• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Diktátor Pepa / JailBreak
nick: Diktátor Pepa
odkaz na steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198418919172/
sekce: JailBreak
SID: STEAM_0:0:229326722
věk: za 2 měsíce 16
staty: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=178806
proč se chci stát akademikem?: Po konzultaci s adminy a hepsakkem, tak jsme dospěli k závěru, že bez akademie prostě admina nedám. Chtěl bych se stát adminem a chci prokázat akademií, že na to mám.
něco o mně: Jmenuji se Michal, budu teďka nastupovat do prváku. Jsem bývalí fotbalista, ale musel jsem přestat kvůli zraněni. Teďka chodím do fitka a ven. Život mi celkem ujde, až na to že se připojím na JB a schytám nadávky jako kdybych za to mohl.
bany: 1) dostal jsem mute za nadávky, začínal jsem hrát a byl jsem strašně sprostý. Teďka už nenadávám. Ban byl asi rok zpět.
2) zákaz do CT od Guláše, dal jsem mu freekill. Z mého pohledu to nebyl, ale asi jsem nemusel řešit takovou blbost jako jsem řešil.
odkaz na steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198418919172/
sekce: JailBreak
SID: STEAM_0:0:229326722
věk: za 2 měsíce 16
staty: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=178806
proč se chci stát akademikem?: Po konzultaci s adminy a hepsakkem, tak jsme dospěli k závěru, že bez akademie prostě admina nedám. Chtěl bych se stát adminem a chci prokázat akademií, že na to mám.
něco o mně: Jmenuji se Michal, budu teďka nastupovat do prváku. Jsem bývalí fotbalista, ale musel jsem přestat kvůli zraněni. Teďka chodím do fitka a ven. Život mi celkem ujde, až na to že se připojím na JB a schytám nadávky jako kdybych za to mohl.
bany: 1) dostal jsem mute za nadávky, začínal jsem hrát a byl jsem strašně sprostý. Teďka už nenadávám. Ban byl asi rok zpět.
2) zákaz do CT od Guláše, dal jsem mu freekill. Z mého pohledu to nebyl, ale asi jsem nemusel řešit takovou blbost jako jsem řešil.
Na každem šprochu pravdy trochu.
- pernicek9191
- Amatér
[Zamítnuto] Diktátor Pepa / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Diktátor Pepa / JailBreak
Ahoj,
od poslední přihlášky to ještě není měsíc, což je standartní čekací doba mezi přihláškami (pokud neurčíme jinak přímo v předchozí přihlášce).
Chat máš v pořádku, jen nevím, proč jsi za tu dobu neudělal žádné nahlášení do fóra (což bych očekával od někoho, kdo má o akademika zájem).
Zároveň se mi úplně nelíbí to psaní do témat, kam psát nemáš - viz. tady a tady.
Udělej ještě nějaká nahlášení a nevyjadřuj se do témat, kam psát nemáš (psát můžeš v hlavní sekci jen do svých témat, nebo do těch, která se tě přímo týkají).
Pokud pak ještě budeš mít zájem, tak napiš do této přihlášky nejdřív 23. 5. a mohlo by to klapnout.
Prozatím Zamítnuto
od poslední přihlášky to ještě není měsíc, což je standartní čekací doba mezi přihláškami (pokud neurčíme jinak přímo v předchozí přihlášce).
Chat máš v pořádku, jen nevím, proč jsi za tu dobu neudělal žádné nahlášení do fóra (což bych očekával od někoho, kdo má o akademika zájem).
Zároveň se mi úplně nelíbí to psaní do témat, kam psát nemáš - viz. tady a tady.
Udělej ještě nějaká nahlášení a nevyjadřuj se do témat, kam psát nemáš (psát můžeš v hlavní sekci jen do svých témat, nebo do těch, která se tě přímo týkají).
Pokud pak ještě budeš mít zájem, tak napiš do této přihlášky nejdřív 23. 5. a mohlo by to klapnout.
Prozatím Zamítnuto

-
Amby - CS:GO Server Admin
Re: [Zamítnuto] Diktátor Pepa / JailBreak
Jasnačka, chápu, ale stejně přemýšlím, že přestanu hrát jailbreak. Připojím se na server a první co vidím jsou nadávky na mě. Mluvím nadávky jsem v Téčkách nadávky. Už mě to přestává bavit. Nemám na to nervy.
Takže se mějte.
ps. samozřejmě ne všichni nadávaly.
Takže se mějte.
- pernicek9191
- Amatér
pernicek9191 píše:Jasnačka, chápu, ale stejně přemýšlím, že přestanu hrát jailbreak. Připojím se na server a první co vidím jsou nadávky na mě. Mluvím nadávky jsem v Téčkách nadávky. Už mě to přestává bavit. Nemám na to nervy.
Takže se mějte.
Proto je můžeš nahlásit a můžeš mít takhle PP.
- Avyk
- Kolemjdoucí
To nejde to z PP nebanuji. Ale když to slyšíš každou mapu 100x, tak už máš dost.
- pernicek9191
- Amatér
• Stránka 1 z 1