• Stránka 1 z 1
[Z] Hajnej/Furien
Nazov: Furien / Hajnej
Ahoj, rád bych požádal o práva na Furien serverech
Nick v hre : Hajnej
Nick na fór e: MyslivecHajnej
Profil na fóre : MyslivecHajnej
Vek : 16
Steam nick : Lukas
Steam ID : STEAM_0:1:428021780
Hlstats : Zde
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nějaké menší bany v minulosti. Veškeré bany na furien serverech mě mrzí a po obdržení už jsem žádný jiný nedostal. Na jiném portálu žádný.
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Lukáš. Ve volném čase hraji fotbal, který je náplní celého mého dne. V nedávných dobách jsem se vrátil ke counter striku a zase mě začal bavit Furien mod. Po škole a trénincích se snažím najít čas a zahrát si na vasích serverech.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych pomoct serveru gamesites rozvinout Furien servery a být ostatním hráčům vzorem.
Po mé žádosti o AP na JailBreak Servery mi došlo, že jailbreak není dobrá cesta pro mě, protože se toho spoustu od mé neaktivity změnilo. Ale furien mod zůstává stále stejný.
Děkuji za čas věnovaný čtení této žádosti. Děkuji za jakékoliv vyjádření a jakýkoliv verdikt
Ahoj, rád bych požádal o práva na Furien serverech
Nick v hre : Hajnej
Nick na fór e: MyslivecHajnej
Profil na fóre : MyslivecHajnej
Vek : 16
Steam nick : Lukas
Steam ID : STEAM_0:1:428021780
Hlstats : Zde
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nějaké menší bany v minulosti. Veškeré bany na furien serverech mě mrzí a po obdržení už jsem žádný jiný nedostal. Na jiném portálu žádný.
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Lukáš. Ve volném čase hraji fotbal, který je náplní celého mého dne. V nedávných dobách jsem se vrátil ke counter striku a zase mě začal bavit Furien mod. Po škole a trénincích se snažím najít čas a zahrát si na vasích serverech.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych pomoct serveru gamesites rozvinout Furien servery a být ostatním hráčům vzorem.
Po mé žádosti o AP na JailBreak Servery mi došlo, že jailbreak není dobrá cesta pro mě, protože se toho spoustu od mé neaktivity změnilo. Ale furien mod zůstává stále stejný.
Děkuji za čas věnovaný čtení této žádosti. Děkuji za jakékoliv vyjádření a jakýkoliv verdikt
Evip - Furien #1
Evip - Furien #2
Evip - JailBreak #1
Vip - Web
Evip - Furien #2
Evip - JailBreak #1
Vip - Web
-
MyslivecHajnej - Drbna
[Z] Hajnej/Furien
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hajnej/Furien
Nemáš nahráno ani 5 hodin za poslední měsíc, po splnění podmínek si můžeš za měsíc požádat znova.
Doporučuji nahlásit i něco do pp.
Zamítnuto.
Doporučuji nahlásit i něco do pp.
Zamítnuto.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN