Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Žiadosť o práva => JB1

Příspěvekod prcQooo » 17 led 2023, 01:25

Nazov : Zdavím vás, rád by som si požiadal o práva na vašom hernom servery JailBreak konkrétne naJailBreak1 alebo poprípade aj na ostatných vašich JailBreak serveroch. :D
Steam nick : Predkladám vám môj steam nick a keby náhodou bol problém s dohladanim posielam aj odkaz na môj profil : Nick => ☠Rev1Ver...☠ Odkaz => https://steamcommunity.com/profiles/76561199208565011/ ;)
Steam ID : STEAM_0:1:624149641
Máš nejaké bany alebo prehrešky na našom portáli :Takto, mám tam ban 1 za nadávky ak sa nemýlim ak sa mýlim tak ma prosím ospravedlňte, ale to bolo nedorozumenie. Z jedného jediného dôvodu a to takého že hrala sa mapa kde sa pripojil hráč [b][u]dancomaco do tímu CT a tento hráč spustil neohlásený mód za 1. a za 2. nemal ani mikrofón, tak sme sa rozhodli aj s dalšími troma kolegami že mu dáme vote. V tedi Dandousek podal žiadosť na fórum že vraj som dal "FREE VOTE", aj ked sa o FREE VOTE nejednalo. Preto by som chcel požiadať o prehodnotenie tohto banu, alebo následným prehliadnutím kedže ide len o nedorozumenie a zlyhanie akademika alebo bývalého akademika Dandousek
Niečo o sebe : Tak konečne sa dostávame aj do tejto časti formuláru. :D Tak vás všetkých opäť zdravím moje meno je Dávid ale kamaráti ma volajú prezývkou Dado. Ak by ste chceli tak môžte to tiež používať ako moje oslovenie, nerobí mi to žiaden problém. Rád určite športujem chodím aktívne do fitka aj s mojími kamarátmi trávim tam dosť svojho volného času (2 až 3 hodinky určite). Taktiež som šťastne ženatý so svojou ženou ktorej taktiež venujem kopec svojho času. Som dosť aktívny rad pokecám s ludmi určite mi nerobí probem sa ani zoznamovať s novými. Som sebestačný zodpovedný muž ktorý dohliada na správne fungovanie každej potrebnej veci. Momentálne mám otvorenú živnosť na moje remeslo čož je Strojový technik a programátor strojov napr. CNC, Laser a podobne. Táto práca mi zarába velké peniaze. Za minulí rok to je zhruba okolo Pól milióna eur teda za rok 2022. Práca ma baví som momentálne na home office takže mam aj kopec času čo tiež spadá do mojich predností ak sa bavíme o aktivite na vašom servru. Popravde už ma viac takých veci čo by som sem mohol ešte napísať nenapadá takže ak na mňa máte ešte nejaké otázky určite sa ma spýtajte rád vám odpoviem. :D
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Dôvod prečo by som chcel adminovať na vašom servery alebo teda konkrétne na spomínanom JailBreaku je ten že vela krát sa mi stalo že momentálne nejaký admi nebol po ruke ked bolo potreba teda myslím ked sa dávali MFK, neschopnosť CT alebo dokonca ja Hacker a teda kôli mojej aktivite a znalosti k čomu sa zachvílu dostanem. Ako som spomínal tú aktivitu mam sice viac času ale nemám ho nekonečno. Venujem sa aj mojej žene práci a podobným aktivitám ale samozrejme to nieje problém nahlasovať. Skúsenosti mam asi take že zálakd ale neni problém samozrejme sa dačo doučit. :)

To bude odomňa asi všetko budem velmi rád ak moju žiadosť prehodnotíte a ešte radšej ak schválite prajem pekný večer alebo deň záleží kedy moju správu číate. :D

-prcQooo
Nick: prcQooo
Pohlavie: Muž
Vek: 24
prcQooo
Amatér
Amatér

[Z]Žiadosť o práva => JB1

od Rumcajz » 17 led 2023, 01:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o práva => JB1

Příspěvekod AJayy » 18 led 2023, 10:49 VIP

Dodal jsi špatné hlstats, tady jsou tvé správné. Ovšem nemáš ani jedno nahlášení, tudíž pochybuji že víš jak to tu funguje. Snaž se tedy zde na fóru tak i na serverech a o měsíc si můžeš požádat znovu.

Zamítnuto.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů