• Stránka 1 z 1
[V]Cheaty
Admini, už dlouho vám na serveru hraje hráč s nickem "thcvcelka". Nevím, jestli jste slepí nebo jen blbí, že si nevšímáte toho, že vám tam běhá s WHčkem už pěkně dlouho?
Hodně hráčů ho už nahlásilo a vy to přehlížite.
Prosím vyřešte to díky.
Hodně hráčů ho už nahlásilo a vy to přehlížite.
Prosím vyřešte to díky.
- Opocic1
- Kolemjdoucí
Re: Cheaty
Admini na GS by sa mali trošku zobudiť, pretože ja sám som pár dni dozadu písal, prečo neurobia poriadok s dotyčným hráčom.
Očividne im to je jedno a vždy mu to prejde nakoľko si zaplatí Unban a následne kúpi nové EVIP. Od začiatku roka ma THCVCELKA 11 banov a stále hráva na GS serveroch. Vysvetlí mi toto prosím niekto ako je toto možne?! Stačí si každý mesiac zaplatiť UNban a môžeme používať cheaty všetci hlavne, že portál dostal peniažky že? Trošku nedomyslené celé toto ohľadom "kupovania unbanu".
Pekný deň
Očividne im to je jedno a vždy mu to prejde nakoľko si zaplatí Unban a následne kúpi nové EVIP. Od začiatku roka ma THCVCELKA 11 banov a stále hráva na GS serveroch. Vysvetlí mi toto prosím niekto ako je toto možne?! Stačí si každý mesiac zaplatiť UNban a môžeme používať cheaty všetci hlavne, že portál dostal peniažky že? Trošku nedomyslené celé toto ohľadom "kupovania unbanu".
Pekný deň
- Replay998
- Kolemjdoucí
never give up when you have come far
-
Shiqipeghosst - Mistr
Udělej to podle vzoru, pak to můžu vyřešit
Nedostatečný

Nedostatečný
-
eXiii - Profesionál
Re: [V]Cheaty
místo toho aby jsi ztrácel čas stupidnim vypisováním na web, radši natoč demo a postni hráče do PP sekce. bude to nějak podobně namáhavý. navíc hráč za cheaty zabanovaný byl.. jen si koupil UB a od té doby jsem ho zaplýho neviděl. pokud ty ANO do konzole record "nazev dema" např. record wh

neprichádzam sa klaňat, prichádzam víťaziť
-
AnonymfouS - Amatér
AnonymfouS píše:místo toho aby jsi ztrácel čas stupidnim vypisováním na web, radši natoč demo a postni hráče do PP sekce. bude to nějak podobně namáhavý. navíc hráč za cheaty zabanovaný byl.. jen si koupil UB a od té doby jsem ho zaplýho neviděl. pokud ty ANO do konzole record "nazev dema" např. record wh
Další pán admin inteligent.
Čo si slepý veď je tu plno screenov a o deme ani nehovorím otvor oči. Si prescrolluj zombie sekciu na fóre ty hrdina
- Replay998
- Kolemjdoucí
Replay998 píše:AnonymfouS píše:místo toho aby jsi ztrácel čas stupidnim vypisováním na web, radši natoč demo a postni hráče do PP sekce. bude to nějak podobně namáhavý. navíc hráč za cheaty zabanovaný byl.. jen si koupil UB a od té doby jsem ho zaplýho neviděl. pokud ty ANO do konzole record "nazev dema" např. record wh
Další pán admin inteligent.
Čo si slepý veď je tu plno screenov a o deme ani nehovorím otvor oči. Si prescrolluj zombie sekciu na fóre ty hrdina
ano máš pravdu, plno screenshotu... nadávek nebo blokování zbrojky, to je u něj na denním pořádku.
My se tady bavíme ale o cheatech
Konec spamu.

neprichádzam sa klaňat, prichádzam víťaziť
-
AnonymfouS - Amatér
• Stránka 1 z 1