o co se jedná. Za každou správnou odpověď získáte určitý počet bodů, ze kterých bude následně rozhodnuté o výhercích. Avšak body získáte pouze tehdy, když budete mít odpověď napsanou správně a jako první.

    3. fáze - audio
    V této fázi bude pořadatel pouštět různé audio a vy musíte uhádnout, o co/koho se jedná (např. hlas některé významné osobnosti v daném roce). Odpovídat můžete samozřejmě okamžitě, když si budete myslet, že již znáte správnou odpověď. Za každou správnou odpověď získáte určitý počet bodů, ze kterých bude následně rozhodnuté o výhercích. Avšak body získáte pouze tehdy, když budete mít odpověď napsanou správně a jako první.

» Pravidla soutěže «

Základní všeobecná pravidla pro soutěže:
  • Je zakázáno užívat vulgárních či urážejících výrazů vůči ostatním soutěžícím či pořadatelům.
  • Lidi nepovolaní organizováním dané soutěže mají přísný zákaz si v room zapínat mikrofon bez souhlasu pořadatele dané soutěže.
  • Zákaz nahrávání po celou dobu konání soutěže bez souhlasu hl. pořadatele či pořadatele dané soutěže.
  • Je zakázáno si během soutěže svévolně měnit jméno na TS.
  • Je zakázáno spamovat či jinak zbytečně rušit pořadatele soutěže.
  • Pořadatel si vyhrazuje právo vyhodit jakéhokoli účastníka v případě jeho neadekvátního chování nebo podezření na podvádění jakéhokoli typu.

» Registrace «

    Registrace je jednoduchá, stačí přijít do soutěžní roomky a být tam. Do roomky se dostavte cca 10 minut před začátkem soutěže, budou zde vysvětlena doplňková pravidla a organizátoři budou odpovídat na případné otázky. Poté je již jen na vás, zda se do soutěže zapojíte či nikoli a budete tedy odpovídat na otázky, které vám budou podané.

» Ceny pro výherce «

  • 1.místo - 600 kreditů + ikonka na TS
  • 2.místo - 450 kreditů
  • 3.místo - 300 kreditů
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Uživatelský avatar
Tokop
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
 
Příspěvky: 549
Registrován: 30 srp 2017, 01:37

★ Co se stalo v roce 2022? ★

od Rumcajz » 04 pro 2022, 22:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Pravidla Teamspeak soutěží

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků