• Stránka 1 z 1
Gmod Css textury
Dobrý deň chcem sa iba spýtať či voľakto neskúšal inštalovať css textury do gmodu podľa tohto videa http://www.youtube.com/watch?v=dxuw7C3Zs-Q Originál css nemám a chcem vedieť ci to náhodou voľakto tu neskúšal pretože by som chcel aj vedieť čí je za to môžem dostať vac ban.
Za odpoveď dakujem
Za odpoveď dakujem
- Dominik7121
- Kolemjdoucí
Gmod Css textury
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gmod Css textury
VAC BAN se uděluje za cheating na oficiálních VALVE serverech, módování her je povolené. Takže VAC ban ti nehrozí.
Jinak o funkčnosti netuším, G-Mod jsem hrál jen jednou v životě a moc mě nebavil.
Jinak o funkčnosti netuším, G-Mod jsem hrál jen jednou v životě a moc mě nebavil.
-
Scorpy - Mistr
Pokiaľ máš kúpený Gmod, tak vo Workshope by mohla byť ponuka nejakých CSS textúr/modelov.
Ale ak máš stiahnutý Gmod, tak v tom prípade sa dá vložiť NS CS:S models. Inak nie, nový update Gmodu
nedovoľuje priame vkladanie súborov.
Ale ak máš stiahnutý Gmod, tak v tom prípade sa dá vložiť NS CS:S models. Inak nie, nový update Gmodu
nedovoľuje priame vkladanie súborov.

-
petherko - Zkušený
Dodatok : Pozeral som si to video a ak mám pravdu povedať, tak to je skôr nelegálne. Totiž Addons sa dali niekedy dávnejšie stiahnúť Free. Čiže teoreticky keď si mal Warez Gmod, tak si si mohol aj Addons stiahnúť. Potom prišlo prihlašovanie na ich stránku skrz Steam, kde ti skontrolovalo, či máš kúpený Gmod.
Teraz to je tak, že v Gmod 13 si proste klikneš v menu Workshop a sťahuješ vybrané módy. Obsah toho videa NIE JE legálny podľa mňa už len z toho, že veškeré addons je len pre kúpený Gmod. S ostatnými hrami, ktoré sa zosynchronizujú s Gmodom je to určite podobne, totiž tie modely/textúry/a iné veci sú súčasťou vybraného produktu(pre príklad CS:Source, DoD:Source, Portal...)
Ak nájdeš niečo súvisiace na Workshope, tak to môže byť len .lua script, ktorý si vyžaduje modely z originálnej hry. Je to zložité.
Ak ťa to príliš zaujíma, tak skús Steam fórum, alebo Garry Newmana, má tam nejaké support fórum.
Teraz to je tak, že v Gmod 13 si proste klikneš v menu Workshop a sťahuješ vybrané módy. Obsah toho videa NIE JE legálny podľa mňa už len z toho, že veškeré addons je len pre kúpený Gmod. S ostatnými hrami, ktoré sa zosynchronizujú s Gmodom je to určite podobne, totiž tie modely/textúry/a iné veci sú súčasťou vybraného produktu(pre príklad CS:Source, DoD:Source, Portal...)
Ak nájdeš niečo súvisiace na Workshope, tak to môže byť len .lua script, ktorý si vyžaduje modely z originálnej hry. Je to zložité.

Ak ťa to príliš zaujíma, tak skús Steam fórum, alebo Garry Newmana, má tam nejaké support fórum.

-
petherko - Zkušený
Upřímně já si kupuji všechno, co chci hrát, takže jsem počítal s variantou, že to má koupené a nasvědčuje tomu i ta obava z VAC banu. Jinak steam workshop je nejlepší/ nejrychlejší/ nejkvalitnější zdroj hráči vytvořeného obsahu pro ostatní, takže už jen kvůli tomu je dobré hru opravdu vlastnit, když nepočítám starosti s obcházení ochrany, aktualizacemi, instalací atd 

-
Scorpy - Mistr
bez odpovedi, LOCK
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1