• Stránka 1 z 1
[Přijat] ˯PΛVЄL₈ | žádost o akademii TTT č.2
Nick ve hře: ˯PΛVЄL₈ x⚬ₓ。
Steam ID: STEAM_1:1:152165089
Odkaz na steam profil: steam
Odkaz na HLstats: hlstats
Věk: 21
Sekce: TTT
Proč chci akademika: Vždycky jsem o tom přemýšlel že zažádám o admina abych měl nějakou tu pravomoc
kicknout nebo dát mute hned na serveru než nahlašovat na forum.
Ale jsem jsi vědom toho že na GS. mám relativně známé jméno a ne vždy v tom dobrém proto žádám o akademika.
Ne jednou jsem byl v rozporu s nějakým tým adminem se kterím jsem nesouhlasil který třeba nadržoval či ignoroval nějaké ty prohřešky, proto chci být v budoucnu adminem abych ostatním adminum ukázal jak na to
.
A jsem toho názoru že jsem z toho dětinského já už vyrostl.
Něco o mně: Jmenuju se Pavel jsem z Jihočeského kraje bydlím ve městě ze kterého pochází i sekuriták Kotlár
.
Hraju na GS. už od roku 2017 a mám nahráno na TTT už přes 1700 hodin, takže hodně zkušeností.
Chodím do práce takže v týdnu je ,,někdy,, obtížné jsi najít ten čas na hraní, ale i tak mám lepší aktivitu jak někteří admini.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: 2x ban +nějaký ten mute ale vše už nějakou tu dobou nazpátek.
banlist, OLD banlist, OLD mutes
č.1 žadost akademie
Steam ID: STEAM_1:1:152165089
Odkaz na steam profil: steam
Odkaz na HLstats: hlstats
Věk: 21
Sekce: TTT
Proč chci akademika: Vždycky jsem o tom přemýšlel že zažádám o admina abych měl nějakou tu pravomoc
kicknout nebo dát mute hned na serveru než nahlašovat na forum.
Ale jsem jsi vědom toho že na GS. mám relativně známé jméno a ne vždy v tom dobrém proto žádám o akademika.
Ne jednou jsem byl v rozporu s nějakým tým adminem se kterím jsem nesouhlasil který třeba nadržoval či ignoroval nějaké ty prohřešky, proto chci být v budoucnu adminem abych ostatním adminum ukázal jak na to

A jsem toho názoru že jsem z toho dětinského já už vyrostl.
Něco o mně: Jmenuju se Pavel jsem z Jihočeského kraje bydlím ve městě ze kterého pochází i sekuriták Kotlár

Hraju na GS. už od roku 2017 a mám nahráno na TTT už přes 1700 hodin, takže hodně zkušeností.
Chodím do práce takže v týdnu je ,,někdy,, obtížné jsi najít ten čas na hraní, ale i tak mám lepší aktivitu jak někteří admini.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: 2x ban +nějaký ten mute ale vše už nějakou tu dobou nazpátek.
banlist, OLD banlist, OLD mutes
č.1 žadost akademie

-
stifak1 - CS:GO Admin-akademik
[Přijat] ˯PΛVЄL₈ | žádost o akademii TTT č.2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ˯PΛVЄL₈ | žádost o akademii TTT č.2
Napiš mně na TS, tam se domluvíme.
https://steamcommunity.com/id/chatcoolgame
-