Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Public, vsade samy DUST / Tiesnova linka mam Valentino

Příspěvekod Sharpay » 10 bře 2023, 22:09

Nick v hre : Tiesnova linka Gamesites.ru

Nick na fóre : Sharpay, ano, som to ja so psikom v kabelke

Profil na fóre : si klikni

Vek : 26

Steam nick : Sharpay

Steam ID : STEAM_0:0:09111938

Hlstats : hlstats://louis.vuitton.valentino.kabel ... #9/10/1938
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie, nikdy som nemala ziaden ban, ja som nepostihnutelna, pretoze nekonam nic v rozpore s pravidlami a ak mi niekto ulozil ban, tak si len nevedel priznat pravdu a vrsil svoje ego v hre, pretoze v realnom zivote je troska.

Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Sharpay ako mozete vidiet na mojom profile, pracujem v TOP 10 firme v Europskej Unii, najviac ma v tej bavi to, ze nie som ako niektori obycajna luzra, ktora ma minimalku na ucte, chodi do roboty kuchar/casnik, zarobi ledva na najom apod., cize som si vybrala povolanie, ktore ma najviac v zivote naplna, je to moja vasen a chcem to dotiahnut v zivote, vo svojej kariere co najdalej. Nepodporujem ziadne smazky, ktore sa prizivuju na mojich daniach, nepodporujem ziadne agendy, nepodporujem stokarov, ktori maju 40 rokov a doma maju o rodiny, o ktore sa nestaraju a radsej hraju CSKO a ked nahodou chytia rage, tak idu rovno svoju zenu zbit opaskom.

Prečo by som chcela na GS adminovať? : Rada by som sem priniesla nadej, hlavne v nasej evanjelickej cirkvi, pretoze tento portal potrebuje bozie pozehnanie, nakolko je skorumpovany az do dna, az do korena mandragory na cele s niektorymi individuami a kebyze administratorske prava, tak by som vycistila tento portal od hluposti, korupcie, neschopnosti a hlavne poziadala PZSR, aby niektorych hracov a mozno aj viac zavreli na liecenie.

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a VERIM, ja nie ze verim, JA UZ TERAZ VIEM, ze budem PRIJATA, pretoze takuto hracku, ktora by konecne nieco pre tento portal po 8 rokoch priniesla, ste asi nemali.
Software engineer employed by Data Response
C++
Javascript
React
Angular
MySQL
Python
Ruby
Sharpay
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z]Public, vsade samy DUST / Tiesnova linka mam Valentino

od Rumcajz » 10 bře 2023, 22:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Public, vsade samy DUST / Tiesnova linka mam Valentino p

Příspěvekod Seweee » 10 bře 2023, 22:17

Přijat, vítej...
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů