I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z části oprávněné] Lady Gulage - neřešení nadávek / TTT

Příspěvekod AlexanderManson » 09 kvě 2023, 23:08

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/GSgulasek/
Popis situace/prohřešku admina: Napojil jsem se na mapu westwood kde hráči nadávali a guláš to neřešil což jsem ještě chápal že jsou v klidu ale padlo tam pár rnd killů který se vůbec neřešili přiznám se že pár rnd killů jsem dal já i s mojí omluvou - poté byla další mapa jménem closequarters kde adminovi lidi nadávali, nadávali opět do hry a já jediný s nějakým hráčem dostal upozornění abych si já dal pryč špatný nametag a hráč neříkal nwordy. Nepadlo tam slovo ani o žádném jiném hráči ani o minulé mapě když jsem se admina zeptal, proč hráči nedostali upozornění, ale místo toho admin byl v pohodě a řekl, že to netryhardí a vysvětlil mi, že hráče dal do grabu a upozornil, aby nenadával, což se nesmí na toto mi taky admin nic neřekl, když jsem admina upozornil reagoval na další nadávky na půl protože zkopíroval hráče zprávu, kde bylo [VIP] Drip : KLID. a admin na tuto zprávu odpověděl XDDD nemyslím si, že takový admin by neměl co dělat v A-T, když řeší jenom 2 hráče a ostatní mu jsou jedno + na této mapě taky hráči nadávali.
Důkaz o jeho pochybení: Westwood - 1 mapa , CloseQuarters - 2 mapa
Westwood - 00:12 do 01:47 zde padli nadávky od Pendreka, který guláš vůbec neřešil, a k tomu guláš řekl taky jednu nadávku, ačkoliv to nikoho moc neurazí, ale pro jistotu to zde píšu.
Westwood - 02:10 do 03:09 admin řekl info info, ale další kolo se omluvil, což ještě chápu, ale radši to taky sem napíšu.
Westwood - 03:30 do 04:20 klasická nadávka.
Westwood - 05:30 do 07:35 dal jsem rnd kill adminovi a sám to viděl, sice mi situaci dobře vysvětlil a já jsem ho neslyšel, ale mohl jsem aspoň dostat nějaké upozornění, abych nedával rnd killy nebo strhnout karmu - na začátku kola byli menší hroty.
Westwood - 07:20 do 08:24 padli 2 nadávky admin zase nic neřešil.
Westwood - 10:20 do 10:46 Nadávky a nadávky.
Takže já si myslím, že z této mapy bych to ukončil a dál, už se mi to časovat, nechce, pokud se mi to časovat, bude chtít tak někomu SA napíšu PM nechci, aby jste tu trávili celý den.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pojďme se přesunout na clousequarters, kde padlo těch nadávek více a vysmívání hráčům.
clousequarters - 00:11 do 0:25 hráči spamovali mikrofon a řvali do nich admin nezakročil upozorněním - nadávky.
clousequarters - 01:38 do 02:29 hráč se přiznal, že dal rnd kill a guláš to neřešil a zeptal se ho, pokud opravdu rnd dal on se přiznal a guláš mu řekl něco ve stylu, že je frajer + padla nadávka jak od admina tak od hráče (neřešení).
clousequarters - 03:32 do 03:55 admin dal hráče do grabu za nic za to, že nadával, ale to není důvod grabu, takže - zneužívání grabu opět hráč nedostal ani upozornění a nadávky od admina.
clousequarters - 05:02 do 05:41 admin začal urážet hráče a hráč urážel admina žádné upozornění zatím co oni naráželi na admina já se přidal a z ničeho nic mi řekl, ať si změním name tag.
clousequarters - 05:50 do 06:41 Zde jsem seřval admina za to, že nechápe, co dělá, že neřeší situace a admin to bral úplně v pohodě a dalo by se říct, že si mi vysmál.
clousequarters - 06:45 do 07:53 Další kolo, kde jsem seřval admina za chybu a řekl mi, že si z toho dělá srandu a že měl hráče v grabu a upozorňoval ho na nadávky - lež na žádné nadávky ho neupozornil a grab se k tomu nepoužívá a začal se povyšovat, že se umí chovat a nedává rnd killy.
clousequarters - další kolo ten rnd kill ani nevyřešil ani se nezeptal nevím, proč, když ví, že jsem dal rnd kill.
clousequarters - 08:07 do 08:34 opět neřešil nic.
clousequarters - 10:23 do 11:04 hráč sice dostali upozornění, aby nenadávali, ale to, že se smál a zkopíroval zprávu [VIP] Drip : KLID tak narážel na hráče a ještě mi řekl, ať nenadávají, že to jinak pořeším, tak si nemyslím, že toto by úplně admin měl říkat.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takže já si myslím, že z této mapy bych to ukončil a dál, už se mi to časovat, nechce, pokud se mi to časovat, bude chtít tak někomu SA napíšu PM nechci, aby jste tu trávili celý den.
AlexanderManson
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 5
Registrován: 30 dub 2023, 16:29

[Z části oprávněné] Lady Gulage - neřešení nadávek / TTT

od Rumcajz » 09 kvě 2023, 23:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Lady Gulage - neřešní rnd killů, neřešení nadávek / TTT

Příspěvekod ChatCoolGame » 11 kvě 2023, 15:39 VIP

Zdar,
nebudu tu rozebírat čas po čase, to mi přijde zbytečný, vyjádřím se k jednotlivým mapám a pak to nějak shrnu.

Westwood
Jediné co mi tam vadilo, byly právě nadávky. Vzhledem k tomu, že nebyly mířené na nikoho, ale použité občas ve větě, tak to není až tak velký problém, nicméně měl Guláš hned ze začátku Pendreka upozornit, aby je ve větách vynechával.
Při fake infu od Guláše, které zmiňuješ, šlo akorát o záměnu nicků, za kterou přišla omluva, jak sám píšeš. Co se týče rdm killu, který si mu dal, tak ten jste si vyjasnili ve voicu a karmu ti odebral server, nevidím důvod, aby do toho admin víc zasahoval.

Closequarters
Opět hlavní co mi vadilo, byly nadávky, zde měl Guláš stejně tak, jak na westwoodu, tomu dát nějakou hranici a řešit to. Padly tam 2 rdmy, z toho ani u jednoho bych neviděl důvod, aby admin nějak zasahoval. Oba byly Inno na Inno a v obou případech si hráč chybu uvědomil a druhý to neměl potřebu řešit. Přístup, který k tobě měl Guláš určitě nebyl ideální a věřím, že se to nebude opakovat.

Guláš nechtěl věci tolik hrotit, což do určité míry není na škodu, ale tady byla ta volnost až příliš. S adminem jsem mezitím mluvil a svoje pochybení si uvědomuje a příště nebude tak benevolentní a změní přístup v některých věcech.

Stížnost z části oprávněná.

P.S. Je docela zklamáním tvoje chování, po tom co ses nechal odebrat, ale věř tomu, že brikule na serveru nám dělat nebudeš a bany budou čím dál tím delší. Zároveň si uvědom, že pokud někdy znovu budeš chtít se na GS někam dostat, tak bude pohlíženo na tvoje aktuální chování.
https://steamcommunity.com/id/chatcoolgame
Uživatelský avatar
ChatCoolGame
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin
 
Příspěvky: 1126
Registrován: 13 dub 2020, 23:01


Zpět na Stížnosti na Adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník