• Stránka 1 z 1
[P]Akademie/JB
Nick ve hře: ^.:Fakeer:.?!
Nick na forum: Fakeer
Odkaz na profil: fakeer-u63326.html
Věk: 20
STEAIM ID: STEAM_0:0:228075234
Odkaz na mé HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=545
Proč se chci stát akademikem ? Popravdě ? Chci dopilovat chyby které udajně dělám.možná si hned kladete otázku proč udajně? odpověd je lehká,mám za sebou asi 2 bany které mi nedávají smysl ale vedení řeklo že bylo právěm,tudiž chci tyto chyby dopilovat zárověn i ty o kterých nevím že by mohli být chybou.
Moje prohřešky na GS: Chci a chtěl jsem být adminem,ale furt jsou lidi kteří se mi to snaží skazit a hledají maličkost kterou by mohli nahlásit a já měl za to ban,takže k věci.1. ban je za FK který do dnes nechápu že byl FK,2. ban FreeVD který je právem udělen,a ted ban za neschopnost, taky si neuvědomuju že to jsem něco udělal zle ale budiž. to by mělo být vše.
Byl jsem už akademik ? Ne
Nick na forum: Fakeer
Odkaz na profil: fakeer-u63326.html
Věk: 20
STEAIM ID: STEAM_0:0:228075234
Odkaz na mé HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=545
Proč se chci stát akademikem ? Popravdě ? Chci dopilovat chyby které udajně dělám.možná si hned kladete otázku proč udajně? odpověd je lehká,mám za sebou asi 2 bany které mi nedávají smysl ale vedení řeklo že bylo právěm,tudiž chci tyto chyby dopilovat zárověn i ty o kterých nevím že by mohli být chybou.
Moje prohřešky na GS: Chci a chtěl jsem být adminem,ale furt jsou lidi kteří se mi to snaží skazit a hledají maličkost kterou by mohli nahlásit a já měl za to ban,takže k věci.1. ban je za FK který do dnes nechápu že byl FK,2. ban FreeVD který je právem udělen,a ted ban za neschopnost, taky si neuvědomuju že to jsem něco udělal zle ale budiž. to by mělo být vše.
Byl jsem už akademik ? Ne

-
Fakeer - Zkušený
[P]Akademie/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademie/JB
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie s podmínkou.
Přečti si pravidla a využij k získání bodů Player Warning

-
Lucinka013 - Správce Akademie
• Stránka 1 z 1