I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z] furysek

Příspěvekod owngs » 24 bře 2023, 17:32

Název tématu [Server / Nick admina]: jb2 / fury

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/NotFury69
Also known as: Miriam♋, Miriam

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Zacalo kolo, ct si vzalo simona, nasledne umrel a vzal som si simona ja, bohuzial som u toho papal mcdonald tak mi tie prikazy trochu trvali + cakal som na hraca, ktory bol afk ci sa vrati alebo nie (dostal by nevyhodu; ak nie, kill). Nasledne som dojedal mcdonald a vezni spravili vzburu, mal som otvorene simon menu o ktorom som nevedel a chcel som si switchnut gun na akcko (ako to bude vidiet na deme) a omylom som pocas vzbury dal free vd, za ktore som sa ospravedlnil. Za tuto situaciu som dostal move, mozno pravom, mozno nie. Urcite free vd sa moze stat kazdemu, ale fury je asi bez chyb a nedal nikdy free vd, potom sa ospravedlnujem... :) Za vyssie spomenutu situaciu som dostal move, ked ma movol napisal do chatu nieco v zmysle ''bud rad ze nemas ban''. Nasledne som sa ho spytal ci mu pride normalne sa mi vyhrazat banom, za to, ze dam omylom free vd. (toto ani neni tak dolezite, bol to len move, ktory si myslim, ze nepravom, ale ide o kontext). Potom som bol mrtvy tak som si pisal s furym v chate a napisal som mu nieco v zmysle ''dufam, ze ta stretnem irl niekedy'', napisal som to tak v 3 alebo 4 spravach na co mi fury odpisal aby som nespamoval, co mi pride nezmysel. Nemyslim si, ze ked si s niekym pisem v chate (hoci sa somnou nechce bavit) ze to je spam. Po upozorneni na spam som mu napisal aby si zopakoval zakladnu skolu informatiky, kde sa uci co to vobec spam je, pretoze aby som dostal upozornenie za to, ze si s niekym pisem v chate, je velky ulet :D Po tom ako som admina poucil aby si zopakoval zakladku dostal som mute za provokaciu, neviem v com spociva tato provokacia, ale ked ma admin upozornuje na nezmysli, tak preco by som mu nemohol nieco taketo napisat.. Vzhladom k tomu, ze ma sam upozornoval na spam, ktory nebol ani spam, tak to predsa nemoze byt urazka/nadavka alebo hocijaka ina provokacia, strasny nezmysel .... Nehovorim o tom, ze cely cas mi pisal do chatu ''nepis'' hoci som sa len normalne spytal nejaku otazku. Ked sa somnou nechce bavit, co mi je teda uplne jedno, tak nech ma ignoruje a neupozornuje na spam len preto, ze je na mne zasadnuty internet hero :lol:

Po skonceni mute banu sa mi zacal vyhrazat permou, to uz je vtip na pobavenie, ked tak :lol: :lol:

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: https://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/J ... gs3.dem.gz

Casovanie:

22:28 - cakam na afk hraca (fakt chvilku)
22:31 - vezni spravia vzburu
22:34 - davam omylom free vd
22:36 - ma zabiju
22:40 - dostavam move od furyho s poznamkou ''nemam naladu na tvoje kraviny'' a hned na to ''bud rad, ze nemas ban''.
cca 24:16 - napisem do chatu ''adminom sa to nestava, ze daju free vd a ze fury je bez chyb, ze sa mu to nikdy nestalo'', ako necakane dostavam odpoved: ''neprovokuj''
25:45 - napisem do chatu ''pardon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'', dostavam kick, zaco? neviem
26:48 - napisem do chatu nieco v zmysle ''fury dufam, ze ta raz stretnem irl'' (obsahovalo to 4 spravy), podla admina spam, za ktory dostavam upozornenie
27:30 - 27:44 - napisem furymu, ze ked si s niekym pisem (ako som vyssie spomenul aj ked sa somnou on nebavi), ze to neni spam a ze by si mal zopakovat zakladnu skolu, kde sa na informatike uci co to je spam.
Hned po poslednej sprave dostavam mute za provokaciu na 10 minut. Po skonceni mute banu sa punko pripoji na ts za punkom a znovu sa mi fury vyhraza permou, ktoru mi ani fury sam dat nemoze.

Zhrnutie:
Fury je na mne zasadnuty a vsetko co napisem je pre neho provokacia a ak nie provokacia tak mi napise ''nepis''. :) Staci ma ignorovat, aj tak viem, ze fury je labil a to nedava, ale fakt staci ignorovat :lol:
owngs
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 14
Registrován: 28 úno 2023, 11:29

[Z] furysek

od Rumcajz » 24 bře 2023, 17:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: furysek

Příspěvekod FuryY » 24 bře 2023, 17:40 VIP

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No, pokud hodláš provokovat po každé co se napojím na server, tak hold budeš dostávat delší a delší bany. Už mě nebavíš s tím, že já se napojím a ty hned začneš provokovat ;) a ano, pokud dostaneš pár mute banů, čeká tě perma. ;) Takže budeš pokračovat v provokování > budu ti dávat bany hned, protože kicky a ani upozornění pro tebe nemá cenu.
Obrázek Admin-akademik: 23.6. 2021 - 3.9. 2021
Obrázek CSGO admin: 3.9. 2021 - nyní
Uživatelský avatar
FuryY
CS:GO Admin
CS:GO Admin
 
Příspěvky: 663
Registrován: 03 dub 2021, 16:22

Re: furysek

Příspěvekod owngs » 24 bře 2023, 17:44

Ide o to, za co to upozornenie, kick alebo ban das ;) A myslim, ze to ci ma caka perma alebo nie nerozhodujes ty aj ked viem ze by si chcel :lol: :lol: :lol: A ano ked dostanem par mute alebo banov caka ma perma, ja to viem, ale toto je moj prvy mute od mesacneho mute banu a aj to si myslim, ze nepravom 8-) A stale dufam, ze sa nahodou raz stretneme irl uz ked ta to vytriggrovalo v hre, tak snad tu nie cus



Also known as: Miriam♋, Miriam
owngs
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 14
Registrován: 28 úno 2023, 11:29

Re: furysek

Příspěvekod owngs » 24 bře 2023, 17:49

btw mi nerobi problem davat kazdy den staznosti, predsa len raz bude aspon jedna opravnena, co myslis? :lol:
owngs
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 14
Registrován: 28 úno 2023, 11:29

Re: furysek

Příspěvekod Evangelista » 27 bře 2023, 18:20 VIP

Ahoj sawo,
je to furt dokola o tom samém. Ty provokuješ, dostaneš ban a pak přiběhneš brečet na fórko...

Začnu tím movem. Podle tvého vyčasování je move skutečně unáhlený a nemístný, ale když se podíváme na kolo předtím, tak to tak růžový není. Místo toho, aby ses věnoval hře, tak podle tvých slov „dojedas mcdonald“ a na hru zvysoka kašleš (stojíš s nožem a koukáš se úplně jiným směrem). Další kolo si teda vezmeš simona a rozhodneš se nějak věnovat hře, otevřeš cely, opět se nevěnuješ hře a umřeš kvůli své neschopnosti. Podle tvých slov tě Fury movnul kvůli FreeVD, což může být pravda a pokud tomu tak je, Furymu domluvím. Nicméně to nemění nic

Co se týče banu za provokaci/spam, tak k tomu jen stručně. Fury se napojí a ty ho začneš urážet a provokovat, na což tě několikrát upozorní. Potom začneš bojovat za spravedlnost tím, že do chatu píšeš blbosti a opět tím kazíš hru, protože si simon stěžoval, že nemůže pořádně číst odpovědi, což ti bylo úplně jedno. Ban byl tedy podle mě na místě.

Pokud budeš nadávat dál, dostaneš perma ban. Jestli budeš pořád podávat nesmyslné stížnosti, tak je nebudeme ani řešit. Za nesprávné jednání následuje trestání.

Zamítnuto
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
Evangelista
CS:GO Admin
CS:GO Admin
 
Příspěvky: 610
Registrován: 16 pro 2018, 10:43

Re: [Z] furysek

Příspěvekod owngs » 27 bře 2023, 22:57

Ja som ten posledny komu by vadilo, ze nebudete riesit staznosti. Myslim, ze pocet ludi, ktory hraju jb vyrazne klesa za niekolko rokov. Myslim, ze to bude tym, ze tento portal vedu tasky a este k tomu zlym smerom. Alebo sa mylim?

Par adminov tu na GS drzi pri pravach len znamosti. Klesol taktiez zaujem o akademika alebo admina. Za mojich cias bolo v akademii viac nez 20 ludi.

Takze to, ze nebudete riesit staznosti mi je fuk.
owngs
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 14
Registrován: 28 úno 2023, 11:29

Re: [Z] furysek

Příspěvekod Evangelista » 28 bře 2023, 16:55 VIP

Nebo to může být taky například chováním vás, neohrožených hrdinů, kteří se nebojí postavit adminům.

Zamykám, ať tady zbytečně nespamujeme příspěvek (pokud si chceš postěžovat, najdi si mě na TS a rád s tebou proberu všechny námitky a uvidíme, co s tím budu schopný udělat). :)
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
Evangelista
CS:GO Admin
CS:GO Admin
 
Příspěvky: 610
Registrován: 16 pro 2018, 10:43


Zpět na Stížnosti na Adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků